PAVLÍNA POŘÍZKOVÁ A TOM SELLECK

Její alibi, TV Nova, 24. 2. 2012, 9:55

Jen málo českých žen-hereček uspělo v Americe, ale jedna s prudérním světem pořádně zahýbala. Topmodelka Pavlína Pořízková se vám představí v romantické krimi komedii o lásce, vraždě a záhadné dívce, která nečekaně zasáhne do života úspěšného spisovatele z roku 1989. A i přesto, že je modelkou, dokázala již ve filmu Anna, že není hereckou začátečnicí a že se v ní skrývá talent. Pavlína hraje rumunskou emigrantku obviněnou z vraždy, které falešné alibi zařídí spisovatel bez múzy. Jenže, co když vražedkyní opravdu je a jemu teď půjde o život?

RENÉE ZELLWEGER A TOM CRUISE

Jerry Maguire, TV Nova, 25. 2. 2012, 16:50

Poklidné sobotní odpoledne můžete strávit u romantické komedie o polepšeném sportovním agentovi, který pochopil, že peníze nejsou všechno. I přes zajímavý námět nečekejte excelentní drama, ale rozhodně nebudete zklamaní, protože vás čeká příjemná a oddechová romantika. Každopádně je to takový mix žánrů, že se u něj pobaví jak láskychtivé ženy a milovnice Toma Cruise, tak muži, kteří touží po dramatu, vzrušení a obdivují krásu Renée Zellweger.

JESSICA ALBA A AARON ECKHART

(Ne)úspěšný Bill, Prima family, 25. 2. 2012, 13:50

Film, který je ukázkou přátelské lásky, která se alespoň může pokusit zachránit skomírající manželství. Jestli jste viděli Americkou krásu a film se vám líbil, tak si tento snímek rozhodně nenechte ujít. Bill je nešťastný; je ženatý s dcerou majitele banky, ve které jako bezvýznamný úředník také pracuje, sní o vlastní cukrárně a finanční nezávislosti. Jeho žena Jess si začne s místním televizním reportérem. Bill, který neustále pojídá nějaké sladkosti, zjišťuje, jak moc mu mezitím narostlo břicho. Přesto se pustí do boje o záchranu manželství.

ZUZANA KAJNAROVÁ A ROMAN ŘÍČAŘ

Klub osamělých srdcí, ČT 1, 26. 2. 2012, 21:55

Přehoupl se 1968 rok a svět se - alespoň pro nás, žijící v Čechách a na Moravě - začal nesmírně měnit. Málokdo asi čekal, že ta změna bude tak velká a tak zlá. Černá tušení se naplňují pomalu a každý si to své musí odžít. I Lukáš, dvacetiletý zpěvák a vůdčí duch bigbítové kapely Klub osamělých srdcí. Mladý muž na vrcholu svého mladistvého sebevědomí, který nepochybuje o správnosti toho, jak myslí a cítí, který necítí potřebu kompromisu s dobou, který chce žít v pravdě a pohrdá lží, začíná klouzat po spirále, která se nevyhýbala nikomu a ničemu. Dokonce ani hudbě, kterou hraje a kterou vzývá. Skutečně je to příběh z doby, která za moc nestála, a která naopak mnohé z tehdy mladých stála všechno. Byla to doba, která i buřiče a svobodné duchy, jakým je nepochybně bigbítový hudebník, dovedla až na hranu jejich skutečné vnitřní odvahy, ale i lidskosti.

JULIE ROBERTS A CAMPBELL SCOTT

Zemřít mladý, Prima family, 26. 2. 2012, 13:35

Krásná Julia je již předzvěstí filmu, který chytí za srdce. Hlavní hrdinka přijme místo ošetřovatelky smrtelně nemocného Victora. Ve filmu je patrný střet dvou odlišných světů, ženy, která zná reálný život, a muže, který je vzdělaným synem bohatého otce, ale o lásce a životě neví naprosto nic. V takové situaci je ale k lásce jenom kousek, jenže, co dělat, když člověk, kterého milujete, umírá?

KEIRA KNIGHTLEY A JAMES MCAVOY

Pokání, Prima family, 26. 2. 2016, 21:15

Co všechno může způsobit sesterská žárlivost a velmi bujná fantazie třináctileté dívky? Jedna malá lež může změnit celý život, obrátit jej naruby a způsobit dokonce i smrt. Vzdálí se tak sestře a jako stará napíše román inspirovaný skutečností, ve kterém učiní své vlastní Pokání. Velmi silný příběh vás nadchne a zasáhne nejen skvělými hereckými výkony, ale také nepřekonatelnou atmosférou.