Pondělí

Skutečný příběh o chlapci, který se narodil se vzácnou nemocí. Keegan touží zařadit se do běžného života, a tak musí podstoupit řadu chirurgických zákroků, které by mu jeho přání mohly splnit. První díl britského dokumentu Keeganova proměna sledujte pět minut po dvacáté hodině.

Evropskými metropolemi vás provedou populární osobnosti, které mají k danému místu osobní vztah. Poznáte luxusní hotely i obyčejný život. V další epizodě cestopisného dokumentu Hvězdy na cestách vás Halina Pawlowská provede Vídní. Nenechte si ujít od 21:00.

Překvapivé odpovědi a zpovědi našich celebrit. Kdo, s kým, kde a proč? Další zajímavosti o českých hvězdách se dozvíte v life-stylovém magazínu Prominenti, kterým provází Jitka Asterová. Nenechte si ho ujít patnáct minut před desátou hodinou večerní.

Příběhy žen v cele odsouzených pokračují. Lešiaková se postará o rozruch a Gigi chce ulevit svému svědomí. Jak se vyvíjí osudy vězenkyň, sledujte v dalším díle česko-slovenského seriálu Odsouzené II. pět minut před půl jedenáctou večerní.

Úterý

Joe Dík je pistolník, podvodník a tak trochu i kouzelník. Rád by se zmocnil velké sumy peněz, a tak vymyslí další geniální plán, jak toho dosáhnout. Jeho plán se sice trochu zkomplikuje, ale Joe ví, že není jediný, kdo vymýšlí různé podrazy… Westernovou komedii s Terencem Hillem v hlavní roli Chytrák a dva společníci sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Hosty zábavné talkshow Martina Dejdara a Kateřiny Hrachovcové Mazec budou opět zajímaví lidé – M. Táborský, hip hopová kapela Čoko Voko a Vladyslav Čekanov, fakír a imitátor Michaela Jacksona. Jejich povídání si nenechte ujít pět minut před půl jedenáctou večer.

Středa

Úžasné ale někdy drsné záběry ukazují, jak se krokodýli a aligátoři chovají při lovu v jejich přirozeném prostředí. Podívejte se, jak loví, abyste se nestali jejich příští kořistí i vy. Díky sérii experimentů Chrise Douglase se o těchto fantastických plazech dozvíte spoustu zajímavých faktů. Americký dokument V čelistech krokodýla sledujte po osmé hodině večerní.

Akční scény, napětí a bojové umění přinese další díl americké reality show Steven Seagal – Muž zákona. Zástupce šerifa – Steven Segal a jeho policejní sbor bojují s drogovými dealery, aby zavládl klid v ulicích města New Orleans. Nenechte si ujít v jednadvacet hodin.

Bývalý policista Frank Riva (Alain Delon) se vrací do služby, aby vypátral vraha komisaře pařížské kriminálky a skoncoval s mafiánským klanem. Pokračování francouzské mini-série Frank Riva sledujte o půl desáté večer.

Psycholog Tony Hill, který vždy vyřeší složité případy díky své inteligenci, se najednou ocitá v roli obviněného. Zda se mu podaří najít skutečného vraha, sledujte v dalším díle britského krimi seriálu Profil vraha VI. o půl dvanácté večer.

Čtvrtek

Když se vaše žena usadí uprostřed amazonského pralesa, aby tam konala dobro, vyřizují se rozvodové formality poněkud obtížně. Vše se ještě víc komplikuje, když tam najdete svého syna, o kterém jste neměli tušení. Dobrodružný film Z džungle do džungle si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

Novým sousedem Cyranyů se stane Sbor dobrovolných hasičů. Svými poplachy sice hasiči narušují zámeckou rodinnou pohodu, ale Cyranyovi si zvyknou a s novými sousedy se dokonce spřátelí. Pokračování konverzační komedie Cyranův poloostrov sledujte pět minut po desáté hodině večerní.

Policejní reportér se stává prostředníkem mezi psychopatickým vrahem, o kterém píše, a policií. Z reportéra se stává novinářská hvězda. To ale nezapadá vrahovi do konceptu. Napínavý thriller Zlá sezóna si nenechte ujít deset minut před třiadvacátou hodinou.

Pátek

Osudy Jana Nováka, jeho dětí a dalších členů železničářské dynastie vypráví i sedmý díl českého televizního seriálu Dynastie Nováků. Sledujte ho pět minut po osmé hodině večerní.

Zásadní události uplynulého týdne, politici a jejich výroky - to vše pod satirickou palbou Zuzany Bubílkové. Zábavnou politickou satiru Politická střelnice sledujte po jednadvacáté hodině.

Milostný vztah mezi V. Preissem a M. Vančurovou je velmi křehký a zranitelný. Vzniká totiž po skončení II. světové války, tedy v roce, ve kterém začali hlavní hrdinové opět žít a který je pro ně rokem jedna. Český film Milenci v roce jedna si nenechte ujít patnáct minut před desátou hodinou večerní.

Sobota

Na jaře se ostrov Jižní Georgie stává oázou pro divoká zvířata. Nigel Marven nám ukáže zblízka život tučňáků v jejich přirozeném prostředí. Britský dokument Nigel Marven a tučňáci sledujte deset minut po osmé hodině ranní.

Valérie chce prodat dům v Bruggách, který zdědila. Zájem o něj má místní výrobce čokolády. Jeho zájem se ale brzy rozšíří i o Valérii. Do toho se přimíchají divy čokolády a mladá žena v sobě objeví netušený talent při její výrobě. Bude to začátek hořkosladké romance? Romantický film Srdce z čokolády si nenechte ujít v půl druhé odpoledne.

Byla Eva obětí kuplíře nebo její otec objevil dvojí život své dcery a ztratil nervy? Jednotka pátrající po ztracených lidech vyšetřuje záhadné zmizení mladé dívky Evy. Sledujte pilotní film ke krimi seriálu Pohřešovaní od sedmnácti hodin.

Legendy našeho společenského a sportovního života si zve do své talkshow extravagantní fotograf Jan Saudek. Koho si pozval do speciálního dílu Talkshow Jana Saudka, sledujte pět minut po dvacáté hodině.

V ulicích New Yorku řádí sériový vrah, který u obětí zanechává básně o právě provedených činech. Případ dostávají na starost dva zkušení detektivové. Krimi film Oprávněné vraždy s Robertem De Nirem a Al Pacinem si nenechte ujít deset minut po deváté hodině večerní.

Neděle

Postup spojenců od vylodění v Normandii až po konečné vítězství v Německu mapuje britský dokument Den D – cesta k Berlínu. Jeho druhý díl sledujte deset minut po osmé hodině ranní.

Úspěšná auditorka Anne začne toužit po rodinném životě. S jejím pracovním nasazením to ale vůbec není lehké. Až se jednoho dne seznámí s Maxem… Romantický film Nepatrné lži si nenechte ujít pět minut po půl druhé odpoledne.

Miloš Kopecký je podezírán z různých machinací a neupřímného chování. Aby získal důvěru, snaží se zakrýt svůj prohnaný výraz alespoň plnovousem. Vše je ale ještě horší. Českou komedii Flám sledujte pět minut před půl čtvrtou.

Na oddělení pohřešovaných přichází nová kolegyně. Tým pátrající po zmizelých osobách se tedy rozšiřuje a může začít s prací na nových případech. Krimi seriál Pohřešovaní sledujte pět minut před sedmnáctou hodinou.

Claudie (Haylie Duff) pracuje jako chůva v bohaté rodině. V domě rodiny dojde k vloupání a vraždě. Podezření padá na problematického bratra Claudie. Chůva chce ale bratra očistit a sama se pustí do pátrání po skutečném pachateli. Zda se jí podaří zločince vypátrat, sledujte v krimi filmu Tajemná chůva pět minut po osmé hodině večerní.

Více informací na www.barrandov.tv