PONDĚLÍ

V Berlíně se koná kongres Světové zdravotnické organizace. Jednotka GSG dostává varování, že v souvislosti s jeho konáním má dojít k atentátu biologickou zbraní. Další díl krimi seriálu GSG 9: Speciální jednotka sledujte deset minut po sedmnácté hodině.

Příběh dívky, která trpí stravovací poruchou. Proč se anorexie objevuje u čím dál mladších dívek? Britský dokument Osmiletá anorektička si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Jaký je život manželů, kteří jsou jen čtyři stopy vysocí? A jak oslaví své první výročí svatby? Pokračování dokumentárního seriálu Trpasličí manželství sledujte od pět minut po jednadvacáté hodině.

Jak dopadne svatba jedné z vězeňkyň? Eva se dostává ven a může jet za svým synem do nemocnice. Jaká to bude návštěva? Další díl česko-slovenského seriálu Odsouzené II začíná patnáct minut před desátou hodinou večerní.

ÚTERÝ

Jednotka rozpráší buňku islámských teroristů, dva její členové však unikli a chystají útok. Podaří se mužům se Speciální jednotky zabránit tomuto nebezpečnému ohrožení? Sledujte další díl krimi seriálu GSG 9: Speciální jednotka deset minut po páté hodině odpoledne.

Terence Hill a Bud Spencer jsou považováni za super tajné špiony. A protože se jim díky tomu do rukou dostal milión dolarů v hotovosti, nejsou proti… Bláznivou komedii Jdi na to si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

Rodina Cyranyů inspirována televizním dokumentárním historickým snímkem se zamýšlí nad historií svého šlechtického rodu… Pokračování konverzační komedie s I. Mládkem Cyranův poloostrov začíná v deset minut po desáté hodině večer.

STŘEDA

Dva muži ze Speciální jednotky mají akci v zahraničí – jsou osobními ochránci ženy běloruského prezidenta. Na první pohled jednoduchý úkol se promění ve velmi nebezpečnou akci. Nenechte si ujít další díl krimi seriálu GSG 9: Speciální jednotka deset minut po sedmnácté hodině.

Proč unesl pavián tříměsíční dítě? Jak k tomu došlo a jaký osud dítě čeká? Detektivové v průběhu vyšetřování narazí na šokující stopy, vrhající na tragický únos dítěte zcela nové světlo. Další díl zajímavého britského dokumentu Lovec a oběť II si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Vražda viděná očima tří postav - dcery oběti, detektiva a oběti vraždy. Další díl britské krimi-série Pohled na smrt sledujte dnes na Barrandově od deset minut po deváté hodině večerní.

Jednoho dne vstoupí do města muž, který stojí na straně zákona s kolty rychlejšími než vlastní stín. A jaké vtípky ho čekají na Apríla? Westernový seriál s Terencem Hillem Lucky Luke sledujte deset minut po desáté hodině večerní.

ČTVRTEK

Velitel Speciální jednotky je uvolněn ze služby a vyslýchán kvůli poslední akci, která se nezdařila. Kdo je zradil a odhalil pronásledovaným teroristům jejich pravou totožnost? Další díl krimi seriálu GSG 9: Speciální jednotka začíná deset minut po páté hodině odpoledne.

Gojko Mitic musí přelstít vojáky, aby mohl přivést zpět svým lidem zabavené koně a mohli se vydat na cestu do Kanady. Jeho lest je ale odhalena… Westernový film Zvěd si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

Na svérázné policejní služebně řeší banální i neuvěřitelné případy. A co bude dít na svátek Dušiček? Pokračování sitcomu Profesionálové začíná od dvaadvacáté hodiny.

Místo aby Pierre Richard podepsal smlouvu na malou filmovou roli zabijáka, dostal se omylem k pravému mafiánovi, který ho pověřil vraždou obchodníka se zbraněmi! Francouzskou komedii Rána deštníkem sledujte deset minut před jedenáctou hodinou večerní.

PÁTEK

Speciální jednotka ve spoluprácí se zvláštním týmem T6 zajme v Kosovu válečného zločince. Při akci se ale do rukou Srbů dostane jeden z jejich mužů. Podaří se jim kolegu zachránit? Krimi seriál GSG 9: Speciální jednotka sledujte deset minut po sedmnácté hodině.

Vladimír Menšík vzorně pečoval o svoji matku a trávil s ní veškerý volný čas až do té doby, než poznal mladou dívku. A náhle propadá milostnému poblouznění… Český film Klec pro dva si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Chystá se svatba Sira Hanibala s krásnou Clarence, ale v chodbách zámku se náhle objevil příšerný fantom! Českou muzikálovou parodii s O. Novým Fantom Morrisvillu si nenechte ujít patnáct minut před desátou hodinou večerní.

Australský dokumentární seriál Soudní vyšetřovatelé III se zaměřuje na největší případy vražd v zemi z pohledu vědecké kriminalistiky. Další díl sledujte od 23:30.

SOBOTA

Při seskoku z letadla se mladému muži neotevřel padák a on zemřel. Byla to nešťastná náhoda, nebo plánovaná vražda? Případ má na starost Pátrací oddělení… Další díl krimi seriálu Pátrací oddělení sledujte deset minut před jedenáctou hodinou dopoledne.

Extrémní úkoly, překážky a nástrahy – to vše musí zvládnout ten ze soutěžících, který chce vyhrát velkou peněžní výhru. Pokračování americké game show Drtivá porážka II začíná patnáct minut před polednem.

Jak se postaví rodiče ke skutečnosti, že jejich syn je gay? Rozdílný přístup rodičů k synově orientaci může rozbít i vztah mezi nimi. Romantický film Svět se nezboří sledujte pět minut před půl druhou odpoledne.

Jak žijí zvířecí miminka paviánů, orangutánů a lemurů? Dokument Miminka přírody
se zábavnou formou zabývá životem těchto druhů od narození až po dospělost. Další díl začíná deset minut po třetí hodině odpoledne.

Dlouhou dobu ho kdosi vydíral a nakonec je zabit. Je vyděrač a vrah ten samý člověk? Podaří se komisařce Diana případ vyřešit? Sledujte krimi seriál Komisařka Diana Carrová dvacet minut po sedmnácté hodině.

Čím víc se Nicolas Cage blíží k nalezení ztracené holčičky, tím víc se zaplétá do sítě starodávných tradic a tajemství a přibližuje se k něčemu, o čem je zakázané mluvit: k rituálu. Napínavý thriller Rituál si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Kam se schovává česká slavice Lucie Bílá před paparazzi? Slavná zpěvačka nás zavede i do divadla Ta Fantastika a ukáže nám místo, odkud toto muzikálové divadlo řídí. Oblíbený life-stylový magazín Pelíšky slavných začíná pět minut před dvaadvacátou hodinou.

Neopakovatelná pěvecká show Bang Bang Lucie Bílé s jedinečnou kapelou Petra Maláska! Záznam turné, na kterém představila a pokřtila nové CD a zazpívala starší písničky i žhavé novinky z připravovaného alba, si nenechte ujít deset minut po desáté hodině večerní.

Detektiv Hugh Dillon chce znovu začít tam, kde vyrůstal. Řádění sériového vraha mu ale moc nadějí na nový život nedává. Závěr krimi seriálu Durham County sledujte pět minut před půl jedenáctou večerní.

NEDĚLE

Policisté najdou dvě mrtvé ženy a zjistí, že obě měly něco společného s nelegálním prodejem ženských vajíček. Kdo je ale zabil a proč? Další díl krimi seriálu Pátrací oddělení sledujte pět minut před jedenáctou hodinou dopoledne.

Drtivá porážka II je akční rodinná show, ve které uvidíte 24 soutěžících překonávat extrémní překážky, které jsou ale mnohdy k popukání, aby vyhráli velkou peněžní výhru. Vyhrát ale může jen jeden! Sledujte od 11:50.

Vede báječný život do té doby, než zjistí, že ho ve skutečnosti nikdo nemá rád. A tak uzavře sázku, že si najde skutečného nejlepšího přítele… Francouzskou komedii Můj nejlepší přítel si nenechte ujít v půl druhé odpoledne.

Zarah Leanderová se stala nejslavnější hvězdou v Hitlerově Třetí říši. Chtěla stát stranou od politiky i nacistického režimu a být pouze umělkyní. Bylo to však možné? Sledujte v dalším díle německého dokumentu Hitlerovy ženy dvacet minut po třetí hodině odpoledne.

Jaké jsou a jak vznikají filmy studenta FAMU Jana Chramosty? Zaměřuje se na vizuálně poutavé ztvárnění vztahů mezi lidmi a jeho tvorba je bohatá na různé žánry. Jeho práci vám představí další díl dokumentárního cyklu Profil(m) dvacet minut po šestnácté hodině.

Komisařka Diana dostala na starost důležitý případ vraždy soudce. Jak zvládne takto složitý případ, když na pracovišti je dusno, které se přenáší i do rodinného života? Pokračování krimi seriálu Komisařka Diana Carrová začíná pět minut po sedmnácté hodině.

Po traumatickém zážitku se raději přestěhovali, ale ani v novém domě nemají klid. Nepřítelem se stává navenek přátelská sousedka, ve které se však probouzí nenávist a vražedné sklony… Thriller podle skutečné události Sousedské peklo si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

V učňovském internátu se odehrává příběh inspirovaný skutečnými událostmi, který ukazuje osud několikanásobného mladistvého vraha. Český krimi film Silnější než já začíná deset minut před dvaadvacátou hodinou.

Jaký je osobní život nájemných prostitutek z jednoho nočního podniku? I ony mají zdravotní a rodinné problémy, touhy změnit život a přání nedělat ty samé chyby. Pokračování erotického seriálu Satisfakce III začíná pět minut před půl jedenáctou večerní.

Více informací na www.barrandov.tv