Stres, špatná životospráva, nedostatek pohybu či znečištěné ovzduší – to jsou jen některé z nepříznivých vlivů, kterým musíme denně čelit. A výsledek? Únava a nechuť k sexu. Chcete svůj milostný život zlepšit? Pak si pořiďte peruánskou viagru – Macu.

Bylina z And

Jedná se o léčivou bylinu, jejíž původ je až v dalekých peruánských Andách. Roste v půdách bohatých na minerály a stopové prvky, které také hojně obsahuje. Kromě toho ji nechybí ani vitaminy, zejména B1, B2, C a E. Asi 10 až 15 % její hmotnosti pak tvoří bílkoviny.

Zvětšuje pohlavní údy?

Výzkumy prokázaly pozitivní účinky Macy na fyzické a psychické zdraví, a to zejména v oblasti reprodukční. Kromě toho že prodlužuje život, léčí totiž impotenci, frigiditu a neplodnost. A u některých mužů bylo pozorováno i zvětšení a prodloužení pohlavního orgánu!

Několik čísel za sebou!

Maca stimuluje naši nervovou soustavu. Působí na určitá centra v mozku, normalizuje hormonální hladinu, čímž zvyšuje libido a erekci. Na rozdíl od modré pilulky Viagry je ale její působení dlouhodobé, to znamená, že není přímým sexuálním stimulantem. Zato je efekt delší, přirozený a bez vedlejších účinků. Můžeme ji používat při krátkodobé či špatné erekci u mužů, či nedostatečném libidu u žen. Dokonce prý umožňuje několik aktů za sebou. Zvyšuje pohyblivost a počet spermií a plodnost žen (podporuje dozrávání vajíček), působí blahodárně při ženských potížích a menstruaci.

Na erekci i na vlasy

To ale není zdaleka všechno. Maca také zlepšuje soustředění a paměť. I váš vlasový porost z ní bude mít užitek – podporuje totiž růst vlasů a zabraňuje jejich vypadávání. Maca je vhodná i jako podpora pro sportovce. Příznivě působí na růst svalů a celkovou výkonnost, regeneruje cévní a oběhový systém, snižuje cukr v krvi a vysoký krevní tlak.

Krize středního věku? Zažehnána!

Zvýšením pohody, vitality a odolnosti organismu se snadno vyrovnáte i s krizí středního věku či manažerským syndromem. Zkrátka a dobře – až je vám dvacet nebo padesát, užíváním Macy nic nezkazíte. Jde o přírodní produkt, který se hodí pro ženy i muže. Myslíte, že by se hodila vašemu partnerovi? Pak honem zajděte do lékárny a přidejte mu ji nenápadně do velikonočního balíčku!

Tipy Kafe.cz