AKČNÍ

ROMANTICKÁ KOMEDIE

Předehra k polibku, TV Nova, 12. 1. 2012, 10:00

Když kocour není doma, myši mají pré. A to stejné platí o televizních pořadech v domácnosti. Jestliže máte to štěstí, že jste dopoledne ještě v posteli a vaši muži odcházejí do práce, nenechte si tuhle romantiku ujít. Jde totiž o zvláštní romantickou komedii o lásce, která musela překonat značně neobvyklou překážku na své cestě ke štěstí. V hlavních rolích se objeví oblíbený Alec Baldwin a krásná Meg Ryan.

SERIÁL

Alf I., Prima Family, 13. 1. 2012, 14:25

Na co se vaši muži rádi podívají? A u čeho se vaše děti budou smát, zatímco vy budete moci třeba vyžehlit pár manželových košil? U chlupatého, roztomilého mimozemšťana Alfa s velkým nosem a velmi pestrým jídelníčkem, který obsahuje také kočky. Soužití to nebude lehké, ale díky tomu mohl vzniknout nestárnoucí americký sitcom z roku 1986, kdy malý mimozemšťan nikdy neztrácí svůj humor.

ROMANTIKA

Vdáš se, a basta!, ČT 1, 14. 1. 2012, 16:50

Diane Keatonová si tentokrát zahrála komediální roli matky tří dospělých dcer, které se zalíbilo ovládat jejich životy. Když dcery vyrostou, stane se její snaha poněkud nesnesitelnou. Jedná v jejich tzv. nejlepším zájmu, aniž by se na cokoliv ptala. Matky už občas takové bývají…na jejich obranu nutno říci, že to myslí určitě dobře. Pokud se vám vaše maminka do života ani trochu neplete, tento film můžete sledovat s úsměvem na tváři a čekat, jak to celé dopadne. V rolích dcer se objeví Lauren Graham, Piper Perabo a Mandy Moore.

Kafe.cz zjistilo:
První představa o projektu Vdáš se, a basta! vznikla při jedné běžné návštěvě zubaře. Scenáristka Karen Leigh Hopkinsová seděla u doktora v čekárně, když zaslechla příběh matky, která byla pyšná na to, že domlouvala rande své dcery s muži, o kterých byla přesvědčená, že jsou těmi pravými.

ČESKÝ FILM

Ulovit miliardáře, Prima Family, 15. 1. 2012, 22:15

Tak tenhle film byste měli vidět vy i vaši partneři. Vy v něm můžete najít inspiraci, jak v případě nutnosti ulovit někoho s tučnějším kontem, a vás muž zase otevřené varovnání před zlatokopkami, které se v poslední době v republice povážlivě rozmnožily. Ačkoli film opravdu nepatří mezi nejoblíbenější a filmová kritika i diváci jej strhali, na nedělní večer naprosto vyhovující pohodovka, u které nemusíte moc přemýšlet. A třeba se vám snadněji usne.