Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dneska si řekneme pár slov o mediální přestřelce frontmana skupiny Kabát a jeho druhé ex-manželky.

Rozvod v klidu

Když se na jaře loňského roku rozcházeli, vydali společné prohlášení, že chtějí vše vyřešit v klidu, s maximální slušností a především s ohledem na malého syna Matyáše. A vlastně se jim to celkem dařilo… Až na pár drobností se kupa špinavého prádla, která se v takových případech často pere, nechala ležet. Jenže, uplynulo pár měsíců, a je to tady.

Jak to vlastně začalo

Libuše si v jednom internetovém magazínu pro maminky postěžovala, že se její ex-manžel o syna moc nestará. Matyáš ho prý stále hledá, ale on na něj má jen minimum času. Tohle vyjádření se rozšířilo dál a samozřejmě se doneslo Vojtkovi, který by se o něm jinak těžko dozvěděl (pochybuji, že si čte servery pro maminy). A spustila se lavina! Ve zkratce: Pepa obvinil Libuši, že je blbá, že lže a že jí jde jen o prachy. Ona si za svým stojí a vyhrožuje, že na něj ví takové věci, které kdyby řekla…

Kdo v je právu?

Oba, a ani jeden, dá se říct. Libuše se sice tváří, že se s rozchodem vyrovnala, ale opak je pravdou. A její vyjádření směřují proti Vojtkovi (a hlavně, byť skrytě proti jeho nové partnerce). Ono totiž tvrzení, že se malý Matyáš pořád shání po tátovi, je trochu přitažené za vlasy. Vojtek od Libuše odešel, když malému bylo zhruba sedm měsíců. Od té doby ho, jak sama tvrdí, vídá málo. Je tedy dost nepravděpodobné, že by dnes dvouleté dítě tolik postrádalo někoho, koho vlastně nezná. Závěr? Libuška to možná ani nemyslela zle, jen si prostě postěžovala! Pepa, který se umí okamžitě rozčílit jako čert, to udělal, a zbytečně si pustil pusu na špacír. Asi mu pověst chlapa, který opustil už třetí dítě, moc nevoní, i když si za ni může sám. Jaký je závěr? Ve světě celebrit všichni s oblibou při rozchodu či rozvodu tvrdí, že určitě zůstanou kamarádi. Těžko říct, zda tomu v tu chvíli dokonce věří… V reálném životě se to každopádně povede málokomu!