Mohlo by vás také zajímat: TOP kuchařské show na obrazovce

Nejrespektovanější kuchař u nás několik let napravoval české hospody v televizním hitu Ano, šéfe! a naučil diváky správně grilovat v pořadu Šéf na grilu.

  • Správný kuchař musí nejdříve zvládnout základní řemeslné znalosti – a zábavná kulinářská podívaná Vařte jako šéf! je plná praktických rad, které pozvednou vaše kuchařské schopnosti. Dostanete v ní tipy na suroviny, techniku i recepty, které vás pasují na opravdové kuchaře.

Během šesti dílů zaměřených na vejce, polévky, omáčky, úpravy masa, lehká jídla, gril a saláty, ryby a těstoviny dostanou tři mladí kuchařští učni – a s nimi i vy – od Zdeňka Pohlreicha užitečně informace o základech řemesla, surovinách a správné technice vaření. Nenechte si proto ujít jedinečnou novou kuchařskou show a povzneste spolu se Zdeňkem Pohlreichem své kuchařské schopnosti na umění!

  • Televize Prima odvysílala ve čtvrtek 23. května první díl nového pořadu, který byl zaměřený na správnou úpravu vajec. Zdeněk vysvětlil, jak udělat dokonalá míchaná vejce či nadýchanou omeletu.

Představujeme trojici "žáků" Zdeňka Polreicha

Jakub: Pětatřicetiletý sympaťák je nejstarší z trojice učňů. Je mladým otcem a věčným pohodářem. Vyučil se v oboru kuchař-číšník a má za sebou více než desetiletou praxi u nás i v zahraničí. Je energický a živý jako uragán. Neustále něco komentuje a jeho hlášky jsou zdrojem zábavy. Ze Zdeňka má ale respekt.

Tereza: Pětadvacetiletá kamarádská Tereza má ke kuchařce z povolání docela daleko. Vystudovala vysokou školu a stala se inženýrkou geoinformatiky. Díky tomu se mimo jiné podílela na vzniku map pro Akademický atlas českých dějin. Její skutečnou vášní je ale vaření, které miluje. Protože to s ním myslí vážně, hladově hltá každé Zdeňkovo slovo a všechno si pečlivě zapisuje.

Jakub II: Dvacetiletý Jakub je nejmladší z této trojice. Je citlivý, upřímný a nedávno se vyučil kuchařem. Chtěl se jím stát už od dětství. Jeho vzorem se stal otec, který je řezníkem. Jakub mu rád pomáhal s přípravou pokrmů a už od 12 let se snažil sám vařit. Zdeněk se sice snaží k Jakubovi přistupovat s otcovským citem, ale nic mu nedá zadarmo.

Pořad Vařte jako šéf! sledujte ve čtvrtek od 21.30 na Prima family.