Diskutujte: Co byste si od letošního léta přáli, kdyby se mu dala někam poslat „objednávka“?

K tomu, že máme chválit léto, nás přemlouval už dávno spisovatel, ze kterého se stal národní klasik. V tomto roce se na léto můžeme opravdu upřímně těšit. Z astrologického hlediska se dá totiž očekávat, že nám plně vynahradí dlouhou zimu a podivné jaro, kdy ještě v květnu nebylo moc jasné, zda si vzít letní šaty, nebo dát přednost prošívané bundě. První pozitivní signál příznivých změn můžeme čekat 11. června, kdy se Jupiter dostane do znamení Blíženců, kde se připojí k Venuši. Lásky se přestanou řešit a začnou se konečně prožívat. Zelenou mají milostné dopisy, zamilované SMS a e-maily s pozváním na prohlídku sbírky… třeba flash disků. O to, abyste si kvůli letním láskám nedělaly zbytečné vrásky, se postará Merkur, který je od konce června do konce srpna ve Lvu. Pokud by ale bylo vaším přáním, aby se z nezávazného románku vyklubalo něco vážnějšího, může se to podařit. Stačí, když si počkáte na poslední srpnovou dekádu, kdy Merkur vytvoří trigon se Saturnem a kdy se z vášně může stát skutečná láska.

BERAN

Coby pravé ohnivé znamení, které se s ničím nepáře, se můžete na letošní léto opravdu těšit! Energie budete mít na rozdávání – ba dokonce tolik, že hrozí, že svého klidnějšího partnera vyloženě utaháte.

Letní lásky

O to, abyste byla v lásce opravdu spokojená, se kromě jiného starají i vaše kamarádky, které vás velice energicky seznamují se svými spolupracovníky, příbuznými a kamarády. Dejte jim šanci! Kolem 13. července, kdy se Uran otáčí do zpětného chodu, se však na každé rozhodnutí, které má s city cokoli společného, musíte pořádně vyspat. Vyhnete se tak situaci, kdy se jeden den bouřlivě rozejdete, abyste druhý den svého rozhodnutí velmi upřímně litovala.

Ideální relax (dovolená)

Pokud si chcete sama užít a přitom si zachovat rodinnou pohodu, rozdělte dovolenou na dvě části: jednu prožijte jen s kamarády a bez výčitek svědomí se věnujte svým milovaným extrémním sportům. Potápějte se, skákejte padákem, hupněte si bungee jumping a vlezte si klidně i do raftu, pokud se vám k tomu naskytne šance. Ve druhé polovině léta se potom můžete s pocitem dobře vykonané práce povalovat po pláži, popíjet mojito a se sexy přimhouřenými víčky pozorovat nadšení, které v kolemjdoucích mužích vyvolává vaše extrémními sporty zpevněná postava.
Váš miláček může sice při sledování vašeho úspěchu trochu žárlit, ale to váš vztah jenom okoření.

Štíhlá a fit o prázdninách

Konečně se máte šanci přesvědčit, že všechno je v hlavě! Využijte Merkuru, který je v červenci a srpnu ve Lvu, a začněte o sobě konečně přemýšlet jako o elegantní štíhlé dámě, jejíž postava budí všestrannou závist.

Přečtěte si předpověď na léto 2012 pro další znamení zvěrokruhu