Pondělí

Příběh rodiny, ve které je matka postižená a nemá spodní polovinu těla. Přesto žije plnohodnotný život a rozhodla se mít druhé dítě. Britský dokument Život bez chůze sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Jitka Asterová pátrala po tom, co skrývají naše celebrity. Kladla jim také záludné otázky. Jejich odpovědi vás možná překvapí! Nenechte si ujít další díl life-stylového magazínu Prominenti deset minut po jednadvacáté hodině.

V cele odsouzených se zhoršují vztahy a houstne atmosféra. Nejedna vězeňkyně má pocit, že je na dně. Pokračování česko-slovenského seriálu Odsouzené II sledujte deset minut před desátou hodinou večerní.

Úterý

Dva zaměstnanci patentového úřadu mají stále problémy se svým nepříjemným šéfem. Jednoho dne přijde vynálezce zaregistrovat stroj času a oni vymyslí geniální plán, jak se šéfa zbavit. Německou komedii Něžní zmatkáři II si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

Do kabaretní talkshow přijdou tentokrát tři hosté, kteří jsou vám velmi dobře známi, a to S. Issa, M. Balogová a S. Tofi. Posledním hostem bude někdo sice neznámý, zato velmi talentovaný. Talkshow dvou moderátorů Mazec sledujte pět minut před desátou hodinou večerní.

Středa

Nahlédneme do života dvanácti vybraných živočichů Indie, kteří mají jednu společnou vlastnost – jsou smrtelně nebezpeční, a to i pro člověka. Britský dokument Svět nebezpečných zvířat začíná pět minut po dvacáté hodině.

Další díl americké reality show Steven Seagal – Muž zákona ukazuje, jak Steven Seagal v roli zástupce šerifa bojuje se svým týmem proti prodejcům drog a narkomanům. Sledujte deset minut po jednadvacáté hodině.

Komisař Fabio (Alain Delon) bojuje s marseillským podsvětím, aby vypátral vrahy svých přátel a konečně mohl ukončit svou kariéru. Závěr krimi série Fabio Montale si nenechte ujít dvacet minut před desátou hodinou večerní.

Čtvrtek

Velký Had, poslední z kmene Mohykánů, zachránil život náčelníkovi Delavarů. Odměnou mu má být ruka krásné Wahtawah, kterou ale unese nepřátelský kmen… Napínavý dobrodružný film Náčelník Velký Had si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

V sousedství Cyranyů je otevřen noční klub. Tím pádem mužská část rodiny tráví většinu času mimo domov… Pokračování konverzační komedie Cyranův poloostrov sledujte ve dvaadvacet hodin.

Účetního Fantozziho stíhá jedna pohroma za druhou. Další přijde, když jeho dcera otěhotní a jde na potrat, radikální zákrok v nemocnici je ale proveden jemu! Bláznivou italskou komedii Maléry pana účetního 2 sledujte deset minut před jedenáctou hodinou večerní.

Pátek

Osudy a příběhy železničářské rodiny vypráví i další díl slavného českého seriálu s J. Kemrem a R. Brzobohatým Dynastie Nováků. Sledujte pět minut po dvacáté hodině.

Co přinesl uplynulý týden v politice? Co zajímavého naši politici udělali a řekli? To s úsměvem zhodnotí Zuzana Bubílková v zábavném satirickém pořadu Politická střelnice deset minut po deváté hodině večerní.

Mladý hrdina (Jan Hrušínský) nachází své místo v soukromém životě i ve společnosti teprve na stavbě elektrárny. Český film Kdo hledá zlaté dno sledujte od deseti hodin večer.

Sobota

Nigel Marven naposled navštíví všechny tři druhy tučňáků a šťastně zakončí dlouhodobé sledování těchto zvířat v jejich přirozeném prostředí. Závěr britského dokumentu Nigel Marven a tučňáci si nenechte ujít deset minut po osmé hodině ranní.

Dcera lékaře se stane první ženou, která je na počátku 19. století přijata ke studiu medicíny. Její přání stát se lékařkou se tak vyplnilo, i když cesta za ním nebyla lehká… Romantický film podle Barbary Wood Bouřlivá léta sledujte od čtrnácté hodiny.

Speciální policejní jednotka tentokrát pátrá po studentce, která si přivydělává jako pokusná osoba pro testování léků. Kdo může za její zmizení a je vůbec ještě naživu? Sledujte v dalším díle krimi seriálu Pohřešovaní II od půl šesté večer.

Nejkrásnější dcera zchudlého kupce se vydala do zakletého zámku, aby zachránila svého otce. Režisér Juraj Herz vytvořil vizuálně působivou podívanou, která těží z tajuplných, stísněných prostor i z lyricky laděného vyprávění. Strašidelnou pohádku Panna a netvor si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

Příběh o třech ženách, které pracují ve federální rezervní bance a rozhodnou se „půjčit si“ nějaký ten dolar ze státních rezerv. Americkou krimi komedii s K. Holmes, D. Keaton a Q. Latifah Ženy v balíku sledujte deset minut před desátou hodinou večerní.

Útvar boje proti organizovanému zločinu zachraňuje rukojmí, kterými se stanou předseda a akcionáři velké firmy. Další díl krimi seriálu Kód 202 začíná o půlnoci.

Neděle

Těžko lze jeden z největší zločinů lidských dějin popsat, ale dochovalo se velké množství filmového a fotografického svědectví, které vám přináší dokumentární cyklus Hitler a holokaust. První díl sledujte deset minut po osmé hodině ranní.

Nálezem slonovinové figurky z prastaré mayské stolní hry začíná pro zdravotní sestru nebezpečné dobrodružství. Romantický film podle Barbary Wood Hra osudu si nenechte ujít dvacet minut po třinácté hodině.

Nové případy pohřešovaných lidí i změny na policejním oddělení zaměstnávají speciální policejní jednotku. Pokračování krimi seriálu Pohřešovaní II sledujte deset minut před sedmnáctou hodinou.

V malé katolické škole se stala vražda. Podaří se policii dopadnout skutečného vraha, když místní kněz nesmí porušit zpovědní tajemství, ačkoliv ví, kdo je vinen? Napínavý americký film Zpovědní tajemství si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

Vdala se a zase brzo rozvedla. To všechno proto, aby získala trvalé bydliště v Praze. Český film s R. Brzobohatým a M. Drahokoupilovou Svatba s podmínkou sledujte od deseti hodin večer.

V jednom nočním podniku pracují každou noc prostitutky pro „lepší“ zákazníky. Jaký je jejich osobní život? Sledujte v dalším díle australského seriálu Satisfakce II pět minut před půlnocí.

Více informací na www.barrandov.tv