Návrh obalu na nový produkt měl za úkol vytvořit její otec Karel Fojtů, který v Čokoládovnách pracoval jako grafik. Podle něj mohlo být hezké, kdyby na obalu bylo dítě s kakaem. Doma měl právě dvě dcery a mladší Veronika se podle něj na toto dokonale hodila. A měl pravdu. Produkt se velmi dobře prodával, a tak Čokoládovny zaplatily jeho další propagaci v televizi a časopisech. Malá Verunka si tak focení zopakovala. (Zdroj: www.zpravy.aktualne.cz, finance, prosinec, 2016)

Teď měla za úkol baštit krupicovou kaši posypanou sladkým práškem. Moc ji to ale nešlo, protože ji rozptylovaly kočky paní fotografky, kterých se trochu bála. Dostala tak na hraní panenku a fotografie se opět dokonale povedly. Nyní vzpomíná, že ji kakaový nápoj nikdy moc nechutnal. Raději granulky jedla samotné nebo si je sypala na kaši. Na obale však vydržela až do dalšího redesignu deset let.

Zda za focení dostala nějakou odměnu si Veronika nevzpomíná. Podle některých zdrojů si otec odnesl dva tisíce korun (www.onlyju.cz, osobnosti, listopad, 2020), podle serveru Aktuálně žádnou odměnu nedostala. Na focení ale vzpomíná ráda a bere ji jako zajímavou zkušenost. Práce jejího otce pro Čokoládovny ovlivnila její život dokonce dvakrát. Mimo toho, že se stala známou tváří také vystudovala UMPRUM. Dnes učí, organizuje kreativní kroužky a vychovává tři děti.