Pondělí

Poznejte svět výjimečných lidí, kteří vzdorují přírodě. Jsou neobyčejní a na první pohled nápadní. Můžeme je označit jako monstra či podivíny, ale žijí na stejné planetě jako my. Daniel Brownning Smith je jedinečný muž, který se svým tělem dokáže zázraky. Britský dokument Výjimeční lidé sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Eva se ocitá ve vězení za dopravní nehodu, kterou způsobila v opilosti. Musí se naučit žit v dosud neznámém světě, kde platí úplně jiná pravidla. Vyrovnat se s nimi není pro nikoho snadné. Přátelství neexistuje a o respekt ostatních se musí tvrdě bojovat. Koprodukční česko-slovenský seriál Odsouzené je plný známých herců. Sedmá epizoda začíná pět minut po osmé hodině večerní. Sledujte neobyčejné životní příběhy a osudy vězenkyň. Zoufalá Eva musí bojovat o bezpečí syna Filipa. Z vězeňské cely je to ovšem velmi složité.

Tři podnikavé dívky prožijí léto, které nezná žádné limity. Pomocí populární karetní hry chtějí vydělat závratné sumy. Koketování se světem hazardních her se nemusí vyplatit. Obzvláště, když přitom podvádíte nesprávné a nebezpečné lidi. Americký film Pokerové prázdniny sledujte deset minut po desáté hodině večerní.

Úterý

Bláznivý účetní Hugo Fantozzi je zpět na scéně a potvrzuje svou pověst věčného smolaře. Každému se občas přihodí nějaký malér, ale někdo je doslova přitahuje. Pracovní morálka účetních je pod hrozbou nezaměstnanosti nadměrná. K tomu všemu se přidává těhotenství dcery a blížící se firemní olympiáda. Italskou komedii Maléry pana účetního 2 si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Jan Saudek je úspěšný, osobitý a kontroverzní muž. Ve 21:40 přivítá ve svojí Talkshow Petra Jákla, Radima Uzla a Naďu Valovou s Lenkou Novou.

Středa

Strategická zásahová jednotka je elitou policejní sboru. Za jakýchkoliv okolností je připravena zakročit a zjednat pořádek. Její členové jsou hrdinové, ale také lidé s běžnými starostmi. Čtvrtý díl kanadského krimi seriálu Flashpoint sledujte pět minut po osmé hodině večerní. Rebecca již nedokáže trpět, jak je svým manželem týrána její mladší sestra. Vše komplikuje skutečnost, že tyran je zároveň policistou. Pomocí jeho služební zbraně chce vzít spravedlnost do vlastních rukou.
Eva se ocitá ve vězení za dopravní nehodu, kterou způsobila v opilosti. Musí se naučit žit v dosud neznámém světě, kde platí úplně jiná pravidla. Vyrovnat se s nimi není pro nikoho snadné.

Přátelství neexistuje a o respekt ostatních se musí tvrdě bojovat. Koprodukční česko-slovenský seriál Odsouzené je plný známých herců. Osmá epizoda začíná o deváté hodině večerní. Sledujte neobyčejné životní příběhy a osudy vězenkyň. Drogy jsou nedílnou součástí života ve vězení. Některé vězenkyně jsou na nich závislé a pro pravidelnou dávku jsou schopni udělat cokoliv.

Unikátní dokumentární cyklus o různých podobách lásky a vášně pokračuje na Barrandově. České milování vám tentokrát bez předsudků a zábran nabídne vyprávění o lásce, kde si partner změnil pohlaví. Skutečné příběhy ze života lidí sledujte ve 22:00.

Poznejte proces vyšetřování zločinu od samého začátku po jeho konec. Různé případy mají vždy stejné hlavní aktéry, kterými jsou vrah a jeho oběť. Australský dokumentární seriál Soudní vyšetřovatelé II byl natočen na základě skutečných příběhů. Ve 22:50 budou policejní experti řešit vraždu muže, který byl již mrtvý pohozen před pohotovostí. Stopa jasně vede ke gangu motorkářů, ale vše se jim musí nejprve dokázat.

Čtvrtek

Skromná a nenápadná Cecílie pracuje jako servírka v bistru. Její nezaměstnaný manžel ji občas bezdůvodně zbije. Jedinou radostí zůstává návštěva kina a sledování oblíbeného filmu. Americkou hořce laděnou komedii Woodyho Allena Purpurová růže z Káhiry si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Mike Sweeney je detektivem z oddělení vražd. Po sérii osobních problémů se vrací na místo, kde dospíval. Namísto očekávaného klidu musí řešit složité případy a vlastní soukromý život. Kanadský krimi seriál Durham County sledujte ve 21:40. Ve čtvrté epizodě je nalezeno tělo další ženy. Vrah jí opět uřízl pramen vlasů. Tentokrát se zdá, že se smyčka utahuje. Mike je přesvědčen, že zná totožnost vraha, ale vše musí nejprve prokázat.

Laura de Lestradová střeží tragické tajemství. Před patnácti lety ji beze stopy zmizela matka. Je přesvědčena, že fenomén kruhů v obilí má spojitost s jejím zmizením. Rozhodne se najít pravdu a objasnit nevysvětlený jev. Francouzský krimi seriál Kruhy v obilí sledujte ve 22:45. Ve čtvrté epizodě Laura potkává dívku se záhadnými schopnostmi. Ta ovšem brzy zmizí. Jednalo se o únos?

Pátek

Tři vesničtí fasádníci vyrazili do Prahy za prací a také za nočním životem. Dostanou se však do spárů tří lehkých dívek, které nezajímá jejich šarm ani duše, ale peněženka. Hvězdně obsazení Světáci začínají ve 20:05.

Politická satira na televizních obrazovkách je skutečný unikát. Existuje jen jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpátky v plné formě a má nabito ostrými. Sledujte Politickou střelnici ve 21:55.

Páteční večer pokračuje nestárnoucí českou komedií Kdo chce zabít Jessii. J. Sovák je vášnivým čtenářem komiksů... možná až příliš vášnivým. Jednoho dne se totiž komiksové fantazie stanou realitou. Báječná zábava startuje ve 22:40.

Sobota

Lidská dobrodružství, krásy přírody a umění žít. To na vás čeká každé sobotní ráno v pořadu Svět křížem krážem. Pohled na svět očima světově proslulých novinářů nás tentokrát zavede na krásné ostrovy a pláže slunné Floridy.

Rychlost, síla, hbitost to vše potřebujete pro Drtivou porážku soupeřů na TV Barrandov. Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, ale vyhraje jen nejrychlejší. Začátek soutěže je v 16:05.

Po páté hodině sledujte další epizodu kriminální série Laura: Rodinné prokletí. Když se mladá právnička Laura vrací kvůli vlastní svatbě do rodného místa, jistě netuší, co tím přivolá. Jednotliví členové rodiny začínají umírat a jedinou stopou jsou tarotové karty nalezené u mrtvých těl. Napínavý příběh pokračuje dnes na TV Barrandov.

Pět minut po osmé přijměte pozvání do soukromí známých osobností a celebrit. Pelíšky slavných navštíví místa, kde byste přítomnost slavných osobností mnohdy nehledali. Kde tráví svůj volný čas? Kde pracují a kde naopak relaxují? To vše zjistíme dnes na návštěvě idolu dívčích srdcí, Marka Ztraceného.

Milujete film? Pak s námi pojďte prožít velké filmové dobrodružství. O tom, že život samotný je ten nejlepší scénář, vás přesvědčí ve svém zábavném pořadu Jaroslav Dušek a Kamil Švejda. Dnes bude jejich hostem Zdeněk Srstka. Začátek Filmových úletů s.r.o. je ve 20:20.

Působivý příběh, který diváka provede dálavami, rozprostírajícími se mezi bolestí ze ztracené lásky a radostným znovuobjevením sebe samého. To je snímek Moje borůvkové noci se zpěvačkou Norah Jones v hlavní roli. Romantiický koprodukční film dále představí J. Lawa a N. Portman. Začátek na Barrandově ve 21:15.

Sobotní noc bude ve znamení napětí a akce. Dolph Lundgren ztratil rodinu vinou pouličního gangu. Když mu následně náhoda přivedla vrahy do cesty podruhé, neváhá a vydává se splatit dluh. Inkvizitor začíná ve 23:05.

Neděle

Neohrožený dobrodruh Austin Stevens - Pán hadů se dnes v 8:20 vydá do jižní Afriky. Výjimečně nebudou hadi hlavním cílem jeho expedice. Pátrat se dnes vydáme po nebezpečných komodských dracích.

Rychlost, síla, hbitost to vše potřebujete pro Drtivou porážku soupeřů na TV Barrandov. Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, ale vyhraje jen nejrychlejší. Začátek soutěže je v 16:05.

V pět hodin pokračuje kriminální seriál Laura: Rodinné prokletí. Když se mladá právnička Laura vrací kvůli vlastní svatbě do rodného místa, jistě netuší, co tím přivolá. Jednotliví členové rodiny začínají umírat a jedinou stopou jsou tarotové karty nalezené u mrtvých těl. Napínavý příběh zakončí poslední díl dnes na TV Barrandov.

Nedělní pravdivé příběhy nás dnes do nejvyšší politiky. Její intriky stáli život nejednoho člověka a mají být další. V honbě za kompromitujícími materiály na senátora stojí v cestě jen jediný problém. Jedna vražda nezůstala bez svědka. Americký snímek Mlčení začíná ve 20:05 na TV Barrandov.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Dnes dopadne na šlechtický rod finanční krize. Epizodu „Konzumní společnost“ úspěšné konverzační komedie Cyranův ostrov sledujte ve 21:50.

Nedělní noc patří již několik týdnů českým filmům. Dnes zavzpomínáme na dobu před listopadem 1989 a po něm. Komplikované vztahy tří nesourodých a zvláštních dvojic se ještě více zamotávají ve složitém období společenských změn. Snímek I. Pavláskové Corpus delicti začíná ve 22:45.

Tipy na každý všední den

Chcete zůstat „in“ v dění kolem Vás? Vše ukážeme, vyzkoušíme a pobavíme. Hodina plná podvečerní zábavy a odpočinku. To je netradiční life-stylový koktejl 60 minut na TV Barrandov každý všední podvečer od 17:45.

Jméno Gordon Ramsay je pojmem ve světě gastronomie. Provozuje síť úspěšných restaurací a pro jednu z nich hledá prostřednictvím televizních kamer šéfkuchaře. Vzhledem k jeho nevybíravému jednání si dvanáct zájemců projde opravdovým peklem, na jehož konci získá jeden vysněnou práci. Americkou reality show Pekelná kuchyně sledujte každý všední den od sedmé hodiny večerní.