Pondělí

Osmiletá Shiloh Pepin se narodila se syndromem mořské panny. Jedná se o velmi vzácnou vrozenou vadu, která má za následek spojení nohou. Nenechte si ujít tento neuvěřitelný a dojemný příběh. Britský dokument Malá mořská panna sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Osudy šesti lidí, kteří jsou propojeni rodinnými, mileneckými a pracovními vztahy. Každý díl kopíruje jeden den v životě postav, kdy se jejich osudy zajímavě protnou. Ve slovenském seriálu Nikdy neříkej nikdy se představí mimo jiné Aňa Geislerová. Jedenáctou epizodu si nenechte ujít v devět hodin večer.

Poznejte neobyčejný svět celebrit. Hvězdy, jak je neznáte! Zjistěte, co prominenti skrývají a čím se naopak chlubí. Nový life-style magazín Prominenti moderuje Jitka Asterová. Nenechte si ho pět minut před desátou hodinou večerní ujít.

Evropskými metropolemi vás provedou populární osobnosti, které mají k danému místu osobní vztah. Poznáte luxusní hotely i obyčejný život. Ve třetí epizodě českého cestopisného dokumentu Hvězdy na cestách vás T. Černochová, J. Schneiderová a M. Donutil provedou Benátkami. Tip TV Barrandov sledujte od půl jedenácté.

Geneticky zmutovaní mravenci zaplavili letadlo směřující z Kolumbie do USA. Nikdo nepovolí letadlu přistání, dokud nebude situace vyřešena. Na palubě je naštěstí zkušená entomoložka. Britský katastrofický film Mravenčí invaze sledujte od čtvrt na dvanáct večer.

Úterý

Nelítostný lupič Bill přepadl vlak, který převážel značné bohatství. Pistolník na straně zákona přezdívaný Doc chce banditu za každou cenu dostat. Italský western Bůh odpouští, já ne! s Budem Spencerem a Terrencem Hillem sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Tři hosté v talkshow Martina Dejdara a Kateřiny Hrachovcové. Vždy se můžete těšit na velmi známou osobnost, na zajímavou osobnost a hosta z řad diváků. Překvapením pořadu budou neznámá videa ze života slavných. Kabaretní talkshow Mazec sledujte deset minut po desáté hodině večerní. Hosté budou Ivan Mládek, neurochirurg Vladimír Beneš a hadí žena Tamara Bieske.

Středa

Dobrodruh Brady Barr v Kongu zkoumá obří hady, které předešlé expedice omylem považovaly za mytické tvory. Mohli být tito hadi skutečně předchůdci dinosaurů? Čtvrtou epizodu britského dokumentu Nebezpečná setkání sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Sladký život dospělých může být pořádně trpký. To poznává šestice čerstvých vysokoškoláků. V českém televizním seriálu ze studentského života Bylo nás šest se představí Martin Zounar, Ivana Chýlková a další. Čtvrtou epizodu si nenechte ujít deset minut po deváté hodině večerní.

Na ostrově poblíž Seattlu bylo před sedmi lety spácháno sedm vražd. Právě na tomto ostrově plánují Henry a Trish svou svatbu. Pozvou si spoustu přátel a celou rodinu, ale tragické události se po sedmi letech vracejí. Postupně začínají lidé umírat a někdo musí být vrahem. Jedenáctý díl amerického mystery seriálu Ostrov smrti sledujte ve čtvrt na jedenáct večer.

Čtvrtek

Zabili mu snoubenku a on se snaží domoci spravedlnosti. S rodiči své milé ho pojí velké pouto. Navzdory nejlepším úmyslům se znovu zamiluje, ale neví, jak to má světu sdělit. Americký film Půlnoční míle s J. Gyllenhaalem a D. Hoffmanem v hlavních rolích byl natočen podle skutečné události a vy si jej nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Rodina Cyranů se po dvou letech šťastně vrací do svého zámku. Dědictví ovšem stačilo pouze na odkoupení jeho poloviny. Z ostrova se tak stává poloostrov. Jedenáctý díl úspěšné konverzační komedie Cyranův poloostrov sledujte ve čtvrt na jedenáct večer. Nájemcem druhé poloviny zámku se stává univerzita třetího věku.

Ugo Fantozzi je pojem, který patří do zlatého fondu evropské kinematografie. Připomeňte si neuvěřitelná dobrodružství tohoto věčného smolaře. Jeho dcera je těhotná a on se rozhodne pro rázné řešení. Italskou komedii Maléry pana účetního 2 sledujte v pět minut po jedenácté hodině večerní.

Pátek

České filmové pátky tentokrát patří české komedii. Zločin v kině měl mít jasného pachatele, ovšem co dělat, když jsou tři podezřelí a každý vypadá stejně? Sledujte snímek Tři nevinní s J. Sovákem v trojroli od 20:05 na Barrandově.

Politická satira na televizních obrazovkách je skutečný unikát. Existuje jen jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpátky v plné formě a má nabito ostrými. Sledujte Politickou střelnici od 22:05.

Páteční noc pokračuje dalším českým snímkem. Navštívíme pražský Pasťák. Nový vychovatel přišel do prostředí, kde vládne tvrdá ruka. Pokusí se situaci změnit, ale sám na to doplatí. Sledujte český film od 22:45.

Sobota

Sobotní ráno bude v následujících týdnech patřit cestě do pravěku. S využitím nejmodernější vědy a výzkumu se vydáme po stopách pravěkých predátorů. Dnes se podíváme za pravěkým prasetem. Začátek dokumentu Prehistoričtí lovci je od 08:30.

Sobotní večer bude patřit Halině Pawlovské a vašemu kulinářskému umění. Dvě mužstva a tři mlsné jazyky porotců sledujte na Barrandově. V porotě usednou N. Konvalinková, I. Šmoldas a šéfkuchař Milan Hořejš. Obstojí před nimi Vaše recepty? Uvidíte od 20:05 v nové show Prostři pro tři.

Noc bude na Barrandově v hollywoodském duchu. Nicholas Cage v roli spisovatele má za úkol přenést román na filmové plátno. Neví si rady a tak vymyslí své vlastní dvojče. Americký film Adaptace, kde mimo jiných uvidíte i M. Streepovou, začíná ve 21:15.

Neděle

Nedělní ráno bude patřit hmyzu. Myslíte si, že se dá měsíc vydržet jen o hmyzu, vodě a zelenině? Expert na výživu z USA se o to pokusil. Sledujte výsledek tohoto unikátního výzkumu od 08:00. Zjistíte Jak chutnají brouci.

Nedělní odpoledne bude i tento týden patřit komedii. Rozhlasový hlasatel stále nemůže najít tu pravou. Jednoho dne si z něj vystřelí kolegové po telefonu a předstírají zájem jisté slečny. Sledujte vynikající českou komedii Jak se zbavit Helenky v 15:40.

Každý má svůj sen, jak chce vypadat. A protože sny se mají uskutečňovat, Blanka Hašková, expertka na účesy a životní styl Vám je splní. Sledujte nový life-stylový pořad Salon snů na TV Barrandov od 18:40.

Nedělní podvečer bude patřit dalšímu příběhu inspirovanému skutečnou životní událostí. Jediný telefonát změnil život mladé dívce a nikoli pozitivním způsobem. Její svět se začíná hroutit. Sledujte kanadský thriller Decentní návrh ve 20:05.

Unikátní dokumentární cyklus o různých podobách lásky a vášně pokračuje novými díly na Barrandově. České milování Vám tentokrát bez předsudků a zábran nabídne vyprávění o lásce anti-feministů. Skutečné příběhy ze života obyčejných lidí sledujte od 21:45.

Nedělní noc bude následující týdny patřit kontroverznímu seriálu Třicet případů majora Zemana. Dnes nás čeká nejděsivější epizoda celé série s názvem Studna. Začátek ve 22:40.

Více informací na www.barrandov.tv