Počet lidí, kteří si uvědomí nutnost správného přístupu k životu, roste především v posledním desetiletí, plném stresu a dalších nezdravých vlivů v našem okolí, je trend „pohybu“, „zdraví“ a „bio“ velmi populární.

Jste-li příznivci sportu a zdravého životního stylu, určitě byste měli ve dnech 8.- 10.10.2009 zavítat do pražského veletržního areálu Letňany, kde proběhne první ročník samostatné výstavy fitness, posilovacích strojů, fitness doplňků a sportovní výživy souběžně s veletrhy Harmonie, Beauty Styl a Wellness Balnea.

Na veletrhu se můžete inspirovat nebo si rovnou vybrat ze širokého spektra posilovacích strojů, které by se hodily i do vašeho bytu. Zavítáte-li na veletrh ve sportovním oblečení, můžete si vyzkoušet cvičební lekce se světovými instruktory a nechat si poradit v oblasti sportovní výživy a doplňků.
Jestli Vám sport přece jen nepřirostl k srdci, bude pro vás zajímavější současně probíhající veletrh Harmonie – již 14. ročník veletrhu zdravé výživy se letos představí v nové podobě – orientuje se na zdravou výživu, biopotraviny a potravinové doplňky.

Návštěvníci Harmonie se budou moci od 8. do 10. října seznámit s desítkami výrobců a dodavatelů biopotravin, ale také s řadou odborníků a specialistů na zdravou výživu. Pro návštěvníky je připraven bohatý doprovodný program včetně kulinářské show.

V ceně jednoho lístku se dostanete také na veletrh Beauty Styl 2009, který vítá milovníky krásy nejen fyzické, ale i duševní. Beauty Styl je mezinárodní veletrh kosmetiky, estetiky, kadeřnictví, nehtového designu, bižuterie a módních doplňků. V rámci tohoto veletrhu proběhne soutěž s názvem CODA – COSMETICS DESIGN AWARDS. Soutěž proběhne ve dvou kategoriích – NAIL ART a MAKE UP ART. Výherce každé kategorie obdrží neuvěřitelných 100 000 Kč!

Souběžně s výše zmíněnými veletrhy proběhne i 5. ročník mezinárodního veletrhu wellness, vybavení, zdravotnické a rehabilitační techniky, regenerace a lázeňství - WELLNESS BALNEA, který zaujme nejen exponáty a prezentacemi, ale především zajímavým doprovodným programem, který nabídne přehled nejrůznějších masáží.

Více informací najdete na www.fitnessexpo.cz, www.harmonie.eu, www.beautystyl.cz a www.ibalnea.cz