Pondělí

Laura je krásná dívka, která touží po báječném životě a snaží se najít skutečnou lásku. Bohatý hoteliér Alexandr jí může splnit všechna přání. Je ovšem tím pravým, kterého jí přichystal osud? Německý romantický seriál Sladká Laura pokračuje v premiérových epizodách pět minut po druhé hodině odpolední.

Jedna je začínající policistkou a druhá zkušenou prokurátorkou. Mají odlišný pohled na svět, ale ctí právo a pořádek. Spolu vytvoří fungující tým, který se postaví proti veškerým podobám zločinu. Nový francouzský krimi seriál Ženská spravedlnost sledujte ve čtyři hodiny odpoledne. V první epizodě nazvané „Žárlivost je choroba“ bude muset být vyřešena vražda gynekoložky.

Eva se ocitá ve vězení za dopravní nehodu, kterou způsobila v opilosti. Musí se naučit žit v dosud neznámém světě, kde platí úplně jiná pravidla. Vyrovnat se s nimi není pro nikoho snadné. Přátelství neexistuje a o respekt ostatních se musí tvrdě bojovat. Koprodukční česko-slovenský seriál Odsouzené je plný známých herců. První epizoda začíná pět minut po osmé hodině večerní. Eva nastupuje do vězení a v hlavě se jí honí spousta otázek o další budoucnosti.

Jan Saudek je úspěšný, osobitý a kontroverzní muž. Pět minut po deváté hodině večerní přivítá v Talkshow Jana Saudka Ondřeje Neffa, Maxima Velčovského a skupinu Toxique.

V posledních školních dnech čeká celou třídu závěrečný výlet. Výběr cílové destinace školáky rozdělí na dva znepřátelené tábory. Dívky chtějí navštívit Paříž, pro její kulturní památky, a chlapci jsou jednoznačně pro zábavu na Španělské riviéře. Nepříjemná situace se musí nějakým způsobem vyřešit. Španělskou komedii Škola končí sledujte pět minut po desáté hodině večerní.

Úterý

Ugo Fantozzi je pojem, který patří do zlatého fondu evropské kinematografie. Připomeňte si první neuvěřitelné dobrodružství tohoto věčného smolaře. Nejslavnější účetní světa způsobí trapas v japonské restauraci, bude trpět při odtučňovací kůře a prožije nadšení při fotbalovém utkání. Italskou komedii Zrození pana účetního si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Desetiletá holčička trpí vzácnou chorobou zvanou progerie. Člověk při ní stárne osmkrát rychleji a průměrná délka života je třináct let. Britský dokument Naděje pro Hayley se zabývá osudem dívenky během desátého roku života, kdy se objevila naděje na léčbu této nemoci. Poutavý životní příběh mladé dívenky sledujte ve 21:50.

Středa

Eva se ocitá ve vězení za dopravní nehodu, kterou způsobila v opilosti. Musí se naučit žit v dosud neznámém světě, kde platí úplně jiná pravidla. Vyrovnat se s nimi není pro nikoho snadné. Přátelství neexistuje a o respekt ostatních se musí tvrdě bojovat. Koprodukční česko-slovenský seriál Odsouzené je plný známých herců. Druhá epizoda začíná pět minut po osmé hodině večerní. Eva se seznamuje s poměry ve vězení a snaží se kontaktovat své rodiče.

Strategická zásahová jednotka je elitou policejní sboru. Za jakýchkoliv okolností je připravena zakročit a zjednat pořádek. Její členové jsou hrdinové, ale také lidé s běžnými starostmi. První díl nového kanadského krimi seriálu Flashpoint sledujte v devět hodin večer. Chorvatský přistěhovalec zastřelil svou manželku a drží rukojmí. Policejní odstřelovač se během zlomku vteřiny musí rozhodnout, zda ho před zraky syna zneškodní či nikoliv.

Unikátní dokumentární cyklus o různých podobách lásky a vášně pokračuje na Barrandově. České milování vám tentokrát bez předsudků a zábran nabídne vyprávění o lásce na čtyřech kolech. Skutečné příběhy ze života lidí kolem nás sledujte ve 21:45.

Poznejte proces vyšetřování zločinu od samého začátku po jeho konec. Různé případy mají vždy stejné hlavní aktéry, kterými jsou vrah a jeho oběť. Australský dokumentární seriál Soudní vyšetřovatelé byl natočen na základě skutečných příběhů. Ve 22:30 budou policejní experti řešit vraždu veterinářky. Vrah na místě zanechal vzorky své krve a tím poskytl užitečnou stopu k jeho zadržení.

Čtvrtek

Woody Allen chce získat lásku Diany Keaton a je rozhodnut pro to udělat cokoliv. Se svými pocity se svěří i filmovým divákům, ze kterých udělá přímé účastníky svého příběhu. Venkovská dívka Annie touží po tom stát se slavnou zpěvačkou a neurotický romantik Alvy pro změnu touží po její lásce. Americká romantická komedie Annie Hall získala řadu Oscarů včetně toho za nejlepší film. Nenechte si ji ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Mike Sweeney je detektivem z oddělení vražd. Po sérii osobních problémů se vrací na místo, kde dospíval. Namísto očekávaného klidu musí řešit složité případy a vlastní soukromý život. Nový kanadský krimi seriál Durham County sledujte ve 21:45. V první epizodě ve městě řádí sériový vrah. Mike zjišťuje, že si nevybral ideální místo na odpočinek.

Laura de Lestradová střeží tragické tajemství. Před patnácti lety ji beze stopy zmizela matka. Je přesvědčena, že fenomén kruhů v obilí má spojitost s jejím zmizením. Rozhodne se najít pravdu a objasnit nevysvětlený jev. Francouzský krimi seriál Kruhy v obilí sledujte ve 22:45. V první epizodě se Laura dozvídá o kruzích v obilí, které se objevily v době matčina zmizení. Stejná znamení se objevila po záhadném zmizení letadla s padesáti cestujícími při cestě Paříž- Marseille. Náhoda či existující spojitost?

Pátek

Páteční večer patří na Barrandově tradičně českým filmům. Tentokrát nás navštíví Muž z Londýna. Fantastické trio K. Fialová, J. Sovák a L. Lipský vás nenechají na pochybách o svém komediálním talentu. Detektivní příběh o kasaři, který velmi neslavně zakončí svou jinak úspěšnou kariéru, sledujte ve 20:05.

Politická satira na televizních obrazovkách je skutečný unikát. Existuje jen jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpátky v plné formě a má nabito ostrými. Sledujte Politickou střelnici ve 21:40.

Následně se opět setkáme s J. Sovákem tentokrát v nejedné roli. Spáchal loupež v kině zloděj aut, upejpavý manžel či zuřivý žárlivec. Jak se správně rozhodnout, když všichni vypadají na chlup stejně? Česká komedie Tři nevinní nám přinese rozluštění této hádanky ve 22:25.

Sobota

Lidská dobrodružství, krásy přírody a umění žít. To na vás čeká každé sobotní ráno v pořadu Svět křížem krážem. Pohled na svět očima světově proslulých novinářů nás tentokrát zavede do Chile.

Píše se srpen roku 1997 a dodnes nejoblíbenější členka britské královské rodiny zažívá poslední dny svého života. Britský dokument Diana – poslední dny princezny vás seznámí s výpověďmi lidí z blízkého okolí, novinářů či členů ochranky. Začátek prvního dílu je v 11:35.

Rychlost, síla, hbitost. To vše potřebujete pro Drtivou porážku soupeřů na TV Barrandov. Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, ale vyhraje jen nejrychlejší. Začátek soutěže je v 16:00.

Pět minut po osmé přijměte pozvání do soukromí známých osobností a celebrit. Pelíšky slavných navštíví místa, kde byste přítomnost slavných osobností mnohdy nehledali. Kde tráví svůj volný čas? Kde pracují a vznikají jejich díla? To vše zjistíme dnes na návštěvě v „orlím hnízdě“ Báry Nesvadbové.

Co mělo zůstat utajeno o cestě ke slávě jedinečných královen popu? Vítězí make-up a práce vizážistů nebo píle společně s talentem? Na tyto otázky odpoví sonda do zákulisí hvězd českého šoubyznysu. Sledujte Tajemství královen popu ve 20:15.

Každý svatý má minulost. Každý hříšník má budoucnost. Helen Hunt a Scarlett Johansson v romantické komedii podle předlohy Oscara Wilda Vějíř lady Windermerové. Milostný trojúhelník otřese jejich životy ve 21:00 na Barrandově.

Další část sobotní noci bude patřit hvězdně obsazenému thrilleru. John Cusack bude čelit nájemnému zabijákovi Morganu Freemanovi. Zvládne společně se synem uniknout ze spárů smrti nebo skončí jejich těla v lese jako potrava pro zvěř? Sledujte napínavý snímek Kontrakt od 22:50.

Neděle

Mají majetek, o kterém může běžný člověk pouze snít. Zavítejte na návštěvu k největším boháčům a poznejte jejich životní styl. V dnešní epizodě amerického dokumentu Evropští boháči uvidíte báječný život lidí ze středního východu. Tip TV Barrandov představí pohádkový svět mocných. Sledujte ho od 08:30.

Píše se srpen roku 1997 a dodnes nejoblíbenější členka britské královské rodiny zažívá poslední dny svého života. Britský dokument Diana – poslední dny princezny vás seznámí s výpověďmi lidí z blízkého okolí, novinářů či členů ochranky. Závěr dokumentu začíná v 11:30.

Rychlost, síla, hbitost. To vše potřebujete pro Drtivou porážku soupeřů na TV Barrandov. Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, ale vyhraje jen nejrychlejší. Začátek soutěže je v 16:00.

Nedělní skutečný příběh nás tentokrát seznámí s osudem ženy, která byla Nemocná láskou. Úspěšné manželství ničila jedním záletem za druhým. Nápravu jí nabídla až návštěva psychiatra, která odhalila její tajemství. Sledujte americký film ve 20:05.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Epizodu „Zámecký ples“ úspěšné konverzační komedie Cyranův ostrov sledujte ve 21:40.

Nedělní večer zakončíme českým filmem Mladý muž a bílá velryba. Excelentní dílo V. Párala přenesené na filmové plátno představí E. Cupáka, I. Vyskočila a J. Brejchovou v hlavních rolích. Nenechte si ujít začátek filmu ve 22:20.

Tipy na každý všední den

Jméno Gordon Ramsay je pojmem ve světě gastronomie. Provozuje síť úspěšných restaurací a pro jednu z nich hledá prostřednictvím televizních kamer šéfkuchaře. Vzhledem k jeho nevybíravému jednání si dvanáct zájemců projde opravdovým peklem, na jehož konci získá jeden vysněnou práci. Americkou reality show Pekelná kuchyně sledujte každý všední den od sedmé hodiny večerní.

Poté zůstanete „in“ v dění kolem vás. Vše ukážeme, vyzkoušíme, pobavíme. Hodina plná podvečerní zábavy a odpočinku. To je netradiční life-stylový koktejl 60 minut na TV Barrandov každý všední podvečer od 17:45.

Více informací na www.barrandov.tv