ODPOČINKOVÁ „KLASIKA“

Modrá laguna, TV Nova, 22. 8. 2011, 9:50

Také chcete občas utéct na opuštěný ostrov, když slyšíte už posté dětskou otázku „Mami, proč?“, když už poněkolikáté za den zakopnete o rozházené hračky?

  • Zkuste si odpočinout alespoň na hodinku a půl, a to s romantickým dobrodružným filmem o dvojici mladých trosečníků, kteří poznávají na opuštěném ostrově tajemství života a lásky. Modrá laguna už je téměř klasikou, kterou si rozhodně nemůžete nechat ujít.

Tip Kafe.cz:

  • Jestli patří Modrá laguna mezi vaše srdcovky, pak si pusťte televizi také ve středu 24. 8. 2011. Na TV Nova můžete v 9:55 vidět druhý díl. V hlavních rolích se zde představili Milla Jovocich a Brian Krause.

KOMEDIE K POVINNOSTEM

Hon za svobodou, TV Nova, 22. 8. 2011, 20:00

Většinu práce může téměř každá máma vykonávat až večer. Potřebujete vyžehlit dětské věci nebo manželovi košile? Pusťte si nenáročnou komedii, která se natáčela v České republice, u které se zasmějete, a práce vám půjde hladce od ruky. A o čem že to je?

  • Prezidentova dcera si chce vyrazit z kopýtka, ale rozhodně nehodlá mít za zády otravnou ochranku. A tak na vlastní pěst vyráží na cestu po Evropě. A nebyl by to správný americký slaďák, kdyby nepřišla láska.

KOMEDIÁLNÍ DRAMA S HANKSEM

Vůbec nic společného, TV Nova, 25. 8. 2011, 9:50

Malé děti dopoledne znovu usínají, větší si povětšinou samy hrají v pokojíčku. Jestli vám tento den nebude přát počasí na procházku, zapněte televizi a užívejte si pohled na charismatického a skvělého herce Toma Hankse, a to v dramatu, které vypráví s komediální nadsázkou o úspěšném mladém muži, kterému zasáhne do života rozchod rodičů.

  • Americké komedie z osmdesátých let mají své kouzlo, a proto vám přejeme krásné pokoukání.

PRO HEZKÝ POHLED

40 dnů a 40 nocí, TV Prima, 26. 8. 2011, 23:15

Jste maminka, co se i s dítětem vrátila k práci a snaží se skloubit oboje dohromady? Pak se vám nejspíš stane, že pracujete po nocích. Také vám vadí pracovat za úplného ticha, když vlastně přes den doma i v kanceláři jste zvyklá na „šum“?

  • Pak si udělejte přestávku a kochejte se pohledem na mladého sexy herce Joshe Hartnetta v komedii o tom, jak je pro mladé muže těžké vydržet nějakou dobu bez sexu.

NA DÁMSKOU JÍZDU

Zná ji jako svý boty, TV Prima, 27. 8. 2011, 10:25

Vypadá to jako den snů…přijdou kamarádky, jejich děti i ty vaše mají najednou spousty důležitých věcí na starosti a maminky k tomu alespoň na nějakou dobu nepotřebují. Nechte si pro jistotu pootevřené dveře obývacího pokoje, ať máte přehled, ale jinak si dopřejte nějaké zobání a skleničku vína.

  • A k tomu si pusťte příjemnou komedii o dvou rozdílných sestrách, které hrají Cameron Diaz a Toni Collette. A o co půjde? Jasně, že o chlapa…stejně jako v životě.

A na jaký film byste se ráda podívala vy?