Vodní a Saunový svět

Tobogány, skluzavky, umělé vlnobití, řeka spojující Palác dobrodružství, Palác relaxu a Palác pokladů. Nekonečná zábava pro vás a vašeho partnera! Ve vodním světě Aquapalace Praha na vás čeká také Korálový dóm s mořskou faunou v akváriích nebo například ochutnávkový ponor do Potápěčské jámy. Pravidelné saunové večery při svíčkách v našem největším saunovém areálu v republice, meditační ceremoniál se zakončením při sklence v saunabaru, to je určitě tip, za který nebudete partnerem odmítnuti.

Tip: Romantický večer ve Vodním a Saunovém světě, vstup od 18 hod., cena 950 Kč + bonus: láhev sektu

SPA & Wellness

Odpočinek ve wellness je obecně jedním z nejoblíbenějších požitků, který si dopřáváme především při speciálních událostech nebo když se nám něco skutečně podaří. Proč si tedy neužít skvělou relaxaci také jako společný dárek k oslavě svatého Valentýna? Pronajměte si naše privátní SPA Harmony, kde budete mít se svým partnerem k dispozici vlastní vířivku, saunu a relaxační lůžka.

Nebo si s partnerem dopřejte společně probíhající masáž zad a šíje, pro dokonalý požitek smyslů si můžete vybrat z několika přírodních masážních vonných olejů. Privátní lázně jsou vybaveny tak, aby vám maséři během vašeho společného pobytu mohli provést masáž zad a šíje, samozřejmostí je také občerstvení.

Tip: Romantický relax pro dva zahrnuje pronájem privátní SPA Harmony s vířivkou a zároveň 30minutovou masáž + exotický čaj a mísa ovoce, celková doba 90 minut, cena 1 990 Kč.

Tip: Partnerská balneoterapie + partnerská aroma masáž vonnými oleji, 50 minut, 1 690 Kč.

Tip: Luxusní Valentýnský den – romantické chvíle v soukromí, vířivka a sauna Privátní SPA (včetně mísy ovoce) a exotický partnerský Hammam, celková doba 180 minut, 3 990 Kč.

Společný výlet do hotelu v Čestlicích

Svátek svatého Valentýna si můžete krásně zpestřit také pobytem ve čtyřhvězdičkovém hotelu, kde budete mít k dispozici veškerý komfort a pohodlí, jaký si jenom můžete na Valentýna představit. Například u nás se můžete těšit kromě ubytování v romanticky vyzdobeném pokoji také na snídani až na pokoj, večeři při svíčkách (tříchodové menu) v hotelové restauraci Astra, relaxační masáž vonnými oleji pro dva (záda a šíje, 30 min.), balneoterapii pro dva (20 min.), volný celodenní neomezený vstup do aquaparku Aquapalace Praha (Vodní svět), volný celodenní neomezený vstup do Saunového světa (14 druhů saun, whirlpooly, bazén), volný vstup do Fitness centra, láhev sektu a fondant z belgické čokolády na pokoji. No nezní to báječně?