Pondělí

Mají majetek, o kterém může běžný člověk pouze snít. Zavítejte na návštěvu k největším boháčům a poznejte jejich životní styl. V deváté epizodě amerického dokumentu Evropští boháči uvidíte báječný život lidí, kteří mají přirozený obchodní talent. Tip TV Barrandov představí pohádkový svět mocných. Sledujte ho od sedmé hodiny večerní.

Rodina desetileté Sáry se přestěhovala do starého domu. Mladá dívka je svědkyní nevysvětlitelných úkazů. Vidí létající nábytek, duchy a další fantastické jevy. Nikdo z dospělých jí však nechce uvěřit. Za pomocí svých dvou kamarádů se rozhodne tajemství odhalit. Španělský dobrodružný film Malí krotitelé duchů sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Che Guevara je jedním z nejznámějších revolucionářů historie. Je nerozlučně spjat s politickým převratem, který úspěšně proběhl na Kubě. Jedni ho považují za hrdinu, druzí ho mají za chladnokrevného teroristu. V roce 1967 byl za nejasných okolností zabit v Bolívii. Britský dokument Atentáty na objednávku sledujte patnáct minut před desátou hodinou večerní.

Úterý

Operace Foxley byla nerealizovaným plánem na odstranění fanatického vůdce nacistického režimu. Provést ji měla britská speciální jednotka zvláštních operací. Na Hitlera bylo během jeho krutovlády spácháno několik atentátů, ale i ty nejlépe zorganizované dokázal zázrakem přežít. Dvoudílný hraný dokument televize BBC dává mimo jiné prostor vojenským historikům, kteří rozebírají šanci na případný úspěch tohoto projektu. Závěrečnou část britského dokumentu Zabít Hitlera sledujte v sedm hodin večer.

Klinický psycholog Tony Hill spolupracuje s policií na odhalování sériových vrahů. Řeší zdánlivě neřešitelné případy a jedinou jeho jistotou zůstává, že vrah bude vraždit do doby, než bude zastaven. Britský krimi seriál Profil vraha začíná pět minut po osmé hodině večerní. V epizodě nazvané Nářek oběti, pomáhá Tony Hill policii vyšetřovat případ ženy, která zabila několik dětí.

Speciální jednotka MPU je zaměřena na pátrání po pohřešovaných osobách. S každou minutou se šance na jejich nalezení snižuje. Policisté proto pracují pod obrovským časovým tlakem a s vědomím, že lidský život závisí na jejich schopnostech. Pátou epizodu druhé série belgického krimi seriálu Pohřešování sledujte od 21:45. Policejní jednotka pátrá po zmizelém mladíkovi z bohaté čtvrti. Brzy se zjišťuje, že vydíral svou sousedku. Byl tohle motiv k pravděpodobnému únosu?

Parta protagonistů úspěšné stand-up série „Na stojáka“ se vrací ve zcela nové roli. Konečně je tu vpravdě nezávislá televize se zdravým nadhledem i podhledem. Svět psychoterapeutů zasáhla epidemie! Sonda do světa seznamovacích agentur přinesla šok a degustátor vína odhalil nevídané! Vaše oblíbená Koko TV začne vysílat deset minut před jedenáctou hodinou večerní.

Středa

V kritických okamžicích dokážeme překonat vlastní limity. Vůle člověka k životu může být neuvěřitelně silná. Britský dokumentární seriál Přežít vznikl na základě skutečných příběhů. V sedm hodin večer sledujte boj o holé přežití otce a syna. Syn daroval otci jako dárek k narozeninám sjezd řeky na raftu. Divoká voda jejich raft převrhne a od té chvíle jsou odkázáni uprostřed pusté přírody pouze na sebe.

Sympatická Marion vyvíjí veškeré úsilí, aby byla perfektní babičkou. Její pracovní i soukromí život tím ovšem trpí. Z práce je propuštěna a manžel Vincent jí je nevěrný. Druhou část belgického filmu Babička na plný úvazek sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Poznejte proces vyšetřování zločinu od samého začátku po jeho konec. Různé případy mají vždy stejné hlavní aktéry, kterými jsou vrah a jeho oběť. Australský dokumentární seriál Soudní vyšetřovatelé byl natočen na základě skutečných příběhů. Ve 21:50 si nenechte ujít tip TV Barrandov. V malém městě dojde ke třem brutálním vraždám. Vrah byl již v minulé epizodě dopaden. Během jeho pobytu ve vězení je stejným způsobem zavražděn jeho otec. Kdo je pachatelem tentokrát?

Čtvrtek

Afrika - to je rozpálený písek, hory, lesy a spousta zvěře. Poznejte krásu černého kontinentu z jiné perspektivy. Druhá epizoda britského dokumentu Divoká Afrika bude věnována africké savaně. Sledujte ji od sedmé hodiny večerní na Barrandově.

Dvanáct hraných filmů, které byly inspirovány skutečnými a velmi tragickými událostmi. Desátá epizoda se věnuje životnímu příběhu Marcely. Matka tří dětí propadla démonu alkoholu a nyní se touží znovu vrátit do společnosti a přijmout povinnosti, které ji čekají. Slovenský seriál Ako som přežil je tipem TV Barrandov a začíná pět minut po osmé hodiny večerní.

Speciální jednotka MPU je zaměřena na pátrání po pohřešovaných osobách. S každou minutou se šance na jejich nalezení snižuje. Policisté proto pracují pod obrovským časovým tlakem a s vědomím, že lidský život závisí na jejich schopnostech. Šestá epizoda druhé série belgického krimi seriálu Pohřešování začíná pět minut před devátou hodinou večerní. Malá Julie byla unesena ze zahrádky. Únosce vyžaduje výkupné, pro které se ovšem nedostaví. Jeho motiv je zcela nejasný a život malé dívky také.

Policisté z komediálního seriálu Profesionálové se jen nepatrně liší od těch skutečných. Své případy řeší pomocí netradičních vyšetřovacích metod a postupů, ale vždy s úspěchem. Pět minut před desátou hodinou večerní se o tom v epizodě nazvané Alex a sex můžete sami přesvědčit.

Pátek

Každá minuta je neskutečně důležitá! Může rozhodnout o životě či smrti uneseného. Speciální jednotka rotterdamské policie se o tom nejednou přesvědčila. Sledujte jejich případy dle skutečných událostí v nizozemském krimi seriálu Zmizeli beze stopy III. Další epizodu nazvanou Zmizelý vyšetřovatel sledujte od sedmé hodiny večerní.

Hledáte inspiraci pro víkendové vaření? Britský life- style dokument Gurmáni na cestách je ta správná volba. David a Simon nejsou profesionální kuchaři. Jednoduše vaří s láskou a jedí s chutí. Se svými motorkami se tentokrát vydali do Namibie vyzkoušet místní speciality. Začátek od 20:05.

České filmové pátky tentokrát potěší citově působivým příběhem v režii J. Herze. Snímek Den pro mou lásku upoutal diváka i díky odvážně natočené milostné scéně, která na svou dobu velmi překvapila veřejnost. Snímek začíná ve 20:40.

V půl jedenácté podnikneme Podivný výlet s J. Valou, V. Brodským, O. Kaiserem, I. Prachařem a O. Víznerem. Zavzpomínat na dětství, válku a časy dávno zapomenuté můžete na TV Barrandov.

Sobota

Prostřednictvím francouzského dokumentu Svět křížem krážem se vydejte na cestu kolem světa. Čeká na vás 52 míst, které představí světově proslulí novináři. V 08:50 poznejte africký kontinent. Dnes se budeme toulat po Srí Lance.

Toužíte proměnit váš pokrm v umělecké dílo? Nechte se inspirovat světově proslulým kuchařem Billem Grangerem. I z jednoduchých receptů a dostupných ingrediencí lze mít nevšední kulinářský prožitek. Od 11:55 se o tom díky pořadu Vaříme s Billem můžete přesvědčit.

Víkendové odpoledne na Barrandově přináší další díl klasiky českého kriminálního žánru. Členové pražské „mordparty“ pod vedením policejního rady Vacátka jsou zpět v akci. Dnes jim zamotají hlavu nevysvětlitelné otisky prstů. Hříšní lidé města pražského začínají od 16:15.

Ve večerních hodinách nás přijde bavit nestárnoucí mistr komiky Pierre Richard. Tentokrát v roli neznámého herce, který dostane příležitost ve filmu. Ovšem namísto podpisu smlouvy na roli zabijáka se přimotá mezi opravdové zabijáky…mafii. Snímek Rána deštníkem začíná od 20:05.

Vaše bránice si s TV Barrandov i nadále neodpočine. Australský zábavný tým Comedy Inc. Vás přesvědčí, že jim není nic svaté a nikdo před nimi není v bezpečí. Legraci, provokaci, parodii a vtipné reklamy sledujte v pořadu Parodie komedie. Začátek pořadu od 21:50 na TV Barrandov.

Noc bude na Barrandově ve znamení hororu. Mimi Rodgers v roli psycholožky bude společně s malou holčičkou Penny čelit záhadnému stopaři. Jejich životy visí na vlásku od 22:20 ve snímku Penny se bojí.

Neděle

Vypravte se po ránu na expedici do drsných horských oblastí střední Číny. Přivítá nás místní unikát, Pandy v divočině. Návštěva mezi „žrouty“ bambusu začíná od 08:50.

Hledáte nápad pro nedělní oběd? Nechte se inspirovat světově proslulým kuchařem Billem Grangerem. Jednoduché recepty, dostupné suroviny a jedinečný výsledek. Přesně to na Vás čeká pět minut před nedělním polednem v pořadu Vaříme s Billem. Dnešní epizoda je věnována receptům na dlouhé horké dny.

Víkendové odpoledne na Barrandově přináší další díl klasiky českého kriminálního žánru. Členové pražské „mordparty“ pod vedením policejního rady Vacátka jsou zpět v akci. Dnes na scéně zločinu zamotá hlavy záhadná černá rukavice. Hříšní lidé města pražského začínají od 16:15.

Nedělní příběhy inspirované skutečnými událostmi nás dnes seznámí s případem mladé realitní makléřsky, která je těsně před porodem nalezena mrtvá. Dítě se nenašlo a začíná boj s časem o jeho život. Film Výkřiky ve tmě začíná od 20:05 na Barrandově.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Další epizodu úspěšné konverzační komedie Cyranův ostrov sledujte ve 21:45. Dnes se budeme učit správným mravům.

Jan Saudek je úspěšný, osobitý a kontroverzní muž. Talkshow Jana Saudka je stejná jako její moderátor. Hosty jedinečné show dnes budou Vilma Cibulková s Janem Etzlerem, Jan Měšťák a Tonya Graves. Jan Saudek začíná vyprávět a zpovídat ve 22:25.

Více informací na www.barrandov.tv