Pondělí

Policejní šéf, jeho syn vyšetřující soudce a dcera novinářka mají jedno společné - hledají pravdu. První díl krimi seriálu Cordierovi, soudce a policajt si nenechte ujít deset minut po šestnácté hodině.

Kuchařku zahoďte a vařte s televizí Barrandov! Recept každé ráno v novinách, suroviny na stole a může se začít. Gastronomický pořad s mistry kuchaři Co bude dnes k večeři? začíná patnáct minut před šestou hodinou navečer.
Gordon Ramsay si opět vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Americkou reality show Pekelná kuchyně IV sledujte od osmnácti hodin.
Dokument Extrémní postavy nahlédne do života rodin, ve kterých se narodila siamská dvojčata. Budeme mít také možnost zúčastnit se unikátní operace oddělení takových dvojčat. Nenechte si ujít pět minut po osmé hodině večerní.
Jak se daří novomanželům Billymu a Jen, kteří jsou jen 4 stopy vysocí? Billy odjíždí na výlet do Las Vegas a Jen si pozve domů matku, aby jí nebylo smutno. Pokračování dokumentárního seriálu Trpasličí manželství sledujte od jednadvacáté hodiny.
Jitka Asterová vám prozradí, co pikantního na sebe řekly naše celebrity, kam nás vzaly a co nám ukázaly. Oblíbený life–stylový magazín Prominenti začíná v půl desáté večer.
Nebýt havárie letadla, Ben Affleck a Gwyneth Paltrow by se normálně nikdy nesetkali. Jak jim toto setkání změní život? Romantické drama Nahoru dolů sledujte dvacet minut před jedenáctou hodinou večerní.

Úterý

Soudce Bruno Cordier je zamiluje do krásné Čínaňky, netuší ale, že je obětí spiknutí a dívka ho má zkompromitovat. Další díl krimi seriálu Cordierovi, soudce a policajt začíná ve čtyři hodiny odpoledne.

Který z dvanácti nastávajících šéfkuchařů bude ten nejlepší a stane se kuchařem ve vyhlášené restauraci Gordona Ramsayho? Pokračování americké reality show Pekelná kuchyně IV sledujte od osmnácti hodin.
Soukromý detektiv Bud Spencer má za úkol chránit kapesní zlodějku před najatými zabijáky… Krimi seriál Extralarge: Černý a bílý si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.
Motorkáři se na svých strojích vydávají na cestu pomsty, aby zlikvidovali konkurenční gang. Denis Hopper a spousta vyvinutých, někdy i obnažených, slečen, to je klasické "biker movie" z produkční stáje Quentina Tarantina Pekelná jízda. Sledujte pět minut po desáté hodině večerní.

Středa

Policejní šéf, jeho syn vyšetřující soudce a dcera novinářka mají jedno společné - hledají pravdu. Podaří se jim zachránit malého chlapce, kterého si vzal jako rukojmí jeho starší bratr? Sledujte další díl krimi seriálu Cordierovi, soudce a policajt od čtyř hodin odpoledne.

Můžete očekávat skutečné drama, silné emoce a kulinářskou vášeň jakou se snaží perfekcionista a milovník dobrého jídla Ramsay vštěpovat všem soutěžícím – zatím nezkušeným kuchařům. Pokračování reality show Pekelná kuchyně IV začíná v 18:00.
Pokračování seriálu Profesionálové o policejní služebně, mužích zákona a hodně zapeklitých zločinech. První díl s P. Čtvrtníčkem a P. Liškou sledujte deset minut po jednadvacáté hodině.
Jean Reno se vrátil, aby objasnil mystické vraždy. Přispěl k tomu nález těla muže, zazděného ve zdech kláštera. Napínavý thriller Purpurové řeky 2 - Andělé apokalypsy si nenechte ujít patnáct minut po desáté hodině večerní.

Čtvrtek

Pierre Cordier má ve svém oboru značné množství zkušeností, intuice mu často umožňuje vyřešit i ty nejdůmyslnější intriky, a pokud je to nutné, nebojí se použít neobvyklé metody. Další díl krimi seriálu Cordierovi, soudce a policajt začíná pět minut před čtvrtou hodinou odpoledne.
Který z dvanácti nastávajících šéfkuchařů bude ten nejlepší a bude pracovat ve vyhlášené restauraci známého Gordona Ramsayho? Pokračování americké reality show Pekelná kuchyně IV začíná v osmnáct hodin.
Zkušená horolezecká průvodkyně vede skupinu pěti mužů na zrádné svahy Ďáblovy hory. Až v polovině cesty zjistí, že pravý důvod výpravy je 29 milionů dolarů ve zlatě… Americký thriller s Josie Davis Vzestup nad limit si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.
Bear Grylls předvede, jak přežít v extrémních podmínkách, co všechno mít u sebe, co jíst a jak se chovat, abychom se mohli vrátit zpět domů. První díl reality show Šance na přežití si nenechte ujít ve dvaadvacet hodin.

Nejlepší trik, který ďábelský mozek gangstera vymyslel, je přesvědčit policii, že je zločinec po smrti. Vážně se mu to podaří? Napínavý thriller Obvyklí podezřelí sledujte od třiadvaceti hodin.

Pátek

Dcera soudce Cordiera, novinářka Miriam, získá skandální informace o váženém vědci. Po vydání jejího článku je ale vědec nalezen mrtev. Kdo nebo co ho zabilo? Krimi seriál Cordierovi, soudce a policajt sledujte deset minut před šestnáctou hodinou.
Dvanáct nastávajících šéfkuchařů bojuje o přízeň mistra kuchaře Gordona Ramsayho, aby získali místo v jeho vyhlášené restauraci. Komu se to podaří? Americká reality show Pekelná kuchyně IV začíná dnes v osmnáct hodin.
Ustrašený úředníček Rudolf Hrušínský nedopatřením projevil svůj názor. K jeho překvapení ale nebyl potrestán, naopak povýšen… Český film Hrdina má strach sledujte pět minut po dvacáté hodině.
Tvořili dějiny, vládli a spravovali naši zemi. Jaké ale byly jejich lásky? Příběhy lásek šlechticů z rodu Šternbergů, Kinských, Lobkowiczů a dalších si nenechte ujít v pořadu České milování ve 21:25.
Absolventka pedagogického institutu se chce za každou cenu provdat, aby získala trvalé pražské bydliště. Podaří se jí najít muže, který přistoupí na svatbu a okamžitý rozvod? Český film s R. Brzobohatým a I. Janžurovou Svatba s podmínkou začíná patnáct minut po desáté hodině večerní.

Chytrý a šarmantní šéfinspektor a jeho kolegyně jsou neporazitelnými bojovníky proti zločinu. Oba mají smysl pro humor, a když ho tito dva mazaní vyšetřovatelé spojí s dalšími schopnostmi, řeší se případy skoro samy… První díl krimi seriálu Bez důkazu sledujte o půlnoci.

Sobota

Nová generace a nové příběhy mladých lidí, kteří žijí ve známé ulici v Los Angeles. První díl slavného amerického seriálu Melrose Place sledujte dvacet minut před desátou hodinou dopoledne.
Romantické příběhy seriálu Údolí Divokých růží znázorňují silnou vůli, nezávislost žen bojujících s těžkostmi příhraničního života, žen hledajících skutečnou lásku a silných, zamlklých mužů, kteří dokazují hodnotu jejich lásky. Sledujte deset minut po druhé hodině odpoledne.
Zlaté pobřeží by mohlo být rájem na zemi. Ovšem kdyby nebylo zločinů, které plně zaměstnávají dva místní detektivy a jejich kolegy… První díl australského seriálu Kriminálka z pobřeží začíná pět minut před šestnáctou hodinou.
Komisařka Diana vyšetřuje krutý čin vraždy celé rodiny, z které zůstal jen syn. Na něho ale hned padá podezření, jemuž komisařka nechce věřit. Krimi seriál Komisařka Diana Carrová sledujte deset minut před sedmnáctou hodinou.
Jak se milují celebrity, jak se rozcházejí, hádají, jak trpí nebo si užívají? Je láska slavných jiná? O svém vztahu promluví třeba H. Vondráčková, E. Pilarová a P. Janda. Jejich zpovědi si nenechte ujít v life-stylovém magazínu Tajemství lásek slavných pět minut po dvacáté hodině.
Sešli se díky povolávacímu rozkazu, první rok byl nejhorší, pak z nich byli ostřílení mazáci. Osudy odvedenců na základní vojenskou službu, jejich velitelů a rodin sledujte v českém televizním seriálu Chlapci a chlapi deset minut po deváté hodině večerní.
Příslušník SNB Jan Zeman se postupně vypracoval z řadového čekatele na náčelníka pražské kriminálky. V prvním díle se vrací po válce domů a na vlastní pěst pátrá po vrahovi svého otce. Televizní seriál Třicet případů majora Zemana sledujte dvacet minut po desáté hodině večerní.

Jeho kariéra stoupá, ale osobní život se mu hroutí. Manželka požádala o rozvod a dcera bojuje s traumaty, které jí zanechal vrah. Při vyšetřování dalších vražd se ale detektiv seznámí s novou ženou… Pokračování krimi seriálu Durham County II sledujte dvacet minut před půlnocí.

Neděle

Lži, podvádění, krádeže, svádění, zrada, vražda… jen další den v Melrose Place. Další díl amerického seriálu Melrose Place začíná deset minut před desátou hodinou dopoledne.
Každý má svůj sen, jak chce vypadat a protože sny se nemají pouze snít ale i uskutečňovat, budeme je plnit, a to nejenom ty o vzhledu… Nový life-stylový magazín Salon snů si nenechte ujít dvacet minut po třinácté hodině.
Mají silnou vůli, jsou nezávislé, hledají skutečnou lásku. Najde ji i místní doktorka Grace u neznámého cizince s dítětem? Pokračování romantického seriálu Údolí Divokých růží sledujte pět minut před čtrnáctou hodinou.
Po celém pobřeží se začnou nacházet kousky těla mrtvoly, která byla rozsekána na kousky v drtiči dřeva. O koho se jedná, kdo ho zabil a proč? To dostane na starost tamní kriminálka. Sledujte další díl krimi seriálu Kriminálka z pobřeží dvacet minut před čtvrtou hodinou odpoledne.
Manželský trojúhelník - to je nevěra a zrada. Ale když jde o miliony a dojde k vraždě, je to ještě láska? Americký thriller Projekt Cat City si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.
Moderátorka Zuzana Bubílková zhodnotí zásadní události uplynulého týdne. Zábavný satirický pořad Politická střelnice sledujte deset minut před desátou hodinou večerní.
Ona je cizinka, on je Čech, oba je spojuje válečná minulost, se kterou se ještě nevyrovnali… Český film s J. Brejchovou a R. Brzobohatým Schůzka se stíny začíná o půl jedenácté večer.

Jak se vyvíjejí osudy nájemných prostitutek z jednoho australského nočního podniku? Jaké mají vztahy na pracovišti a co je trápí v soukromí? Prozradí další díl erotického seriálu Satisfakce III dvacet minut po půlnoci.

Více informací na www.barrandov.tv