Pondělí

Proslulý detektiv touží po slávě a úspěchu jako hudebník. Do cesty se mu ovšem stále pletou komplikované kriminální případy. Český film s Radovanem Lukavským a Vlastimilem Brodským Touha Sherlocka Holmese sledujte deset minut po čtvrté hodině odpolední.

Matthew je typický chlap, který rád sportuje, chodí do hospody a má spoustu kamarádů. Kvůli svému nízkému vzrůstu se mu ovšem nedaří sehnat životní partnerku. Britský dokument Najdu nevěstu? sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Evropskými metropolemi vás provedou populární osobnosti, které mají k danému místu osobní vztah. Poznáte luxusní hotely i obyčejný život. V páté epizodě českého cestopisného dokumentu Hvězdy na cestách vás fotbalová hvězda Tomáš Ujfaluši provede Madridem. Tip TV Barrandov sledujte v devět hodin večer.

Poznejte neobyčejný svět celebrit. Hvězdy, jak je neznáte! Zjistěte, co prominenti skrývají a čím se naopak chlubí. Nový life-style magazín Prominenti moderuje Jitka Asterová. Nenechte si ho patnáct minut před desátou hodinou večerní ujít.

Z Evy se stává zkušená vězenkyně, která si na pobyt ve vězení postupně zvyká. Do vězení přicházejí stále nové vězenkyně, ale na všechny padá stín vraždy v cele odsouzených. Z ní je obviněna právě Eva. Pokračování úspěšného seriálu Odsouzené sledujte dvacet minut po desáté hodině večerní.

Úterý

Bud Spencer a Terence Hill v rolích policistů proti své vůli. Vrozený smysl pro spravedlnost jim nedovolí odejít z aktivní služby. Na pořadu dne tak zůstává ustavičný boj s mafiány. Italskou komedii Dva výtečníci sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Tři hosté v talkshow Martina Dejdara a Kateřiny Hrachovcové. Vždy se můžete těšit na velmi známou osobnost, na zajímavou osobnost a hosta z řad diváků. Překvapením pořadu budou neznámá videa ze života slavných. Kabaretní talkshow Mazec sledujte patnáct minut po desáté hodině večerní.

Středa

Neohrožený dobrodruh Brady Barr testuje svou novou laserovou kameru. Díky ní je schopný zjistit rozměry zvířat na dálku. Podaří se mu najít žijícího krokodýla delšího než 5,5 metru? Druhou epizodu druhé série britského dokumentu Nebezpečná setkání sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Sladký život dospělých může být pořádně trpký. To poznává šestice čerstvých vysokoškoláků. V českém televizním seriálu ze studentského života Bylo nás šest se představí Martin Zounar, Ivana Chýlková a další. Šestou epizodu si nenechte ujít pět minut po deváté hodině večerní.

Na ostrově poblíž Seattlu bylo před sedmi lety spácháno sedm vražd. Právě na tomto ostrově plánují Henry a Trish svou svatbu. Pozvou si spoustu přátel a celou rodinu, ale tragické události se po sedmi letech vracejí. Postupně začínají lidé umírat a někdo musí být vrahem. Třináctý díl amerického mystery seriálu Ostrov smrti sledujte patnáct minut po desáté hodině večerní.

Čtvrtek

Soukromý detektiv Herry je bývalým policistou, který se zaplete do tajuplné vraždy. Ta je spojena se světem privilegovaných vrstev. Americký film Soumrak s hvězdným obsazením (P. Newman, G. Hackman) sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Rodina Cyranů se po dvou letech šťastně vrací do svého zámku. Dědictví ovšem stačilo pouze na odkoupení jeho poloviny. Z ostrova se tak stává poloostrov. Třináctý díl úspěšné konverzační komedie Cyranův poloostrov sledujte deset minut před desátou hodinou večerní. Ve druhé polovině zámku stát zřídil nápravné zařízení pro VIP.

Uhlídat krasavice z taneční skupiny je i pro slavného manažera velkým oříškem. Nezbývá, než se řídit heslem účel světí prostředky. Slavnou francouzskou komedii Piti Piti Pa s nezapomenutelným Louis de Funesem sledujte ve 22:35.

Pátek

České pátky budou v následujících týdnech patřit seriálu Dynastie Nováků. Staří známý se vracejí na televizní obrazovky. Uvidíte J. Kemra, R. Brzobohatého, H. Maciuchovou, J. Hanzlíka a další. Začátek druhé epizody od 20:05.

Politická satira na televizních obrazovkách je skutečný unikát. Existuje jen jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpátky v plné formě a má nabito ostrými. Sledujte Politickou střelnici od 21:05.

Páteční noc pokračuje dalším českým snímkem. Fotbaloví fanoušci Sparty míří ze zápasu domů. Cestou devastují vše, co se jim dostane pod ruku, a ohrožují okolí. Kontroverzní snímek Proč? pochází z konce 80. let a vypráví skutečný příběh. Začátek českého filmu je od 21:50.

Sobota

Sobotní ráno bude v následujících týdnech patřit cestě do mrazivých končin našeho světa. Zamrzlou, zdánlivě postou zem severní Kanady poznáme očima divoké přírody. Nigel Marvin a neznámá Arktida začíná od 09:00.

Sobotní večer bude patřit Halině Pawlovské a vašemu kulinářskému umění v pořadu Prostři pro tři. Dvě mužstva a tři mlsné jazyky porotců sledujte na Barrandově. V porotě usednou N. Konvalinková, I. Šmoldas a šéfkuchař M. Hořejš. Obstojí před nimi Vaše recepty z mletého masa? Uvidíte od 20:05.

Film Smrt čeká všude, který teprve před měsícem získal ocenění hollywoodské akademie – 6 Oscarů, míří na české obrazovky. Sledujte v akci elitní tým pyrotechniků během invaze v Iráku. Jejich životy visí na vlásku, každý kolem nich může být nepřítel, každý předmět maskovaná bomba. Napínavé drama sledujte od 21:15.

Neděle

Nedělní ráno nás zavede na mezi nádherná, ale nebezpečná zvířata. V americkém dokumentu poznáte příběhy lidí, napadených nekompromisními zabijáky. Lze přežít útok vražedných včel nebo medvěda grizzlyho? Sledujte Když zvířata útočí od 07:55.

Nedělní odpoledne bude patřit i tento týden českému filmu. Meziválečná filmová hvězda Věra Ferbasová exceluje v roli dívky, která předstírá neexistující dceru. Snímek Dceruška k pohledání začíná od 15:35 na Barrandově.

Nedělní večer bude patřit dalšímu příběhu inspirovanému skutečnou životní událostí. Lékař v kritické situaci pomohl zloději bankovní loupeže a ošetřil mu zranění. Během vyšetření se ale ztratily ukradené diamanty a tak se z lékaře a jeho rodiny stali rukojmí. Lupiči chtějí svůj poklad zpět za každou cenu. Začátek snímku Rukojmí je od 20:05

Nedělní noc bude následující týdny patřit kontroverznímu seriálu Třicet případů majora Zemana. Dnes nás čeká epizoda „Poselství z neznámé země“. Začátek od 21:30.

Více informací na www.barrandov.tv