Diskutujte: Jaký dárek vás pod stromečkem nejvíc překvapil? Kdy a jak jste se dozvěděli, že Ježíšek neexistuje (kromě toho, že sviští napříč články na www.kafe.cz:-)?

Dostáváte dárky, o kterých předem víte nebo alespoň tušíte, co by v balíčku s mašlí mohlo být? Od dětských let se vám stýská po tom zvláštním kouzlu překvapení? Vrátíme vám ho!

  • Stačí se zapojit do naší letošní velké vánoční SMS soutěže „Chyťte Ježíška na kafe.cz“ a celé stovce výherkyň přijde domů balíček s krásným dárkem od společnosti ETA (viz fotografie).

Pravidla soutěže:

  • Soutěž probíhá od 9. 12. od 8:00 do 20. 12. 2011, bude ukončena přesně ve 24:00 hodin.
  • V nejnovějších článcích na kafe.cz bude v následujících dnech schováno deset vánočních obrázků s šesti písmeny.
  • Sestavte z písmen slovo a pošlete ho bez diakritiky prostřednictvím SMS na číslo: 900 12 09
  • POZOR za slovo uveďte vaše jméno a adresu na kterou redakce zašle případnou výhru

VZOR SMS: VANOCE (*zde doplníte slovo, které sestavíte z nalezených písmen) MILADA POKORNA PROKOPOVA 6 PRAHA 8 180 00

Čím větší počet SMS se správnou odpovědí odešlete - tím vyšší máte šanci na výhru.

Ze správných odpovědí pak bude vybráno 100 výherců naší soutěže - výherci budou vybráni následujícím systémem: celkový počet správných SMS/100 = výherní pořadí

  • Do soutěže jsou přijaty pouze SMS, které do systému SMS-centra dorazí od 8:00 hodiny dne 9. 12. 2011 od 8:00 do 20. 12. 2011 do 24:00 hodin.
  • CENA JEDNÉ SMS JE 9 KČ VČETNĚ DPH. Hlavní partner soutěže je společnost ETA

Můžete se těšit na následující ceny od společnosti ETA. Kompletní nabídku produktů najdete na www.eta.cz

Ježíškem na kafe.cz je letos společnost ETA – přečtěte si o ní víc:

RODINNÉ STŘÍBRO
Je jenom málo tak českých značek, jako je ETA. Všechno to začalo v roce 1943, kdy pražský podnikatel Jan Prošvic začal vyrábět elektrospotřebiče pro domácnost. Spojil se s výrobcem kovového zboží Eckertem a zapsali svou novou firmu pod názvem ESA. V roce 1952 se z velkého znárodněného koncernu osamostatnil podnik Elektro-Praga Hlinsko a zaměřil se na vysavače. ETA (Elektro Technický Aparát) se vydala na cestu, na které se stala národním symbolem kvalitních domácích spotřebičů. Dávno už překročila hranice českých luhů a hájů a je členem finanční skupiny Benson Oak.

ČESKÝ DESIGN
ETA klade důraz na český design, kvalitu a chytrá řešení. Jméno Stanislava Lachmana (říkalo se mu také pan Vysavač) spojuje tradici, fortel a inovaci. Stanislav Lachman působil jako dvorní návrhář pro společnost ETA od roku 1953. Proslul nejen oblými tvary svých spotřebičů, ale také ve své době nadčasovou hranatou žehličkou, která doslova udělala díru do světa. Ale dnešek, to není jenom vzpomínání na nějakou zašlou slávu. Na tradici českého designu navazuje nový tým Zdenka Veverky. ETA tak neztrácí šmrnc ani v 21. století.

KVALITA
Má cenu dnes ještě dbát na kvalitu spotřebního zboží? Rozhodně, a proto si ETA drží svůj trumf v rukávu. Jako jediná firma u nás má vlastní státní zkušebnu, ve které zajišťuje díky státem garantovaným testům vysoký standard kvality a spolehlivé a dlouhodobé používání výrobků. Za ta léta známe své zákazníky velmi dobře a víme, jaké věci mají rádi, co dovedou ocenit a co potřebují. Navíc se jim staráme i o kvalitní servis nebo opravy. Tipnete si, jak dlouho trvá půrměrná oprava u nás dnes? Měsíc? Týden? Den? Ne, půl hodiny.

CHYTŘE NA VĚC
Jestli Češi mají něco rádi, tak je to chytré řešení za rozumnou cenu. A právě takové domácí spotřebiče pro ně děláme - do kuchyně, na vysávání, žehlení i pro péči o tělo nebo vlasy. Moderní a přitom chytrý design z nás dokonce dělá lídra na zdejším trhu vysavačů, šlehačů a domácích pekáren. Jsme moc rádi, že v mnoha českých rodinách dnes voní poctivý a zdravý chleba i díky nám. Za odměnu máme pro naše stálé zákazníky výhody a novinky v ETA klubu.

O SPOLEČNOSTI ETA:
Společnost ETA je tradiční českou značkou malých domácích spotřebičů, která působí na trhu již od roku 1943 a patří mezi největší české značky. Spontánní znalost značky ETA mezi českými spotřebiteli dosahuje 96 %, a to nejen názvem, ale i synonymy „tradice“ a „kvalita“. Od roku 2007 byla ETA vlastněná investiční skupinou Benson Oak, která v roce 2011 značku ETA prodává firmě HP Tronic Zlín. Na začátku roku 2009 se ETA připojila k projektu Zelené energie Skupiny ČEZ a příspěvkem ke každé odebrané kilowatthodině elektřiny podporuje ETA neziskové projekty zaměřené na obnovitelné zdroje energie. Společnost ETA se v roce 2009 umístila mezi „100 obdivovaných firem ČR“, dále od roku 2003 pravidelně získává ocenění Dobrá značka, kterou pořádá společnost Reader´s Digest, a v roce 2010 získala certifikát „Ověřeno zákazníky“ od nákupního průvodce Heureka.cz.

Více informací o společnosti ETA a jejích produktech najdete na www.eta.cz