Pondělí

Angel a Daniel trpí vzácnou nemocí, která deformuje obličej. Působí jim neuvěřitelné bolesti a utrpení. Pouze podstoupení série náročných operací jim může zachránit život. Britský dokument Neúplná tvář sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Evropskými metropolemi vás provedou populární osobnosti, které mají k danému místu osobní vztah. Poznáte luxusní hotely i obyčejný život. V šesté epizodě českého cestopisného dokumentu Hvězdy na cestách vám Martina Hingisová představí Curych. Tip TV Barrandov sledujte deset minut po deváté hodině večerní.

Poznejte neobyčejný svět celebrit. Hvězdy, jak je neznáte! Zjistěte, co prominenti skrývají a čím se naopak chlubí. Nový life-style magazín Prominenti moderuje Jitka Asterová. Nenechte si ho pět minut před desátou hodinou večerní ujít.

Z Evy se stává zkušená vězenkyně, která si na pobyt ve vězení postupně zvyká. Do vězení přicházejí stále nové vězenkyně, ale na všechny padá stín vraždy v cele odsouzených. Z ní je obviněna právě Eva. Pokračování úspěšného seriálu Odsouzené sledujte ve 22:35.

Úterý

Bud Spencer a Terence Hill se vydali na opuštěný ostrov, aby našli ukrytý poklad. K jejich překvapení není ovšem opuštěný, ale číhá v něm mnoho nebezpečí - domorodci, piráti a zbloudilý voják. Italskou komedii Kdo najde přítele, najde poklad sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Tři hosté v talkshow Martina Dejdara a Kateřiny Hrachovcové. Vždy se můžete těšit na velmi známou osobnost, na zajímavou osobnost a hosta z řad diváků. Překvapením pořadu budou neznámá videa ze života slavných. Kabaretní talkshow Mazec sledujte v deset hodin večer. Hosty pořadu budou Karel Šíp, Přemysl Synek a manželé Brůžkovi.

Středa

Neohrožený dobrodruh Brady Barr se vrací k nedávnému testu síly stisku predátorů. Nezůstane jen u dnešních zvířat, ale také se vrátí do minulosti. Kdo se stane celkovým vítězem? Třetí epizodu druhé série britského dokumentu Nebezpečná setkání II sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Ikona akčních filmů 90. let se spolu s policejní hlídkou vydává do ulic New Orleans, kde hledá skutečné zločince. Těšit se můžete na jeho bojovné dovednosti a také na nahlédnutí do jeho soukromí. Americkou reality show Steven Seagal - Muž zákona si nenechte ujít deset minut po deváté hodině večerní.

Frank Riva je bývalým policistou, který úspěšně pronikl do mafiánského klanu. Po prozrazení byla na jeho hlavu vypsaná odměna. Po dvaceti letech se opět vrací bojovat proti zločinu. Francouzskou minisérii Frank Riva s Alainem Delonem sledujte patnáct minut před desátou hodinou večerní.

Čtvrtek

Jack je úspěšným obchodníkem s energetikou. Jednoho dne se nevrátí ze služební cesty a pro jeho přítelkyni Lori se dovolená mění v noční můru. Začíná zoufalé pátrání. Americký film Setkání s nebezpečím s populární Shannen Doherty sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Rodina Cyranů se po dvou letech šťastně vrací do svého zámku. Dědictví ovšem stačilo pouze na odkoupení jeho poloviny. Z ostrova se tak stává poloostrov. Čtrnáctý díl úspěšné konverzační komedie Cyranův poloostrov sledujte patnáct minut před desátou hodinou večerní. Ve druhé polovině zámku je zřízena obřadní síň.

Polární expedice objeví dokonale zakonzervované mužské tělo. Zmrzlý člověk je ve skutečnosti dědečkem bohatého Huberta de Tartase. Jak ten se vypořádá s mladým dědečkem? Francouzskou komedii Hibernatus s nezapomenutelným Louis de Funesem sledujte o půl jedenácté večer.

Pátek

České pátky budou v následujících týdnech patřit seriálu Dynastie Nováků. Staří známí se vrací na televizní obrazovky. Uvidíte J. Kemra, R. Brzobohatého, H. Maciuchovou, J. Hanzlíka a další. Začátek třetí epizody od 20:05.

Politická satira na televizních obrazovkách je skutečný unikát. Existuje jen jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpátky v plné formě a má nabito ostrými. Sledujte Politickou střelnici od 21:05.

Páteční noc pokračuje dalším českým snímkem. Alfred Strejček a Petr Soukup prožívají bouřlivý studentský život. Prožívají své lásky, studentskou stávku a také události roku 1989. Sledujte snímek Z. Trošky Zkouškové období od 21:55.

Sobota

Sobotní ráno bude v následujících týdnech patřit cestě do mrazivých končin našeho světa. Zamrzlou, zdánlivě prostou zem severní Kanady poznáme očima divoké přírody. Nigel Marvin a Arktida neznámá začíná od 08:55.

Sobotní večer bude patřit Halině Pawlovské a vašemu kulinářskému umění v soutěžním pořadu Prostři pro tři. Dvě mužstva a tři mlsné jazyky porotců sledujte na Barrandově. V porotě usednou N. Konvalinková, I. Šmoldas a šéfkuchař M. Hořejš. Obstojí před nimi Vaše recepty z kuřete? Uvidíte od 20:05 na TV Barrandov.

Sobotní noc bude patřit chrabrým mušketýrům. Když D’artagnan ve svých 14 letech přijde o oba rodiče, má na mysli jen jedinou věc: Potrestání pachatelů a pomstu kardinálovi Richelieu. Koprodukční film Mušketýr začíná od 21:20.

Neděle

Nedělní ráno nás zavede na mezi rozkošná a šarmantní zvířátka. V britském dokumentu poznáte rozkošné surikaty z blízka, ale poznáte i jejich odvrácenou tvář, když se utkají s jedovatým hadem. Sledujte dokument Na návštěvě u surikat od 08:30.

Nedělní odpoledne bude patřit i tento týden českému filmu. Snímek z šedesátých let Křik vytvořil spolužák J. Menzela a M. Formana, režisér Jaromil Jireš. Začátek příběhu všedního dne, který se změní na sváteční, začíná v 15:40 na Barrandově.

Nedělní večer bude patřit dalšímu příběhu inspirovanému skutečnou životní událostí. Tentokrát bude mít policejní komisařka jen šest hodin na záchranu života. Rukojmí z přepadené laboratoře totiž byli infikováni novým, nebezpečným virem. Začátek napínavého filmu Šest hodin života je ve 20:05.

Nedělní noc bude dále patřit kontroverznímu seriálu Třicet případů majora Zemana. Dnes nás čeká epizoda Mimikry. Major Zeman bude muset řešit drogový zločin spojený s vraždou ve 22:05.

Více informací na www.barrandov.tv