Nedovolte, aby vám péče o sportovní oblečení zabrala víc než sportovní aktivity samotné. Zvolte proto pračku, která s vámi dokáže držet tempo! Pračky značky Amica s unikátním Sport programem to dokáží a vašemu prádlu vrátí svěžest a čistotu už během pouhých 40ti minut!

Díky tomu šetříte nejen čas, ale také energii. Vyprat tak nyní můžete stihnout třeba i ráno, kdy se vypravujete do práce a několik desítek minut trávíte v koupelně a poté u snídaně. Stačí navolit Sport program a vše je během necelé tři čtvrtě hodiny hotovo!

Většina z nás sportovní oblečení do koše na prádlo odkládá hned po prvním použití, tudíž jej není třeba prát hodinu a půl třeba jako džíny či jiné svršky, které na sebe vezmeme i několik dní po sobě. Sport program byl proto zkrácen na pouhých 40 minut, během kterých se však oblečení v bubnu díky 3D super wash systému pohybuje ve všech směrech, což zaručuje velmi vysokou účinnost praní i během tak krátké doby.

A protože nejen sportovní oblečení potřebuje speciální péči, nabízejí pračky Amica s energetickou spotřebou třídy A (a taktéž s účinností praní třídy A) další speciální programy – např. pro bavlněné, vlněné či syntetické prádlo. Alergici zase jistě ocení možnost programu Extra máchaní, díky kterému jsou tkaniny pečlivě zbaveny zbytků pracích prostředků. Dávkování pračky pak usnadňují velmi prakticky konstruovaná 33 cm široká dvířka, které je možné otevřít v rozsahu až 180 °C.

Pračky značky Amica seženete v běžné síti obchodů s elektrospotřebiči. Např. model PCP 55014 s výkonem 1400 otáček/minuta a kapacitou 5,5 kg prádla nyní pořídíte za speciální akční cenu 8 990,- Kč. Pokud si navíc jakýkoliv spotřebič značky Amica zakoupíte do konce tohoto roku, můžete k němu zdarma získat až čtyřletou záruku zahrnující bezplatný servis i poskytování náhradních dílů.Amica

Pro více informací klikněte na www.vunekuchyne.cz.