Nejvíc to ocení vaši blízcí, pro které jste vánoční svátky připravovala. Oni vás totiž chtějí mít v tento den doma opravdu krásnou a šťastnou. Ale známky únavy, stresu a nedostatek spánku se viditelně podepsaly na kvalitě pleti. Čtěte proto dál a nikam neodcházejte! Máme pro vás zaručený recept, jak viditelně a rychle vyhladit vrásky, rozjasnit tvář a vyladit se do pohody. Nabízíme vám rychlý a spolehlivý recept na vaši úžasnou vánoční proměnu. Rozhodnutí je jen na vás. Možností je více. Podaří se vám to, uvidíte!

Je čas vyzkoušet kosmetiku s efektem okamžitého účinku

Maska nikdy nezklame. A co teprve, když je s kaviárem a ještě i s anti-aging efektem. To nemá chybu.

Když už nebude čas na pleťovou masku

Krásná i díky hydrogelovým náplastem

A to pořád ještě není všechno

Když se vánočnímu štěstí nejvíc daří na talíři?

Proč ne? Konečně tradice je tradice a jsou od toho, abychom je dodržovali. A tak ve většině rodin začíná ta pravá vánoční atmosféra až ve chvíli, kdy se z kuchyně line vůně rybí polévky, bramborového salátu, smaženého kapra a na míse v obývacím pokoji zavoní desatero druhů cukroví. Vánoce si umíme užívat a hlavně, že nám chutná. Zkuste si však představit, že ještě letos uděláte jednu nepatrnou změnu. Změnu pochopitelně k lepšímu. Změnu, která ve vás zachová dobrý pocit, že jste udělali něco důležitého pro svoje zdraví.

Když se řekne – Pohár života

Už při vyslovení samotného názvu - Pohár života - pochopíte, že je naše doporučení míněno upřímně. Pohár života je 100 % nativní strava pro celkovou očistu organismu a zároveň ideální prostředek k redukci nadváhy. Je známo, že až 60 % veškeré naší energie spotřebujeme trávením. A úspory energie lze dosáhnout jedině konzumací „živé“ nativní stravy např. Poháru života. Jeho příprava je snadná a rychle si ji osvojíte. Stačí jen zalít večer několik kávových lžiček suché směsi vodou a směs nechat přes noc nabobtnat. Ráno už jíst.

Tak ať jsou ty vaše Vánoce krásné, klidné, štědré a také chutné.

To vše vám upřímně přeje česká kosmetika Ryor, kosmetika, které můžete věřit.

Více o RYORu na www.ryor.cz.