„Zázraky udělá zejména s muži pravý včelí med smíchaný s rozsekanými vlašskými ořechy. Stačí si dát dvě lžičky po ránu a brzy uvidíte změny:

Celý den budete sršet energií, přitáhnete k sobě pozitivní energie a vaše zaměstnání dostane téměř až zábavný náboj,“ je přesvědčena Zuzana Bartáková, jež pracuje na knize nazvané Kuchařka úspěchu.

Ženám by večer před velkým kariérním rozhodováním doporučila tento nápoj:

„Vložte lístky bazalky a šalvěje do sklenice a zalejte medovinou. Nechte hodinu louhovat a pak v naprostém klidu vypijte.

Povzbudí ve vás cit pro to, co skutečně chcete, abyste byla ve svém životě spokojená,“ doporučuje Zuzana Bartáková a dodává, že lahodný mok má doslova magické účinky, pokud je vytvořen za úplňku.

„Když navíc lístky bylinek v tuto chvíli přejedete stříbrnou mincí, kterou jste nosila několik dní až do luny na holém těle a pak ji na několik minut vystavila měsíčnímu světlu, vyvoláte změny, po nichž podvědomě už velmi dlouho toužíte.“

Víno odvahy

Pokud potřebujete dodat třeba před náročnou poradou či schůzkou odvahy, je podle Zuzany Bartákové vhodné dát si v její předvečer Magické hrozno. Ale pozor, musí se připravit týden předem!

Do sedmičky kvalitního červeného vína vsypejte 100 g cukru, 4 g vanilkového prášku, 4 g prášku z hřebíčku, 3 g mleté skořice a 3 g mletého zázvoru.

Týden nechte vyluhovat při běžné pokojové teplotě a poté přefiltrujte.

Zaměstnavateli, vyčuchej si mě!

Hledáte-li dlouho práci a nemůžete na žádnou, která by vás bavila a splňovala vaše očekávání, narazit, namíchejte si Parfém zájmu!

Připravte nálev z citronu, pačuli a alkoholu a vhoďte do něj několik lístků routy.

Stačí se namočit do koupele, v níž je obsažen, či si ho natřít na tělo a to pravé zaměstnání si vás najednou najde samo…

Jestli se vám zdá tento recept poněkud složitý, stejně dobře prý poslouží i následující: rozpusťte 2 g extraktu z aloe v 10 ml vody a dvakrát denně (nejlépe brzy ráno a pozdě večer) podávejte 30 kapek této směsi až do vypotřebování.

V tento okamžik ji už ale podle Zuzany Bartákové stejně nebudete potřebovat.

Čtěte také: