Pondělí

Sledujte příběhy mladých zvířat, která zachránil člověk. Dožila se dospělosti a pokusila se vrátit zpět do volné přírody. Čtvrtá epizoda britského dokumentu Mláďata začíná v sedm hodin večer a bude věnována životnímu osudu mláděte žirafy.

Jan Saudek je úspěšný, osobitý a kontroverzní muž. Talkshow Jana Saudka je stejná jako její moderátor. Hosty pořadu začínajícího ve 21:15 budou: Eva Aichmajerová, Igor Chaun a Ondřej Pivec.

Vincent a Mathias jsou bohatí bratři, kteří musí se sedmi eury v kapse přežít sedm dní a sedm nocí v Paříži. Jaké dobrodružství je přitom čeká? To se dozvíte ve francouzské komedii Džungle, která začíná pět minut po desáté hodině večerní.

Úterý

Cílené vyvražďování Židů zvráceným nacistickým režimem, patří mezi nejhrůznější zločiny v historii. Z nejtemnější epochy lidstva se zachovalo množství filmového a fotografického materiálu. Německý dokumentární cyklus je svědectvím, vzpomínkou a varováním. Pátá epizoda historického dokumentu Hitler a holocaust začíná v sedm hodin večer a je věnována odboji.

Klinický psycholog Tony Hill spolupracuje s policií na odhalování sériových vrahů. Řeší zdánlivě neřešitelné případy a jedinou jeho jistotou zůstává, že vrah bude vraždit do doby, než bude zastaven. Čtvrtá epizoda britského krimi seriálu Profil vraha nazvaná Nářek oběti začíná ve 20:15. Policie vyšetřuje případ vražedného běsnění, kdy je znám pachatel, ale nedaří se nalézt těla jeho obětí.

Miloš Knor ví a řekne vám, co bylo, nebylo...A to i přes to, že by to nevěděl. V dalším díle pravidelného pořadu bude vyhlášen boj komárům, přečte se omluva pana Macka panu Rathovi a podrobně se rozebere letní „úřednická“ vláda Jana Fischera. Otestuje se nový outdoorový mobil. Pozornost bude věnována soudnímu přelíčení Barbory Škrlové a Jarmila Arechtewa se vám přihlásí z Indonésie. Host pořadu bude tentokrát hodně naostro! To vše s Milošem Knorem v pořadu KnorTime pět minut před desátou večer.

Speciální jednotka madridské policie pátrá po těch nejzvrácenějších zločincích. Nejčastěji se setkává se sériovými vrahy a psychopaty. Ve 22:30 se o tom můžete ve španělském kriminálním seriálu Genesis - Vrahova duše sami přesvědčit. V šestnácté epizodě nazvané Na silnici budou elitní policisté vyšetřovat vraždu mladého motorkáře, která má mnoho podezřelých.

Středa

Jak vzniká zemětřesení a jaké mohou být jeho následky? Odpovědi na tyto a další otázky se dozvíte prostřednictvím britského dokumentu Anatomie zemětřesení, který začíná v sedm hodin večer.

Náhlá a nevysvětlitelná zmizení spojují jednotlivé případy. Ty vyšetřuje speciální policejní jednotka, kterou vede komisař Olivier Levasseur. Ve třetí epizodě francouzského krimi seriálu Adresa neznámá se budou policisté zabývat zmizením nadějné atletky. Ztratila se den před kvalifikačními závody na Olympijské hry. To, zda-li se jí podaří najít ještě před životním závodem, se dozvíte ve 20:15.

Pořad Suďte je! dává jedinečnou možnost znovu otevřít kontroverzní kauzy. Ve 21:15 bude soud řešit citlivý případ o právu na výchovu dítěte. Situace je komplikovanější v tom, že otec je Čech a matka Italka a nejsou schopni se domluvit jako rozumní lidé. Jak rozhodne naše porota a jak byste rozhodli vy?

Na království leží kletba, která byla způsobena bojem královských synů o moc. Odvrátit ji může pouze temný ochránce Gryfon. Ten se v rukou zrádného čaroděje vymkne kontrole a zastavit ho lze pouze pomocí mýtického meče z Drakonu. Americký fantasy film Gryfon začíná pět minut po desáté večerní.

Čtvrtek

Britský dokumentární seriál se věnuje vzrušujícím místům světa, která jsou plná jedinečných zvířecích druhů. Čtvrtou epizodu dokumentu Divoká Austrálie a Asie sledujte od sedmé hodiny večerní.

Jeff a Leo jsou dvojčata. Oba jsou zkušenými policejními vyšetřovateli. Své role mají poctivě rozdělené a tvoří sehraný tým. Pomocí netradičných vyšetřovacích postupů odhalí všechny zločince a vyšetří každý zločin. Osmý díl francouzského krimi seriálu Jeff a Leo nese název Zachraňte Alici. Sehraná dvojice bude řešit vraždu muže, ze které je obviněna soudkyně Alice Brezinská, která oběma bratrům vždy pomáhala.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Patnáct minut po deváté večerní sledujte šestnáctou epizodu situační komedie Cyranův ostrov nazvanou Inovátoři. Šlechtická rodinka nabídne netradiční řešení problematiky zdravotnictví a školství.

Kanadský seriál Dokud nás smrt nerozdělí se věnuje skutečným příběhům, kdy je svatební slib splněn do puntíku. Ned je nevyléčitelný gambler, který prohrál veškeré rodinné úspory a jeho závislost je příčinou smrti. Koho? To se dozvíte deset minut před desátou hodinou večerní.

Pátek

Sváteční ráno bude ve znamení pohádek pro nejmenší. Před osmou hodinou se vydáme na dobrodružství s Tomášem a jeho kamarády. Britská animovaná pohádka Tomáš a kamarádi: Plnou parou vpřed nás zavede do kouzelného světa mašinek a vláčků.

Zamilovat se do pozemského prince je vílám přísně zakázáno! Zkuste však poroučet svému srdci. Pohádku O víle Arnoštce začíná v 9:05 na Barrandově.

Dopoledne pokračuje i dalším filmem pro nejmenší. Poznávat nové kamarády vyrazíme na dětský tábor v českém snímku Mrkáček Čiko.

Nepříjemné dilema čeká na hlavního hrdinu filmu Láska na Kubě. Dá přednost pracovním povinnostem nebo lásce svého srdce? Sledujte romantický snímek v 11:20.

Karel Gott tak jak ho neznáte. V hlavní roli českého filmu Hvězda padá vzhůru. Malíři pokojů bylo přáno sudičkami a daly mu dar v podobě zlatého hlasu. Pomůže mu najít štěstí v práci i v osobním životě? Dívejte se od 13:05 na Barrandově.

Vydejte se ve společnosti Zdeňka Trošky po stopách jedné z nejslavnějších komediálních sérií české kinematografie. Do Hoštic vás zavede v 16:50 nový dokument Slunce, seno, vesnice, který nahlíží do zákulisí natáčení.

Nevěříte, že boj s nadváhou může být i legrace? Přesvědčte se sami v českém snímku Sedm hladových. Začátek diety je v 17:20.

Je čas dokumentů. Záběry, které odhalí dosud nevídaná tajemství jedinečného medvídka Pandy. Japonsko-čínská expedice vyráží do tvrdých horských podmínek Číny zachytit Pandy v divočině v sedm hodin večer.

Neporazitelný soukromý detektiv Nick Carter opět v akci. Kultovní parodie Adéla ještě nevečeřela začíná ve 20:05. V hlavních rolích M. Dočolomanský, R. Hrušínský, N. Konvalinková a M. Kopecký.

Politická satira na televizních obrazovkách není častá. Ale existuje jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpátky v plné formě a má nabito ostrými. Začátek Politické střelnice je ve 21:55.

Náš dědek Josef má sice devadesátku na spadnutí, ale klukoviny mu jdou jako v mládí. Přesvědčte se na vlastní oči ve výborně obsazené české komedii. Bavit vás budou od 22:30 F. Filipovský, V. Menšík a J. Kemr.

Sobota

Lidská dobrodružství, krásy přírody a umění žít. To na vás čeká každé sobotní ráno v pořadu Svět křížem krážem. Pohled na svět očima elitních novinářů nás tentokrát seznámí s kouzlem Nového Mexika a Arizony.

Jak proměnit sobotní oběd na umělecké dílo vám předvede světoznámý kuchař Bill Granger. Pořad Vaříme s Billem vás naučí proměnit jednoduché ingredience a postupy v opravdovou vášeň na talíři. Vařit začínáme ve 12:00.

Víkendové odpoledne na Barrandově přináší další díl klasiky českého kriminálního žánru. Členové pražské „mordparty“ pod vedením policejního rady Vacátka jsou zpět v akci. Dnes na scéně zločinu bude řádit vlastizrádce. Hříšní lidé města pražského začínají v 16:15.

Večer je čas protáhnout vaše bránice. Australský zábavný tým Comedy Inc. vás přesvědčí, že jim nic není svaté a nikdo před nimi není v bezpečí. Humor, provokace, parodie a vtipné reklamy sledujte v pořadu Parodie komedie ve 20:05.

V půl deváté přijměte pozvání do soukromí známých osobností. Pelíšky slavných navštíví místa, kde byste přítomnost celebrit mnohdy nečekali. Kde tráví svůj volný čas? Kam se chodí bavit osobnosti české kultury a společenského života? To vše zjistíme dnes o Kláře Jandové.

Následovat bude hvězdně obsazená filmová premiéra. Ve francouzském thrilleru Záhadná neznámá se krásná Sophie Marceau zjevuje Christopheru Lambertovi. Jedná se o přelud nebo skutečnost? Nechte se překvapit ve 20:40 na Barrandově.

Galerii životních příběhů žen, které se věnují „nejstarší profesi lidstva“ vám přináší jedinečný seriál Satisfakce na TV Barrandov. Další životní příběh ženy, která zkouší žít dva oddělené životy, uvidíte dnes od půl jedenácté večer.

Neděle

Opičky tak, jak je neznáte! Roztomilá, hravá stvoření se mění na drzé a nepříjemné protivníky…i takové umí být Opičky uličnice. Fantastické záběry z dílen National Geographic sledujte v jedinečném dokumentu v 8:20 na Barrandově.

I dnes stále platí, že v jednoduchosti je genialita. Obzvlášť, když je řeč o vaření. Nenáročné recepty, dostupné suroviny a umělecké dílo je na světě. Inspirujte se světově proslulým šéfkuchařem Billem Grangerem v pořadu Vaříme s Billem v 11:35.

Odpoledne uvádíme na Barrandově závěrečný díl klasiky českého kriminálního žánru. Členové pražské „mordparty“ pod vedením policejního rady Vacátka jsou naposledy společně na scéně zločinu. Dnes jim pořádně zamotá hlavu vražda inspirovaná skutečným lidským osudem z roku 1928. Hříšní lidé města pražského začínají v 16:10.

Unikátní dokumentární cyklus o různých podobách lásky a vášně pokračuje další neděli na Barrandově. České milování vám tentokrát bez předsudků a zábran nabídne vyprávění o lásce zcela zištné. Skutečné příběhy ze života lidí kolem vás sledujte ve 20:05.

Neústupná obhájkyně chce stůj co stůj očistit svou klientku. Vydává se proto po stopách mnoho let staré vraždy. Odhalila však Hříchy minulosti, které měly zůstat nadobro skryté. Thriller inspirovaný skutečnou událostí začíná ve 20:40.

Protagonistů úspěšné stand-up série „Na stojáka“ se vrací ve zcela nové roli. Zažijete boj o největší výhru v dějinách televize a zázraky, které se dějí všude kolem nás. Koko TV začíná ve 22:15.

Zbytek nedělní noci bude již tradičně ve znamení studentského, amatérského a nezávislého filmu. Jak si dnes stojí film mimo mainstream? To a mnohem víc zodpoví Profilm. Tentokrát na téma „Má mě rád(a)/nemá mě rád(a) ve 22:50.

Speciální tip

Bojujete s každodenním úklidem vaší domácnosti? Sledujte v akci profesionály. Kim a Aggie vám s úklidem spolehlivě poradí každý všední den v podvečer. Hnus a špínu amerických domácností likvidují v pořadu Máte doma uklizeno.

Poté získáte nejnovější informace z Česka. Aktuální témata, o kterých česká společnost opravdu mluví, podaná atraktivně a s názorem. To je zpravodajský pořad 90 minut na TV Barrandov.

Více informací na www.barrandov.tv