Pondělí

Pátrání Laury po tajemných souvislostech mezi zmizením její matky a kruhy v obilí pokračuje. Další díl krimi seriálu Kruhy v obilí začíná v sedmnáct hodin.

Čtrnáctiletá dívka je nejsilnější dívkou světa. Dědí se síla z generace na generaci nebo to je otázka tréninku? Sledujte britský dokument Šokující příběhy pět minut po osmé hodině večerní.

Novomanželé, kteří jsou jen čtyři stopy vysocí, začínají žít nový život. Tentokrát jedou společně na konferenci a stihnou i návštěvu akvária. Jejich krásný víkend si nenechte ujít v dalším díle dokumentárního seriálu Trpasličí manželství v jednadvacet hodin.

Dozvuky koncertu, který proběhl na žádost vězeňkyň, nejsou příliš dobré. Vznikají nové intriky a někteří se dočkají nečekaného odhalení. Pokračování česko-slovenského seriálu Odsouzené II sledujte od 21:35.

Úterý

Pomůže Lauře v pátrání po záhadném zmizení její matky matčin osobní lékař? Snaha vyřešit podivná tajemství kolem jejího zmizení se stává nebezpečná i pro Lauru. Pokračování krimi seriálu Kruhy v obilí sledujte pět minut po páté hodině odpoledne.

Dva kumpáni Bud Spencer a Terence Hill musí opět spojit síly, aby zlikvidovali bandu, která chce zabránit loďstvu Spojených států ve vítězství v soutěži námořních sil. Slavnou akční komedii Sudá a lichá si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Druhou polovinu zámku si pronajímá šedá eminence jedné miliardářské finanční společnosti. Jejich bohatství znovu oživí touhy rodiny Cyranyů po větším majetku. Konverzační komedii s I. Mládkem Cyranův poloostrov sledujte deset minut po dvaadvacáté hodině.

Středa

Laura dál pátrá po tajemství zmizení její matky a zjišťuje, že kruhy v obilí s tím mají určitou souvislost. Podaří se jí tajemství odhalit? Pokračování krimi seriálu Kruhy v obilí sledujte deset minut po sedmnácté hodině.

V australském parku Kakadu nečekaně zaútočil krokodýl mořský. Útoky tohoto tvora jsou velmi vzácné a je vůbec záhadou, kde se ve zdánlivě malé tůni vzal čtyřmetrový plaz. Nová série britského dokumentu Lovec a oběť II se věnuje neobvyklým útokům zvířat na člověka. Další díl sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Čeho se bojí Jan Jiráň, nosí u sebe Pepík Polášek žvýkačky a naučí se Martin Dejdar beatbox? Kabaretní talkshow dvou moderátorů, kteří si pozvali tři zajímavé hosty, Mazec sledujte od jednadvaceti hodin.

Pistolník Terence Hill se spolu se svým mluvícím koněm toulá krajinou Divokého západu a zažívá různá dobrodružství. Tentokrát se seznámí s indiánskou legendou… Další díl westernového seriálu Lucky Luke začíná pět minut před desátou hodinou večerní.

Čtvrtek

V ten samý den, kdy jí před lety zmizela matka, objevil se na poli kruh v obilí. A pátrání po záhadném spojení těchto dvou událostí se blíží ke konci… Pokračování krimi seriálu Kruhy v obilí sledujte deset minut po sedmnácté hodině.

Prezident Lincoln sjednal s náčelníkem Čejenů trvalý mír, američtí vojáci ho však zakrátko porušili… Slavný westernový film s Gojko Miticem Pokrevní bratři si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

Co se stane, když jeden z členů policejní služebny potká tibetského mnicha, jehož duševní síla ovlivňuje všechny kolem? Další díl groteskního seriálu Profesionálové začíná deset minut před dvaadvacátou hodinou.

Pierre Richard nastoupil do firmy, která se specializuje na reklamy. A jaký je on, takové jsou i jeho reklamy - roztržité! Francouzskou komedii Roztržitý sledujte o půl jedenácté večer.

Pátek

Laure vidí ve snu matku, která ji žádá, aby ji přestala hledat. Poslechne Laure sen, nebo bude pokračovat v pátrání, dokud nepřijde tajemství zmizení její matky na kloub? Další díl napínavého krimi seriálu Kruhy v obilí sledujte pět minut po páté hodině odpoledne.

Český kriminální film o ukradeném milionu Kdo přichází před půlnocí vypráví historii jedné loupeže a popisuje cestu, která vedla k dopadení lupičů. Nenechte si ho ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Dva příběhy mladých mužů ve vojenských uniformách. Mladí vojáci se musí vyrovnávat se spoustou problémů, mezi jinými i s problémy sexuálními… Český film s P. Landovským a I. Vyskočilem Každý mladý muž sledujte patnáct minut před desátou hodinou večerní.

Dokumentární seriál Soudní vyšetřovatelé III se tentokrát zaměří na případ ženy, která zastřelila svého přítele, aby mohla získat jeho majetek. Případy řeší soudní vyšetřovatelé z pohledu vědecké kriminalistiky. Sledujte patnáct minut po jedenácté hodině večerní.

Sobota

Mladá žena si povídá na chatu se svou přítelkyní, během hovoru se jí ale někdo vloupe do domu a ona beze stopy zmizí… Podaří se policistům z Pátracího oddělení vyřešit tento případ? Sledujte další díl krimi seriálu Pátrací oddělení patnáct minut před jedenáctou hodinou dopoledne.

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah. I v druhé řadě americké game show Drtivá porážka II budou soutěžící překonávat extrémní překážky, aby zvítězili a získali velkou peněžní výhru. První díl sledujte patnáct minut před polednem.

Věra má pocit, že je čas na změnu. Buď se se svým přítelem udobří, nebo nadobro rozejde. Vše má vyřešit pobyt na malém městě… Romantický film podle novely Utty Danelly Láska na konci léta si nenechte ujít od 13:25.

Jak žijí zvířecí miminka lvů a gepardů? Dokument Miminka přírody se zábavnou formou zabývá životem těchto druhů od narození až po dospělost. První díl začíná pět minut po třetí hodině odpoledne.

Jídlo je vášeň, hra i zábava! To ví i moderátorka Halina Pawlowská, tři mlsní porotci a soutěžící, kteří nám tentokrát uvaří své recepty se žampiony. Zábavnou kulinářskou soutěž Prostři pro tři sledujte deset minut po šestnácté hodině.

Komisařka Diana má vyřešit případ vraždy a dalších trestných činů, které se dějí kolem obchodníka s uměním. Odehrávají se tyto činy kvůli vzácnému obrazu, nebo kvůli neopětované lásce? Sledujte další díl krimi seriálu Komisařka Diana Carrová dvacet minut po páté hodině odpoledne.

Během letecké přehlídky zmizí z dosahu radarů jedna ze stíhaček. Je to náhoda, nebo se někdo snaží letadlo ukrást? Napínavý dobrodružný film z prostředí letecké základny Skyfighters: Akce v oblacích si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

František Soukup – syn slavných rodičů Gábiny Osvaldové a Ondřeje Soukupa nás nechá nehlédnout do malostranského bytu, ve kterém skáče po schodech a spí 3 roky v jednom pyžamu. Oblíbený life-stylový magazín Pelíšky slavných sledujte pět minut před desátou hodinou večerní.

Zuzana Bubílková a Miloš Knor s ironií sobě vlastní zavzpomínají, jaké to bylo, když zahajovali vysílání TV Barrandov. Zábavný pořad Barrandovský koktejl začíná pět minut po dvaadvacáté hodině.

Napětí se stupňuje a zášť, která je stále v paměti, exploduje. Detektiv chtěl začít nový život tam, kde vyrůstal, ale vraždy v okolí, ze kterých podezírá svého přítele z mládí, mu klid nedávají. Sledujte další díl kanadského krimi seriálu Durham County ve 23:25.

Neděle

Mladý úspěšný sportovec se pohádal se svým trenérem a druhý den je nalezen mrtvý. A policisté z Pátracího oddělení mají další případ, který rychle plní titulky všech novin. Sledujte další díl krimi seriálu Pátrací oddělení pět minut před jedenáctou hodinou dopoledne.

Každý týden 24 soutěžících přijme vyčerpávající a psychicky náročné úkoly, které jsou mnohdy k popukání, aby vyhráli a získali velkou peněžní výhru. Další díl game show Drtivá porážka začíná v poledne.

Dvanáct let po únosu malého miminka manželé zjistili, že jejich syn žije a dokonce ve stejném městě… Podaří se jim syna získat zpět? Romantický film podle skutečnosti Druhá půlka štěstí si nenechte ujít dvacet minut před čtrnáctou hodinou.

Tento díl pojednává o režisérce a herečce Leni Riefenstahl, která točila filmy o Hitlerovy a jeho straně. Německý dokument, který přináší zajímavý pohled na historické okolnosti, Hitlerovy ženy sledujte od 15:25.

Tematický díl představuje různé úhly pohledu na ztvárnění ženy v audiovizuální tvorbě. Další díl publicistického pořadu o současné nezávislé filmové tvorbě Profil(m) začíná pět minut před půl pátou odpoledne.

Je vdaná za svého šéfa a oba pracují na policejní stanici na okraji Paříže. On obstarává administrativu, ona je ženou činu. Podaří se jim společně vyřešit i další případ? Pokračování krimi seriálu Komisařka Diana Carrová sledujte patnáct minut po páté hodině odpoledne.

Původně to měl být výlet lodí na záchranu manželství. Skončilo to ale bojem o záchranu holých životů. Napínavý americko-kanadský thriller Noc teroru si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Řidička tramvaje Jiřina Bohdalová zahlédla na ulici manžela v objetí s neznámou ženou. V hlavě se jí rodí plán pomsty… Slavnou českou komedii Dáma na kolejích sledujte dvacet minut před dvaadvacátou hodinou.

Jaký je osobní život nájemných prostitutek? Do kolektivu přibudou dvě nové, ale zcela odlišné ženy. Jak to změní vztahy v nočním podniku? Další díl erotického seriálu Satisfakce III začíná dvacet minut po jedenácté hodině večerní.

Více informací na www.barrandov.tv