V dlouhých regálech tu mají vyrovnané skleněné baňky s likéry a pálenkami všemožných barev, chutí a vůní. V pyramidě jsou pečlivě vyskládané dubové soudky s ušlechtilými rumy, vybranými whisky a špičkovými koňaky. V kameninových amforách najdete nepřeberné množství různě ochucených olejů a balzámových octů. Vše se tady stáčí do designových lahviček, které ručně popisují. Vánoční dárky VOM FASS jsou nejen krásné, ale i lahodné a pohladí každého obdarovaného na těle i na duši.

Pálenky, likéry, whisky…

V gurmánském ráji VOM FASS najdete širokou nabídku ušlechtilých destilátů - skotské a irské whisk(e)y, koňaky a rumy nejvyšší kvality, ovocné i smetanové likéry a nepřeberné množství různých pálenek. Ve speciální vánoční nabídce nechybí ani unikátní likéry jako Vánoční likér, Likér z pečených jablek, Bombardino nebo Perníkový likér.

Oleje a balzámové octy…

Pestrá nabídka zahrnuje znamenité olivové oleje s nejrůznějšími příchutěmi, ořechové i semínkové oleje, které završí kulinární požitek z jídla. Vybírat můžete i z výjimečných octových specialit, které nadchnou každého gurmána, neboť promění i jednoduché jídlo v neobyčejnou lahůdku.

Atraktivní balení…

Ať zvolíte samostatnou lahvičku, degustační sadu či dárkový košík, vždy budete mít unikátní dárek, připravený přesně na míru každého obdarovaného. Lahvičky tady ručně popisují, takže je možné doplnit individuální text podle přání.

Zásilková služba…

Pokud nejste z Prahy, můžete využít zásilkovou službu. Stačí objednat požadované dárky mailem (https://info@vomfasspraha.cz) a dorazí vám poštou rovnou domů. Informace o všech produktech najdete na webových stránkách www.vomfasspraha.cz.