Diskutujte: Máte jeden oblíbený hrneček na kávu, nebo je střídáte? Dokážete si vychutnat kávu i ze skleněného hrnečku?

Co máte pro výhru udělat?

  • 1. Co nejrychleji nasbírat všech 10 kávových zrníček ukrytých v aktuálních článcích na Kafe.cz

Jak zrníčko vypadá?

  • 2. Vložit fotku svého oblíbeného hrnečku s kávou Tchibo do nově vzniklé fotogalerie. Soutěžní snímky mohou registrovaní čtenáři nahrát v naší galerii s podtitulem „Tchibo v mém nejmilejším hrnečku“ od středy 2. května do neděle 13. května do 23:59 hodin.

Pět výherců získá pro sebe a svoji kamarádku, přítele, maminku nebo jiný doprovod zdarma jedinečný zážitek: účast v baristickém kurzu ve studiu Chefparade+ v pražských Holešovicích.

Kurz proběhne v sobotu 19. 5. 2012 od 15 hodin pod vedením Petry Veselé, několikanásobné mistryně České republiky v přípravě kávy.
Dozvíte se spoustu zajímavého, naučíte se základy okolo kávovaru, mlýnku a samotné přípravy kávových specialit včetně Latte art - malování do cappuccina. Na kurzu si také připravíte svoje vlastní čokoládové pralinky.

  • Každý si navíc odnese další dárky – kávu Tchibo Exclusive Origins Guatemala Medium, sadu designových šablonek a sypátek, které pro Tchibo navrhl světový designér Terence Conran!

Tip kafe.cz:

Nezapomeňte, že stále běží fotosoutěž „Dostaveníčko s kávou v obchodě Tchibo“ o poukázky na zboží Tchibo v hodnotě 1 500 korun!