Pondělí

Sledujte příběhy mladých zvířat, která zachránil člověk. Dožila se dospělosti a pokusila se vrátit zpět do volné přírody. Devátá epizoda britského dokumentu Mláďata začíná v sedm hodin večer a bude o mladém mrožovi.

Jan Saudek je úspěšný, osobitý a kontroverzní muž. Talkshow Jana Saudka je stejná jako její moderátor. Hosty pořadu začínajícího ve 21:10 budou herec Jiří Macháček, zpěvačka Monika Absolonová a desetibojař Roman Šebrle.

Při benefiční show se po dlouhých letech potkává trio bývalých tanečníků, které pojí společná minulost. V kanadském dramatu Poslední tanec začínajícím v deset hodin večer máte možnost vidět Patricka Swayzeho, kterého již jeden film o tanci proslavil.

Úterý

Německá armáda po několik let ovládala polovinu Evropy, ale nakonec utrpěla totální porážku. Pod Hitlerovým velením bojovalo osmnáct milionů mužů ve zbrani. Na nezodpovězené otázky odpoví pětidílný německý dokument Generálové Wehrmachtu. Čtvrtá epizoda začíná v sedm hodin večer.

Klinický psycholog Tony Hill spolupracuje s policií na odhalování sériových vrahů. Řeší zdánlivě neřešitelné případy a jedinou jeho jistotou zůstává, že vrah bude vraždit do doby, než bude zastaven. Devátá epizoda britského krimi seriálu Profil vraha nese název Nic než noc a začíná ve 20:15. Policie spolu s vyhlášeným odborníkem pátrá po sexuálním deviantovi, který páchá brutální sériové vraždy.

Miloš Knor ví a řekne vám, co bylo, nebylo... A to i přesto, že by to nevěděl. Dnes se mj. se dozvíme, jak budou vypadat naše nové bankovky, Jarmila Arechtewa se nám přihlásí z Marsu, nemůžeme minout vajíčkové turné Jiřího Kováče Paroubka, z centra Prahy se nám přihlásí poněkud vyčerpaný Michal Zeitvogel , při toulkách po našich luzích a hájích narazíme na české Stonehedge, představíme Vám neohroženou důchodkyni, zjistíme, v jaké fázi jsou přípravy na koncert Evy a Vaška, zahrajeme Mirkovi a ukážeme Vám traktor, který píše sms zprávy. Do studia zavítá přední český pediatr Drahomír Dítě. Nebude chybět soutěž o tričko, tradiční okénko pro fejsbůkáře, Knort a Zlatý Milouš, Udělejte si KnorTime v úterý večer ve 21:50 na Barrandov TV!!

Speciální jednotka madridské policie pátrá po těch nejzvrácenějších zločincích. Nejčastěji se setkává se sériovými vrahy a psychopaty. Ve 22:30 se o tom můžete ve španělském kriminálním seriálu Genesis - Vrahova duše sami přesvědčit. V jedenadvacáté epizodě nazvané Rodinné fotografie budou elitní policisté vyšetřovat vraždu fotografa a pátrají po jeho přítelkyni.

Středa

Ocitli se v situaci, kdy jejich život visel na vlásku. Prostřednictvím kanadského dokumentárního seriálu V pasti sledujte vzrušující příběhy plné akce, dobrodružství a hrdinství. Druhá epizoda začíná v sedm hodin večer.

Náhlá a nevysvětlitelná zmizení spojují jednotlivé případy. Ty vyšetřuje speciální policejní jednotka, kterou vede komisař Olivier Levasseur. Sledujte příběhy lidí, kteří žili jedinečné životy, a bez vysvětlení se po nich slehla zem. Osmá epizoda francouzského krimi seriálu Adresa neznámá začíná patnáct minut po osmé hodině večerní.

Pořad Suďte je! dává jedinečnou možnost znovu otevřít kontroverzní kauzy. Po čtrnácti letech týrání vzala žena své tři děti a utekla od manžela. Soudním rozhodnutím o děti přišla. Kde je spravedlnost? Rozhodněte o tom spolu s naší porotou ve 21:15.

Giorgio je teroristou, kterému se podařilo utéct před spravedlnosti do Střední Ameriky. Po patnácti letech ho život v džungli omrzí a hodlá se vrátit do Itálie a žít jako vážený občan. Cesta k cíli je dlážděná krádežemi, kuplířstvím a vraždou. Italský krimi film Mafie sledujte od desáté hodiny večerní.

Čtvrtek

Poznejte životní příběh evropského kontinentu od jeho zrození až po současnost. Třetí epizoda britského dokumentu Divoká Evropa začíná v sedm hodin večer. Sledujte impozantní cestu zpět k samému vzniku krásného kontinentu.

Jeff a Leo jsou dvojčata. Oba jsou zkušenými policejními vyšetřovateli. Své role mají poctivě rozdělené a tvoří sehraný tým. Pomocí netradičných vyšetřovacích postupů odhalí všechny zločince a vyšetří každý zločin. Třináctý díl francouzského krimi seriálu Jeff a Leo nese název Skříň a začíná patnáct minut po osmé hodině večer. Sehraná dvojice bude řešit vraždu podnikatele s orchidejemi.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Dvacet minut po deváté večerní sledujte jedenadvacátou epizodu situační komedie Cyranův ostrov nazvanou Nejkrásnější věk, ve které členové povedené rodinky propadnou nostalgii a začnou prohlížet stará rodinná alba.

Kanadský seriál Dokud nás smrt nerozdělí se věnuje skutečným příběhům, kdy je svatební slib splněn do puntíku. Pět minut před desátou hodinou večer sledujte příběh zhrzené ambiciózní herečky, kterou přestal bavit její manžel.

Elitní policejní jednotka řeší citlivé případy, které se stávají středem mediálního zájmu a plní novinové titulky. Pátá epizoda francouzského kriminálního seriálu Pátrací oddělení začíná dvacet minut po desáté hodině večerní.

Pátek

Denně nasazují své životy pro svět bez drog. Takový je úděl elitní protidrogové jednotky D.E.A. v americkém městě Detroit. Sledujte jejich nasazení přímo v terénu od 19:00 v závěrečném dílu. Dnes uvidíte nejnebezpečnější zásahy jednotky v přímém přenosu.

Páteční večer bude ve znamení české komedie. Příběh nesourodé dvojice, kterou spojuje pouze potřeba posmívat se ostatním, sledujte dnes na Barrandově. J. Somr a E. Tučková hledají společné štěstí ve 20:15 ve snímku Radost až do rána.

Politická satira na televizních obrazovkách je skutečný unikát. Existuje jen jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpět v plné formě a má nabito ostrými. Začátek její Politické střelnice je ve 22:00.

Jeden z nejproslulejších českých filmů 60. let sledujte na TV Barrandov. Snímek Žert opírající se o dílo Milana Kundery nás zavede do doby dávno minulé. Kruté praktiky totality pozná na vlastní kůži J. Somr ve 22:40.

Sobota

Lidská dobrodružství, krásy přírody a umění žít. To na vás čeká každé sobotní ráno v pořadu Svět křížem krážem. Pohled na svět očima elitních novinářů nás tentokrát zavede do země indiánů Peru.

S obědem vám pomohou v 11:20 Gurmáni na cestách. V jednoduchosti je síla a vařit se má s láskou k jídlu…to jsou jediná pravidla Davidovy a Simonovy školy vaření. Dnes za ochutnávkou místních specialit vyrazíme do Vietnamu.

Víkendové odpoledne na Barrandově přináší další díl klasiky českého kriminálního žánru. Příslušníci pražské „mordparty“ pod vedením nového policejního rady Korejse jsou zpátky v plném nasazení. Panoptikum města pražského začíná v 15:50 na Barrandově. Dnes vycestujeme na zahraniční dovolenou do Sudet.

Večer je čas protáhnout si bránice. Australský zábavný tým Comedy Inc. vás přesvědčí, že jim není nic svaté a nikdo před nimi není v bezpečí. Legraci, provokaci, parodii a vtipné reklamy sledujte v pořadu Parodie komedie ve 20:05.

V půl deváté přijměte pozvání do soukromí celebrit. Pelíšky slavných navštíví místa, kde byste přítomnost známých osobností mnohdy nečekali. Kde tráví svůj volný čas? Kam se chodí bavit osobnosti české kultury a společenského života? To vše nám na sebe dnes práskne Lucie Bílá.

Hollywoodský snímek plný hvězd vás pobaví v sobotní večer. Komedie Ženy v balíku vypráví o třech obyčejných ženách, které pracují v jedné z nejstřeženějších bank světa. Už mají dost fádního života a nějaký dolar navíc by se jim hodil. Tak se rozhodnou, že si něco „půjčí“ z práce.
Diana Keaton, Queen Lafitah a Katie Holmes v hlavních rolích ve 20:45 na Barrandově.

Galerii životních příběhů žen, které se věnují „nejstarší profesi lidstva“ vám přináší jedinečný seriál Satisfakce na Barrandově. Další životní příběh ženy, která zkouší žít dva oddělené životy, uvidíte v sobotu ve 22:35.

Neděle

Žijí zde s námi a nikdo proti nim není v bezpečí. Sledujte živočichy, kteří během vteřiny skolí jakéhokoli protivníka. Neuvěřitelné záběry z dílen National Geographic sledujte v jedinečném dokumentu Svět nebezpečných zvířat v 8:20 na Barrandově. Dnešní výpravu podnikneme do nebezpečné přírody Indie.

Jak na nedělní oběd nám poradí už v 10:40 pořad Gurmáni na cestách. Vařit se má s radostí, jednoduše a hlavně s láskou k jídlu…to jsou jediná pravidla Davidovy a Simonovy školy vaření. Poznejte s nimi chutě a vůně turecké kuchyně.

Odpoledne uvádíme na Barrandově tradičně klasiku českého kriminálního žánru. Členové pražské „mordparty“ pod vedením nového policejního rady Korejse vnikají opět na scénu zločinu. Dnes nás stopy zavedou do Národního muzea. Panoptikum města pražského začíná v 16:00.

Jedinečný dokumentární cyklus o možných podobách lásky a vášně pokračuje další neděli na Barrandově. České milování vám bez předsudků a zábran nabídne tentokrát vyprávění o lásce k idolům. Skutečné osudy lidí kolem vás sledujte ve 20:05.

Pravdivý životní příběh byl inspirací i pro snímek Osudný zlom. Schizofrenická dívka se stala svědkem vraždy, ovšem policie jí nevěří. Rozhodne se tedy na vlastní pěst zjistit pravdu o zesnulém. Začátek ve 20:40.

Parta protagonistů úspěšné stand-up série „Na stojáka“ se vrací ve zcela nové roli. Poznáte, jaká epidemie napadla svět psychoterapeutů nebo přijměte pozvání na svatební obřad bezdomovců. To a mnohem víc v pořadu Koko TV v neděli ve 22:15.

Zbytek nedělní noci bude již tradičně ve znamení studentského, amatérského a nezávislého filmu. Jak si dnes stojí film mimo mainstream? To a mnohem víc zodpoví Profilm. Tentokrát na téma „Pulp Fiction“ ve 22:45.

Speciální tip

Bojujete s každodenním úklidem vaší domácnosti? Sledujte v akci profesionály. Kim a Aggie vám poradí spolehlivě, jak na nečistotou, každý všední den v podvečer. Hnus a bordel amerických domácností likvidují v pořadu Máte doma uklizeno.

Poté získáte nejnovější informace z Česka. Aktuální témata, o kterých česká společnost opravdu mluví, podaná atraktivně a s názorem. To je zpravodajský pořad 90 minut na vaší TV Barrandov.

Více informací na www.barrandov.tv