Intim night

TV Barandov, pátek 22:40

Pořadem o intimitě vás v roli moderátorky provede Heidi Janků (50) a těšit se můžete i na trojici sexy reportérek, které budou přinášet horké zprávy přímo z terénu.

V magazínu Intim Night vás čekají například témata, jako je chorobná žárlivost, alergie na sperma či zda se může penis zlomit nebo ne. Otázky budou zodpovídat přední čeští odborníci z řad psychologů, sexuologů a dalších.

Pro časopis Vlasta moderátorka odpověděla na otázku, na co by diváky, kteří pořad ještě neviděli, nalákala:
"Myslím, že by mohl přitáhnout i lidi, kteří jsou více puritánští, kteří se stydí bavit o sexu se svými kamarády. Tento pořad totiž není jenom o erotice a pikantnosti, ale svým způsobem má i vzdělávat. Většinu reportáží komentují sexuologové a další odborníci, kteří se danou problematikou zabývají. Dozvíte se také, jaké si vzít erotické prádlo, abyste byla pro svého partnera co nejpřitažlivější, a řadu dalších věcí, o kterých jste třeba neměla ani tušení a které byste mohla vyzkoušet, například tantrickou masáž a podobně."

Přečtěte si pokračování rozhovoru s Heidi Janků

Názor Kafe.cz

I když se všude píše, že náš přístup k sexu je dnes velmi otevřený, opak je často pravdou. Mnoho lidí o sobě v téhle sféře pochybuje a neví si rady. Pořad, který se s přispěním odborníků zabývá některými tabu z oblasti lidské intimity, je dle našeho názoru určitě zapotřebí.

Nikdo není dokonalý

Tv Prima, středa 20:15

Nenechte si ujít zábavná a hřejivé setkání moderátora Jiřího Krampola a jeho hostů, v němž samozřejmě nebudou chybět záludné otázky a kuriózní odpovědi, ale i vtipy, anekdoty a historky ze života.

Názor Kafe.cz

Máme tenhle pořad v redakci moc rádi a jeho návrat na obrazovky nás potěšil. Hosté pana Krampola bývají báječní a nevědomost národa k popukání.

VIP prostřeno

Prima, úterý a čtvrtek 20:15

Každý z uvedených večerů budete mít jedinečnou možnost nahlédnou do kuchyní dvou známých osobností a těšit se na lahůdky, kterými své VIP hosty poctí. Svoji roli při výběru toho nejlepšího ze čtveřice hraje i zábava, jakou si vymyslí, a celková atmosféra večera.

Názor Kafe.cz

Chcete vědět, jak to v jejich domácnostech vypadá? Zda jsou "vipky" puntičkáři, nebo naopak trochu šmudlové? Jak se vypořádají se čtyřchodovým menu před zraky národa? Bude konverzace váznout, nebo naopak? Nás tohle všechno zajímá, takže máme i VIP prostřeno moc rády.

Ženy na cestách

Prima, neděle 18:05

Cestovatelský magazín, který diváky seznámí s atraktivními destinacemi a poskytne návody jak si užít teplo, moře, památky, přírodu a speciality místní kuchyně. Průvodkyněmi na cestách, které vše vyzkoušejí na vlastní kůži, jsou Anife, Zlata, Zdena a Míša.

Názor Kafe.cz

Tak trochu závidíme těmhle ženám cestovatelkám, do jakých končin světa se díky natáčení dostaly.

Pošta pro tebe

ČT 1, středa 20:00

Nečekaná setkání, usmíření po letech, nalezení dávné lásky, splnění tajných přání a snů. To vše doplněné notnou dávkou emocí můžete sledovat každý týden na ČT1.

Názor Kafe.cz

Tenhle pořad musí milovat hlavně lidé se srdcem na dlani, co si rádi popláčou. Těm ostatním se bude zřejmě otevírat kudla v kapse :-)