Mohlo by vás také zajímat: Příběh Michala: „Zhubl jsem, aby mi řekla ANO.“

Proč právě Cambridge Diet?

  • jedná se o unikátní nutričně výživový program s dlouholetou celosvětovou tradicí
  • produkty Cambridge Diet jsou klinicky testované a splňují legislativní podmínky plnohodnotné náhrady stravy
  • po celou dobu programu vám garantujeme podporu našich odborníků
  • zaručené výsledky v krátké době (první výsledky již po sedmi dnech)
  • Cambridge Diet je proteinová dieta (ketogenní dieta)
  • žádné počítání kcal ani vážení
  • v průběhu programu není sport podmínkou

Jmenuji se Lucia a je mi 26 let. Patřím do skupiny lidí, kterým příroda nenadělila tasemnici v těle, ale nadváhu a kalkulačku v hlavě. Takže když se projdu kolem řízku, mám hned dvě kila navíc. To pro mě znamená neustále se mít na pozoru před zvýšeným příjmem kalorií a pořád něco počítat.
Někde mezi ukončením univerzity a současnou prací uběhly dva roky, které přinesly životní změny a také změnu životního stylu. To se projevilo i na mém pohledu do zrcadla. Dívala se na mě nějaká jiná Lucia, která se mi přestávala líbit. Když se výběr z mého šatníku omezil na jedny jeansy a dvě trička, začala jsem panikařit a v hlavě se mi rozblikala červená výstražná kontrolka.
Nedokázala jsem se smířit s tím, že mám nakupovat větší velikost, a tehdy jsem si vzpomněla na známou, která mi nadšeně vyprávěla o Cambridge Diet. Program, který má přesně stanovená pravidla a zaručené výsledky. To jsem potřebovala i já. Pravidla a výsledky, to mě zajímalo, mám ráda, když mají věci řád.

Rozhodla jsem se a šlo to rychle. Návštěva v Cambridge centru mě utvrdila v tom, že chci nyní víc než kdykoliv předtím dosáhnout vysněné ztracené váhy. Příjemný přístup celého personálu a mé mentorky byl důvodem, proč jsem se ráda vracela na pravidelné kontroly.
Nebyla to vždy cesta růžovou zahradou. Ve své hlavě jsem sváděla těžký boj, hlad jsem necítila, ale ty chutě, ty byly vražedné. Přece jen vyměnit svou klasickou stravu za pytlíky s instantní směsí nebylo pro mé tělo úplně pochopitelné. Po krátkém čase se tělo a hlava přeprogramovaly na nový režim a začaly se dostavovat výsledky. A když přibyly komplimenty ostatních na moji novou postavu, vracela se mi sebejistota a pocit zadostiučinění. Začala jsem vyzařovat pozitivní energii a tak nějak s tím přišel i kousek štěstí do mého života.

Na závěr chci říci jen jedno. Dietu mohu jen doporučit, protože opravdu funguje. Chce to jen pevnou vůli a trochu té disciplíny. A samozřejmě i správného partnera, kterým pro mě byla Cambridge Diet.

Lucia Melušová, Praha

  • Moje počáteční váha: 70,4
  • Konečná váha: 63,1
  • Úbytek tuků: 7 kg