Pondělí

Sledujte příběhy mladých zvířat, která zachránil člověk. Dožila se dospělosti a pokusila se vrátit zpět do volné přírody. Desátá epizoda britského dokumentu Mláďata začíná v sedm hodin večer a bude o mladé zebře.

Jan Saudek je úspěšný, osobitý a kontroverzní muž. Talkshow Jana Saudka je stejná jako její moderátor. Hosty pořadu začínajícího ve 21:10 budou herec David Suchařípa, zpěvačka Hana Křížková a producent Thomas Ch. Šedivý.

Bohatý obchodník se rozhodne podrobit svou atraktivní ženu zkoušce věrnosti. Veškerý svůj majetek ji odkáže pouze v případě, že tuto zkoušku úspěšně absolvuje. Vše se začne vymykat kontrole a půjde o život. Pět minut před desátou hodinou večerní si nenechte ujít americký film Zkouška věrnosti s Burtem Reynoldsem v hlavní roli.

Úterý

Německá armáda po několik let ovládala polovinu Evropy, ale nakonec utrpěla totální porážku. Pod Hitlerovým velením bojovalo osmnáct milionů mužů ve zbrani. Na nezodpovězené otázky odpoví pětidílný německý dokument Generálové Wehrmachtu. Závěrečná epizoda začíná v sedm hodin večer.

Klinický psycholog Tony Hill spolupracuje s policií na odhalování sériových vrahů. Řeší zdánlivě neřešitelné případy a jedinou jeho jistotou zůstává, že vrah bude vraždit do doby, než bude zastaven. Desátá epizoda britského krimi seriálu Profil vraha, nese název Synchronicita a začíná ve 20:15. Sériový vrah žádá nemalé výkupné, aby přestalo jeho běsnění.

Miloš Knor ví a řekne vám, co bylo, nebylo... A to i přesto, že by to nevěděl. Dnes se mj. se dozvíme, jestli Petr Hájek skutečně potvrzuje opičí teorii, Jarmila Arechtewa se nám přihlásí z jeskyně Tora Bora v Afganistánu, průběžně sledujeme vajíčkové turné Jirky Kováče Paroubka, od skluzavky se nám přihlásí poněkud zmatený Michal Zeitvogel , poradíme Vám, jak se bránit atakům somálských pirátů, vysvětlíme Vám, proč TV Barrandov bude mít na obrazovce dvě hvězdy, budeme se snažit pochopit, jak může mít jeden politik k dispozici tři auta, představíme si zbrusu novou rubriku Knortimu Super Extra Top Star (dále už SETS), neochudíme Vás ani o oblíbené Zprávy z regionů. Do studia zavítá velitel České odnože Ku-klux-klanu Jaromír Světlý. Nebude chybět soutěž o tričko, tradiční okénko, resp. okno pro fejsbůkáře (dnes je totiž pozdravíme úplně všechny), Knort a Zlatý Milouš, Udělejte si KnorTime v úterý večer ve 21:50 na Barrandov TV!!

Speciální jednotka madridské policie pátrá po těch nejzvrácenějších zločincích. Nejčastěji se setkává se sériovými vrahy a psychopaty. Ve 22:25 se o tom můžete ve španělském kriminálním seriálu Genesis - Vrahova duše sami přesvědčit. V závěrečné epizodě nazvané Nezadaní budou elitní policisté vyšetřovat vraždu mladé dívky při takzvané rychlé seznamce.

Středa

Ocitli se v situaci, kdy jejich život visel na vlásku. Prostřednictvím kanadského dokumentárního seriálu V pasti sledujte vzrušující příběhy plné akce, dobrodružství a hrdinství. Třetí epizoda seriálu vypráví o havárii japonského rychlovlaku směřujícího do Ósaky. Pozornost je věnována hlavně třem cestujícím z prvních dvou vagónů a úsilí lékařů správně je ošetřit ještě na místě, aby se nestali obětí crash syndromu. Je zde popisováno také úsilí matky jedné z těchto tří cestujících najít svou dceru. V sedm hodin večer si ji nenechte ujít.

Náhlá a nevysvětlitelná zmizení spojují jednotlivé případy. Ty vyšetřuje speciální policejní jednotka, kterou vede komisař Olivier Levasseur. Sledujte příběhy lidí, kteří žili jedinečné životy, a bez vysvětlení se po nich slehla zem. Devátá epizoda francouzského krimi seriálu Adresa neznámá začíná patnáct minut po osmé hodině večerní.

Pořad Suďte je! dává jedinečnou možnost znovu otevřít kontroverzní kauzy. Ve 21:15 rozhodněte v případě manželů Zemánkových. Společná domácnost se změnila v peklo na zemi. Kdo na tom měl větší podíl, není jisté.

Malé městečko pohltila mlha, ze které se vynořují podivná stvoření. Vyjít ze svého úkrytu znamená jistou smrt. Film na motivy Stephana Kinga režíroval Frank Darabont, který proslul filmy Vykoupení z věznice Shawshank či Zelená míle. Americký horor Mlha je filmovým tipem TV Barrandov a rozhodně si jej nenechte v deset hodin večer ujít.

Čtvrtek

Poznejte životní příběh evropského kontinentu od jeho zrození až po současnost. Závěrečná čtvrtá epizoda britského dokumentu Divoká Evropa začíná v sedm hodin večer. Sledujte impozantní cestu zpět k samému vzniku krásného kontinentu.

Jeff a Leo jsou dvojčata. Oba jsou zkušenými policejními vyšetřovateli. Své role mají poctivě rozdělené a tvoří sehraný tým. Pomocí netradičných vyšetřovacích postupů odhalí všechny zločince a vyšetří každý zločin. Čtrnáctá epizoda francouzského krimi seriálu Jeff a Leo nese název Tango a začíná patnáct minut po osmé hodině večerní.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Patnáct minut po deváté večerní sledujte dvaadvacátou epizodu situační komedie Cyranův ostrov nazvanou Temné momenty, ve které se členové povedené rodinky snaží všemožnými metodami vyléčit zranění baronky matky, které si přivodila při hokeji.

Kanadský seriál Dokud nás smrt nerozdělí se věnuje skutečným příběhům, kdy je svatební slib splněn do puntíku. Ve 21:45 se dozvíte, kdo z manželského páru bude vrahem a kdo obětí.

Elitní policejní jednotka řeší citlivé případy, které se stávají středem mediálního zájmu a plní novinové titulky. Šestá epizoda francouzského kriminálního seriálu Pátrací oddělení začíná ve 22:10 na Barrandově.

Pátek

Krása, dokonalá image a vypracované tělo se ve slunné Kalifornii stalo vším. Plastičtí chirurgové zde provádějí ty nejneuvěřitelnější operace. Extrémní plastické operace a jedince, kteří je podstoupili sledujte od 19:00 v pořadu Co dokáže plastická chirurgie.

Nenápadnou, stydlivou studentku medicíny opustí milenec a ona rafinovaně přebere přítele svojí nejlepší kamarádce. Po letech se z ní vyklube velmi atraktivní žena. Ovšem manipulace a narušování životů jiných je stále její zálibou. Ivana Chýlková v hlavní roli českého snímku Čas sluhů. Dnes ve 20:15.

Politická satira na televizních obrazovkách je skutečný unikát. Existuje jen jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpět v plné formě a má nabito ostrými. Začátek její Politické střelnice je ve 22:15.

Pokusil se spáchat sebevraždu. Následný pobyt v psychiatrické léčebně ho má vrátit zpět mezi "normální" lidi. Sledujte klasický český film Návrat ztraceného syna. V hlavní roli J. Kačer ve 22:55.

Sobota

Lidská dobrodružství, krásy přírody a umění žít. To na vás čeká každé sobotní ráno v pořadu Svět křížem krážem. Pohled na svět očima elitních novinářů nás tentokrát zavede za duchy ostrova Bali.

S obědem vám pomohou v 11:35 Gurmáni na cestách. V jednoduchosti je síla a vařit se má s láskou k jídlu. To jsou jediná pravidla Davidovy a Simonovy školy vaření. Dnes za ochutnávkou místních specialit vyrazíme do Turecka.

Odpoledne si můžete zavzpomínat na žákovská léta u klasického českého seriálu ze školního prostředí - My všichni školou povinní. Kolotoč osudů žáků, rodičů a pedagogů začíná v 16:00 úvodní epizodou „První zvonění“.

Večer je čas protáhnout si bránice. Australský zábavný tým Comedy Inc. vás přesvědčí, že jim není nic svaté a nikdo před nimi není v bezpečí. Legraci, provokaci, parodii a vtipné reklamy sledujte v pořadu Parodie komedie ve 20:05.

V půl deváté přijměte pozvání do soukromí celebrit. Pelíšky slavných navštíví místa, kde byste přítomnost známých osobností mnohdy nečekali. Kde tráví svůj volný čas? Kam se chodí bavit osobnosti české kultury a společenského života? To vše nám na sebe dnes práskne Saša Rašilov.

Unikátní český dokumentární snímek z roku 2007 „Jan Saudek – V pekle svých vášní, ráj v nedohlednu“ uvidíte exkluzivně na TV Barrandov. Představí vám výjimečnou osobnost české fotografie v mnoha rolích, jak ho znáte i neznáte. Osobitý pohled na život vždy šokujícího a pobuřujícího Jana Saudka začíná ve 20:45.

Pět minut před půl jedenáctou se vydává Richard Gere do světa sexu a pornografie pátrat po pohřešované dívce. Sám však netuší, do jak špinavé hry se tím namočí. Americký thriller z roku 2007 nese název Osobní spravedlnost.

Neděle

Na pokraji vymření, přežívají každý den některé unikátní africké druhy živočichů. Jedním z azylů, jsou pro ně Gabonské národní parky. Ani tam však nejsou zcela v bezpečí… Sledujte vynikající britský dokument Gabon: Vítězství divočiny. Začátek v 8:20 na Barrandově.

Jak na nedělní oběd nám poradí v 11:30 Gurmáni na cestách. Vařit se má s radostí, jednoduše a hlavně s láskou k jídlu. To jsou jediná pravidla Davidovy a Simonovy školy vaření. Poznejte s nimi chutě a vůně dalekého Mexika.

Odpoledne si můžete zavzpomínat na žákovská léta u klasického českého seriálu ze školního prostředí - My všichni školou povinní. Kolotoč osudů žáků, rodičů a pedagogů pokračuje v 16:05 druhou epizodou „Rovnýma nohama“.

Jedinečný dokumentární cyklus o možných podobách lásky a vášně pokračuje další neděli na Barrandově. České milování vám bez předsudků a zábran nabídne vyprávění o lásce bez rasových předsudků. Skutečné osudy lidí kolem vás sledujte ve 20:05.

Pravdivý životní osud byl inspirací i pro snímek Druhá půlka štěstí. Manželé před 12-ti lety ztratili svého syna, který beze stopy zmizel. Teď zjišťují, že je nejspíš stále naživu a dokonce žije se svou novou rodinou nedaleko od nich. Německý snímek začíná ve 20:40 na Barrandově.

Parta protagonistů úspěšné stand-up série „Na stojáka“ se vrací ve zcela nové roli. V českých koupelnách přerůstá diskriminace v otevřený rasismus! Jak ubráníme seniory před bezohledností úřadů?. To a mnohem víc v pořadu Koko TV dnes ve 22:20.

Zbytek nedělní noci bude již tradičně ve znamení studentského, amatérského a nezávislého filmu. Jak si dnes stojí film mimo mainstream? To a mnohem víc zodpoví Profilm. Tentokrát na téma „pohádka“ ve 22:50.

Speciální tip

Zápasíte s každodenním úklidem vaší domácnosti? Učte se od profesionálů! Kim a Aggie vám s nečistotou spolehlivě poradí každý všední den v podvečer. Humus, špínu a nepořádek amerických domácností likvidují v pořadu Máte doma uklizeno.

Poté získáte nejnovější informace z Česka. Aktuální témata, o kterých česká společnost opravdu mluví, podaná atraktivně a s názorem. To je zpravodajský pořad 90 minut každý všední den v 19:00 na Barrandově.

Více informací na www.barrandov.tv