Říká se, že ráno dělá den. A teď si představte, že ráno znamená sladkou omamnou vůni domácích vaflí, čerstvého ovoce a medu. S takovou snídaní nemůže začít váš den špatně. Ačkoli je představa lahodných vaflí lákavá, běžný vaflovač je beze sporu spotřebič, který bohužel zvládne právě jen vafle, a někteří z nás mohou mít pocit, že až na ně nebude chuť, bude zbytečně zabírat místo.

S multifunkčním sendvičovačem 3v1 od Domo elektro, ale odložte stranou obavy z toho, že spotřebič dostatečně nevyužijete. Kromě nadýchaných vaflí nebo palačinek vám skvěle poslouží i jako sendvičovač nebo gril. Všechno jednoduše zvládne díky vyměnitelným pečícím deskám, kterými ho ve vteřině proměníte právě tak, jak potřebujete.

Připraví snídani, oběd i večeři

Přístroj ani po snídani nemusíte ukládat zpět na místo. Jednoduše vyjmete vaflovací desky a nahradíte je grilovacími deskami. Na nich si připravíte šťavnatý steak s grilovanou zeleninou a vy i všichni ostatní strávníci se budete olizovat za ušima. Nepřilnavá úprava desek vám navíc umožní grilovaní bez zbytečného tuku, v momentě si tak připravíte zdravé jídlo a s vynikající chutí. Skvěle poslouží i na zapékání toastů, sendvičů a panini. Do křupava opečené toasty jsou skvělou a rychlou večeří nebo svačinou na cesty, do práce nebo do školy. Vyzkoušejte například jednoduché panini se sušenými rajčaty.

Panini se sušenými rajčaty a rukolou

K přípravě této výtečné svačinky si připravte 4 ciabatty nebo bagetky, olivový olej, 100g sušených rajčat, 100g sýru brie a hrst rukoly.

Bagetky nebo ciabatty podélně rozkrojte a uvnitř je potřete olivovým olejem. Na jedné straně je poklaďte sušenými rajčaty, sýrem brie a rukolou. Přiklopte druhou půlkou bagety a nechte zapéct do křupava.

Sendvičovač, vaflovač a gril v jednom vás jednoduše ohromí svou variabilitou. Jestli se i vám už teď sbíhají sliny, navštivte stránky DOMO Elektro, kde najdete všechny důležité informace a spoustu dalších skvělých produktů.