Drama s prvky fantastiky

Jiný den, TV Nova, 20. 1. 2012, 10:00

Chtěly byste se někdy vrátit v čase a změnit svůj život nebo zabránit tragédii? Mladá žena ve filmu Jiný den tu šanci dostane, vrátí se v čase, aby zabránila největšímu neštěstí ve svém životě. Osudný den dostane Kate Walker dvě zprávy, které změní její život. Zjistí, že byla přijata na lékařskou fakultu a také, že je těhotná. Namísto radosti se ale dozví, že Paul tragicky zemřel. Shodou okolností dostane po pěti letech šanci a vrátí se v čase. Je ale vůbec v lidských silách možné změnit minulost a co když se objeví láska nová? Není lepší měnit pouze svoji budoucnost? O tom se můžete přesvědčit sledováním filmu se Shannen Doherty v hlavní roli.

Tip Kafe.cz:

KOMEDIE

Fotr je lotr, TV Nova, 20. 1. 2012, 22:00

Komedie o nepříliš povedených námluvách a otci, který je pro každého nápadníka děsivou noční můrou. Zvláště, když je budoucí ženich nesmělý a navíc pracuje jako sestra v nemocnici. A ještě mu to neulehčí fakt, že otec nevěsty je bývalý „šílený“ agent CIA, který potřebuje mít ve všem jasno a jen tak někomu nevěří. Jedná se přeci o jeho malou holčičku. Hrají Ben Stiller a Robert De Niro.

ZE SOUČASNOSTI

Baby máma, Prima Family, 20. 1. 2012, 20:00

Jako by to psal sám život…žena to má v dnešní době velmi těžké: celý život se snaží najít vhodného partnera, se kterým by mohla založit rodinu, musí se ale také sama uživit, a tak svůj život zasvětí zpočátku také kariéře…a zapomíná na rodinu, nebo prostě není s kým ji mít. Často se stává, že pak už je pozdě. Stejně jako hrdinka filmu Kate. Je viceprezidentkou firmy, je jí 37 let a chce dítě. Každého muže tím však vyleká, nakonec se tedy rozhodne pro adopci. Ale ta není schválena, tak navštíví spermobanku a vybere si vhodného dárce spermatu. Ale nepodaří se jí otěhotnět. Navštíví doktora, který zjistí, že Kate má špatný tvar dělohy a vajíčka nejsou schopna se tam usadit. Stručně řečeno: je neplodná. Nakonec si najde ženu, která její dítě donosí…jenže i když už to vypadá nadějně, zase se plán zhatí. Jak? Sledujte a dozvíte se víc.

TANEČNÍ

Let´s Dance, Prima Family, 21. 1. 2012, 20:00

Tyler Gage je rebel na špatné straně Baltimoru, který má sen, že se odtud jednoho dne dostane. Nora je prvotřídní primabalerína, která v Baltimoru navštěvuje elitní Marylandskou školu umění, a jediná věc, která stojí v cestě její jasně zářivé budoucnosti, je, že dosud nenašla skvělého tanečního partnera pro své vystoupení. Když se Tyler kvůli potížím se zákonem dostane do Marylandské školy umění na veřejně prospěšné práce, je pro všechny jen drzým outsiderem. Jeho taneční nadání se však nezapře a Nora brzy zjistí, že v tomto drsném klukovi je něco víc. Podaří se oběma mladým lidem realizovat své sny?

ČESKÝ FILM

Vetřelci a lovci: Krutá nevěra, ČT 1, 22. 1. 2012, 20:00

Druhá část triptychu režiséra Filipa Renče o některých nezvyklých formách současného zločinu Vetřelci a lovci, které autor scénáře publicista Josef Klíma charakterizoval následujícími slovy: "Na bohaté scéně zločinu a lidské špíny obecně přibyla další sorta lidí. Vniknou potají do cizích životů jako paraziti a postupně svého nositele zahubí, ať už existenčně, finančně či přímo fyzicky." Zápletky jsou inspirovány skutečnými kauzami. Herečka Jana Roubalová (Tatiana Vilhelmová) dostane jednoho dne obálku, jež obsahuje snímky jejího manžela Petra (Václav Jiráček) při sexu s neznámou černovláskou. Usvědčený muž nevěru přizná a pokouší se vysvětlit její podezřelé okolnosti. Rozhodně se dívejte, ať víte, jak příběh dopadne.

UPÍŘÍ SERIÁL

Pravá krev (1/12): Podivná láska, ČT 2, 22. 1. 2012, 00:00

Japonští vědci vynalezli umělou krev a upíři se díky tomu přes noc proměnili z legendárních zrůd v obyčejné spoluobčany. A přestože lidé bezpečně zmizeli z jejich jídelníčku, mnozí se stále těchto bytostí, „vstávajících z rakví“, obávají. Místní servírka Sookie Stackhouseová ví však o pocitech vyvrhela své. Vzhledem k tomu, že je sama „zatracená“ kvůli své schopnosti slyšet lidské myšlenky, je ohledně integrace upírů velmi svobodomyslná - obzvlášť pokud jde o Billa Comptona, pohledného 173letého souseda, který se právě přistěhoval. Jak je však Sookie postupně vtahována do série záhad, které obestírají Billův příjezd do Bon Temps, bude i její tolerance podrobena zatěžkávací zkoušce.