Pondělí

Sledujte příběhy mladých zvířat, která zachránil člověk. Dožila se dospělosti a pokusila se vrátit zpět do volné přírody. Šestá epizoda britského dokumentu Mláďata začíná v sedm hodin večer a bude o mladém tučňákovi.

Jan Saudek je úspěšný, osobitý a kontroverzní muž. Talkshow Jana Saudka je stejná jako její moderátor. Hosty pořadu začínajícího ve 21:10 budou Klára Issová, Martina Válková a REM revival.

Návrat sedmadvacetileté Ester do vlastní rodiny, rozpoutal vlnu nevyjasněných zločinů. Jejich předzvěstí jsou objevující se znamení zvěrokruhu. Podaří se sympatickému policejnímu vyšetřovateli Kellerovi, objasnit záhadný případ? Druhý díl čtyřdílné německé kriminální série
12 znamení začíná pět minut před desátou hodinou večerní.

Úterý

Německá armáda po několik let ovládala polovinu Evropy, ale nakonec utrpěla totální porážku. Na nezodpovězené otázky odpoví pětidílný německý dokument Generálové wehrmachtu. První epizoda mapující začátek 2. světové války začíná v sedm hodin večer a nese název Útok na Evropu.

Klinický psycholog Tony Hill spolupracuje s policií na odhalování sériových vrahů. Řeší zdánlivě neřešitelné případy a jedinou jeho jistotou zůstává, že vrah bude vraždit do doby, než bude zastaven. Šestá epizoda britského krimi seriálu Profil vraha nese název Právo mlčet a začíná ve 20:15. Policie má v případě brutálních vražd jasného podezřelého, ale psycholog Tony Hill je jiného názoru.

Miloš Knor ví a řekne vám, co bylo, nebylo... A to i přesto, že by to nevěděl. Dnes celý díl na jedné noze! I přesto si ukážeme jednu mrtvolku, Michal Zeitvogel bude mít pro Vás skutečnou bombu, zjistíme, jak nešikovné kupony zavedl David Rath, Jarmila Arechtewa se přihlásí z Íránu, koupíme si pozemky na Měsíci, upozorníme na nekvalitní čokoládu a jako host přijde fotbalový brankář Petr Čech. Ani dnes nepřijdete o udělení Zlatého Milouše. Udělejte si KnorTime ve 21:50 na Barrandově.

Speciální jednotka madridské policie pátrá po těch nejzvrácenějších zločincích. Nejčastěji se setkává se sériovými vrahy a psychopaty. Ve 22:25 se o tom můžete ve španělském kriminálním seriálu Genesis - Vrahova duše sami přesvědčit. V osmnácté epizodě nazvané Vysoká bezpečnost budou elitní policisté vyšetřovat vraždu pracovníka bezpečnostní služby, který nelegálně obchodoval s trhavinami.

Středa

Bouřky, hurikány, vítr. Sledujte, co dokáže extrémní počasí. Britský katastrofický dokument Bouřka začíná v sedm hodin večer.

Náhlá a nevysvětlitelná zmizení spojují jednotlivé případy. Ty vyšetřuje speciální policejní jednotka, kterou vede komisař Olivier Levasseur. V páté epizodě francouzského krimi seriálu Adresa neznámá budou policisté vyšetřovat případ ženy, která se stala členkou fanatické sekty. Jednoho dne se po ní slehla zem. Byla obětí únosu či zmizela dobrovolně? To se dozvíte ve 20:15.

Pořad Suďte je! dává jedinečnou možnost znovu otevřít kontroverzní kauzy. Ve 21:15 budou před soudem stát rodiče mladého chlapce, který onemocněl rakovinou. Rodiče se namísto doporučované chemoterapie rozhodli pro alternativní léčbu. Teď jsou souzeni za zanedbání povinné péče. Kdo má právo rozhodovat o léčbě dítěte - lékaři či rodiče?

Vítejte ve světě sázek, ve kterých se točí obrovské peníze. Mladý sympaťák Brandon se shodou okolností stane hlavním bookmakerem obrovské společnosti. Svět mu leží u nohou, ale štěstí se časem otáčí zády. Americký thriller Maximální limit, ve kterém se představí celá plejáda známých herců v čele s hvězdným Al Pacinem, začíná v deset hodin večer.

Čtvrtek

Britský dokumentární seriál se věnuje vzrušujícím místům světa, která jsou plná jedinečných zvířecích druhů. Šestou epizodu dokumentu Divoká Austrálie a Asie sledujte od sedmé hodiny večer.

Jeff a Leo jsou dvojčata. Oba jsou zkušenými policejními vyšetřovateli. Své role mají poctivě rozdělené a tvoří sehraný tým. Pomocí netradičných vyšetřovacích postupů odhalí všechny zločince a vyšetří každý zločin. Desátý díl francouzského krimi seriálu Jeff a Leo nese název Mrazivá smrt a začíná patnáct minut po osmé hodině večer. Sehraná dvojice bude řešit záhadnou smrt muže, který byl nalezen zmrzlý v parních lázních.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Patnáct minut po deváté večerní sledujte osmnáctou epizodu situační komedie Cyranův ostrov, ve které budou Tereza a Libuna dohánět zanedbanou školní docházku.

Kanadský seriál Dokud nás smrt nerozdělí se věnuje skutečným příběhům, kdy je svatební slib splněn do puntíku. Co vše se může přihodit v případě, že si profesor matematiky rozhodne vzít svou studentku? Ve 21:50 se to dozvíte.

Elitní policejní jednotka řeší citlivé případy, které se stávají středem mediálního zájmu a plní novinové titulky. V dětském táboře zmizel devítiletý Felix a boj jeho nalezení začíná. Druhá epizoda francouzského kriminálního seriálu Pátrací oddělení začíná patnáct minut po desáté hodině večerní.

Pátek

Denně nasazují své životy pro svět bez drog. Takový je úděl elitní protidrogové jednotky D.E.A. v americkém městě Detroit. Sledujte jejich každodenní nasazení přímo v terénu v 19:00.

Nejznámější milovník světa Casanova dorazil i na obrazovky TV Barrandov. Přesvědčí vás, že ani na stará kolena neztratil nic ze svého šarmu. Poslední růže od Casanovy začíná ve 20:15.

Politická satira na televizních obrazovkách není častá. Existuje však jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpátky v plné formě a má nabito ostrými. Začátek Politické střelnice je ve 21:55.

V psychiatrické léčebně zabili pacienta a jediným vodítkem k vrahovi jsou obrazy z choré mysli zavražděného. Český pátek na Barrandově pokračuje filmem Dům ztracených duší od 22:30.

Sobota

Lidská dobrodružství, krásy přírody a umění žít. To na vás čeká každé sobotní ráno v pořadu Svět křížem krážem. Tentokrát nás seznámí s Indočínou. Navštívíme Laos a Vietnam.

S obědem vám pomohou v 11:15 Gurmáni na cestách. V jednoduchosti je genialita a vařit se má s citem…to jsou jediná pravidla Davidovy a Simonovy školy vaření. Poznejte chuťovou pestrost africké kuchyně.

Víkendové odpoledne na Barrandově přináší další díl klasiky českého kriminálního žánru. Příslušníci pražské „mordparty“ pod vedením nového policejního rady Korejse jsou zpátky v plném nasazení. Dnes dojde k atentátu na ministerského předsedu. Panoptikum města pražského začíná v 15:55.

Australský zábavný tým Comedy Inc. vás přesvědčí, že jim není nic svaté a nikdo před nimi není v bezpečí. Legraci, provokaci, parodii a vtipné reklamy sledujte v pořadu Parodie komedie ve 20:05.

V půl deváté přijměte pozvání do soukromí známých osobností. Pelíšky slavných navštíví místa, kde byste přítomnost celebrit mnohdy nečekali. Kde tráví svůj volný čas? Kam se chodí bavit osobnosti české kultury a společenského života? To vše zjistíme dnes o letošní finalistce TýTý Lucii Vondráčkové.

Ve 20:45 vás Jessica Simpson v americké komedii Snaživá blondýnka přesvědčí, že překvapovat svůj protějšek se ne vždy vyplácí. Na Valentýna se rozhodla tajně navštívit svého přítele v New Yorku, ovšem on už měl jiný program s jinou v posteli. Zdrcená Jessica začíná žít nový život…

Galerii životních příběhů žen, které se věnují „nejstarší profesi lidstva“ vám přináší jedinečný seriál Satisfakce na TV Barrandov. Další životní příběh ženy, která zkouší žít dva oddělené životy, uvidíte dnes ve 22:25.

Neděle

Zvířata, která během vteřiny skolí jakéhokoli protivníka. Fantastické záběry z dílen National Geographic sledujte v jedinečném dokumentu Svět nebezpečných zvířat v 8:20 na TV Barrandov.

Jak na nedělní oběd zjistíte v 11:20 v pořadu Gurmáni na cestách. Vařit se má s citem, jednoduše a hlavně láskou…to jsou jediná pravidla Davidovy a Simonovy školy vaření. Poznejte s nimi recepty africké kuchyně.

Odpoledne uvádíte na Barrandově klasiku českého kriminálního žánru. Členové pražské „mordparty“ pod vedením nového policejního rady Korejse vnikají opět na scénu zločinu. Dnes jim pořádně zamotá hlavu „letní přeháňka“. Panoptikum města pražského začíná v 15:55.

Jedinečný dokumentární cyklus o možných podobách lásky a vášně pokračuje další neděli na Barrandově. České milování vám bez předsudků a zábran nabídne vyprávění o lásce dvou stejných pohlaví. Skutečné příběhy ze života lidí kolem vás sledujte ve 20:05.

Nutná operace malé holčičky odhaluje minulost. Příběh podle skutečné události ve 20:45. Německý snímek Okamžik rozhodnutí vypráví příběh dvou dávných milenců, které svedla opět dohromady nevyzpytatelná hra osudu a boj o dětský život.

Parta protagonistů úspěšné stand-up série „Na stojáka“ se vracejí ve zcela nových rolích. Víte, jak naučit děti zdravému životnímu stylu? Nebo radši nahlédnete na tajné policejní cvičení? Odpovědi naleznete v pořadu Koko TV dnes ve 22:20.

Zbytek nedělní noci bude již tradičně ve znamení studentského, amatérského a nezávislého filmu. Jak si dnes stojí film mimo mainstream? To a mnohem víc zodpoví Profilm. Tentokrát na téma „Hrdinové“ ve 22:50.

Speciální tip

Bojujete s každodenní špínou vaší domácnosti? Sledujte v akci profesionály. Kim a Aggie vám s úklidem spolehlivě poradí každý všední den v podvečer. Hnus a bordel amerických domácností likvidují v pořadu Máte doma uklizeno.

Poté získáte nejnovější informace z Česka. Aktuální témata, o kterých česká společnost opravdu mluví, podaná atraktivně a s názorem. To je zpravodajský pořad 90 minut na TV Barrandov.

Více informací na www.barrandov.tv