Každá žena by si měla čas od času udělat radost a letní výprodej, kde slevy dosahují až 70 %, je k tomu ideální příležitostí. Puntíkatý doplněk od Vuch by navíc neměl chybět žádné slečně ani paní.

Za Vuch stojí příběh

Českou značku Vuch přivedli k životu dva kamarádi, kteří se znají od dětství. Hledali díru na trhu s módou a podařilo se jim najít ji. Během několika dnů od uvedení prvních šesti modelů peněženek se jich prodalo přes tisíc kusů. Dost možná ji vlastní i některá z vašich kamarádek. Pokud ne, tak prostě budete první, kdo objeví puntíkaté doplňky Vuch. A pak je s radostí doporučíte dál.

Ve výprodeji pořídíte opravdu všechno

V aktuálním letním výprodeji si pořídíte třeba klasické hravé puntíkaté peněženky, které započaly úspěch celé značky. Nechybí ale ani elegantnější kousky – například z kolekce Tendency.

Radost vám jistě udělá i nová kabelka. Nabízené barvy hezky rozzáří celý outfit, jak už to doplňky Vuch umějí. Kabelka vám zaručí pozornost, kamkoliv vejdete, a stane se z ní vaše nerozlučná spolehlivá parťačka.

A co teprve hodinky Vuch! Puntíkaté či jednobarevné, s nylonovým i koženým páskem. Opět záleží jen na vás, zda toužíte spíš po hravé či elegantní verzi.

Pak se nabízí také puntíkaté kalhotky, ponožky, deštník, přívěsky na kabelku, zápisníky, zrcátko, nebo dokonce parfém.

Nemusíte dělat radost jen sobě

Produkty značky Vuch jsou také skvělým dárkem. K peněženkám můžete v e-shopu přiobjednat i povedené dárkové balení. Zamyslete se, jestli nemá vaše kamarádka nebo maminka v blízké době narozeniny či svátek. Nebo využijete letní slevy už k nákupům na Vánoce? Mrkněte na https://www.vuch.cz/New/Letni-vyprodej, slevy opravdu stojí za to!