Někdy to tak zkrátka je, že po příchodu domů už nemáte sílu vyrazit do fitka. Cesta tam a zpátky taky zabere čas, objenat se na soukromou lekci je pozdě, skupinová skončila před chvílí...Nezoufejte. Na portálu Kondice.cz najdete stovky hodin cvičebních videí i meditací. Vyberete si typ cvičení, na které právě máte tu pravou náladu, lektora, který vám vyhovuje, přiměřenou náročnost – i časovou.

„Stačí cvičit dvakrát týdně,“ radí trenérka Alena z videoportálu Kondice.cz, se kterou si můžete zacvičit on-line z pohodlí svého obýváku kdykoliv. Výhodou domácího cvičení je, že vás nikdo neokukuje, cvičit můžete v každou volnou chvíli, kdy se to hodí vám. Navíc ušetříte čas na cestu do fitka. Posilovat můžete i denně, ale nezapomínejte střídat partie. „Tělu je nutné dopřát minimálně jeden den regeneraci, která podpoří svalový růst. V týdnu si dopřejte alespoň dva dny bez tréninku,“ radí odbornice.

Ke každému cvičení vám na Kondice.cz doporučí ověřené recepty pro zdravý jídelníček, meditace a další články z oblasti psychologie, zdraví a krásy. K dispozici budete mít také elektronické speciály k přečtení a audiočlánky k poslechu při cvičení nebo do auta. Všechny informace jsou ověřené odborníky z řad lékařů, psychologů a fyzioterapeutů.