Pondělí

Vysloužilý policista nyní pracuje jako soukromý detektiv. Pomáhá především obětem násilných trestných činů. Ti mu svěřují své osudy a on se snaží je nezklamat. Nový francouzský kriminální seriál Detektiv Giordano sledujte deset minut před čtvrtou hodinou odpolední.

Je jí teprve jedenáct let, ale je ambiciózní mladou modelkou. Chce se dostat na samotný vrchol žebříčku krásy. Nejdůležitější věci v jejím životě jsou peníze a krása. Britský dokument Dětská královna krásy sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Evropskými metropolemi vás provedou populární osobnosti, které mají k danému místu osobní vztah. Poznáte luxusní hotely i obyčejný život. V sedmé epizodě českého life-stylového magazínu Hvězdy na cestách Sabina Laurinová a David Jarolím představí Hamburk. Tip TV Barrandov sledujte deset minut po deváté hodině večerní.

Poznejte neobyčejný svět celebrit. Hvězdy, jak je neznáte! Zjistěte, co prominenti skrývají a čím se naopak chlubí. Nový life-style magazín Prominenti moderuje Jitka Asterová. Nenechte si ho deset minut před desátou hodinou večerní ujít.

Z Evy se stává zkušená vězenkyně, která si na pobyt ve vězení postupně zvyká. Do vězení přicházejí stále nové vězenkyně, ale na všechny padá stín vraždy v cele odsouzených. Z ní je obviněna právě Eva. Pokračování úspěšného seriálu Odsouzené II sledujte o půl jedenácté večer.

Úterý

Bud Spencer a Terence Hill jsou milionáři, které vydírá parta zabijáků. Najmou si dvojníky, kteří se ničeho nebojí. Nastává čas k odplatě! Zábavná dvojici se vám tentokráte představí v netradiční čtyř-roli. Italskou komedii Dvojníci sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Tři hosté v talkshow Martina Dejdara a Kateřiny Hrachovcové. Vždy se můžete těšit na velmi známou osobnost, na zajímavou osobnost a hosta z řad diváků. Překvapením pořadu budou neznámá videa ze života slavných. Kabaretní talkshow Mazec sledujte pět minut po desáté hodině večerní. Hosty budou J. Polášek, J. Jiráň a P. Cerha.

Středa

Neohrožený dobrodruh Brady Barr se pokouší nepozorovaně dostat ke krokodýlům a detailně tak prozkoumat jejich život. K tomuto účelu se snaží vyrobit speciální oděv. Čtvrté epizodu druhé série britského dokumentu Nebezpečná setkání sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Ikona akčních filmů 90. let se spolu s policejní hlídkou vydává do ulic New Orleans, kde hledá skutečné zločince. Těšit se můžete na jeho bojovné dovednosti a také na nahlédnutí do jeho soukromí. Americkou reality show Steven Seagal - Muž zákona si nenechte ujít deset minut po deváté hodině večerní.

Frank Riva je bývalým policistou, který úspěšně pronikl do mafiánského klanu. Po prozrazení byla na jeho hlavu vypsaná odměna. Po dvaceti letech se opět vrací bojovat proti zločinu. Francouzskou minisérii Frank Riva s Alainem Delonem sledujte dvacet minut před desátou hodinou večerní.

Čtvrtek

Sympatická blondýnka Donna netouží po ničem jiném než opustit rodné hnízdo. Svůj smysl života nachází v povolání letušky. Chce být tou nejlepší, ale k tomu vede složitá cesta. Americký romantický film Letuška 1. třídy s populární Gwyneth Paltrow sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Rodina Cyranů se po dvou letech šťastně vrací do svého zámku. Dědictví ovšem stačilo pouze na odkoupení jeho poloviny. Z ostrova se tak stává poloostrov. Patnáctý díl úspěšné konverzační komedie Cyranův poloostrov sledujte patnáct minut před desátou hodinou večerní. Ve druhé polovině zámku je tentokráte zřízena rezidence francouzského velvyslance.

Podnikatel Bertrand zuří! Jeho dcera čeká dítě s řidičem Oskarem. On s ní však měl úplně jiné plány. Chtěl ji provdat za někoho úspěšného a bohatého. Francouzskou komedii Oskar s nezapomenutelným Louis de Funesem sledujte od půl jedenácté večer.

Pátek

České filmové pátky budou v následujících týdnech patřit seriálu Dynastie Nováků. Staří známý se vracejí na televizní obrazovky. Uvidíte J. Kemra, R. Brzobohatého, H. Maciuchovou, J. Hanzlíka a další. Začátek čtvrté epizody od 20:05.

Politická satira na televizních obrazovkách je skutečný unikát. Existuje jen jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpátky v plné formě a má nabito ostrými. Sledujte Politickou střelnici od 21:00.

Páteční noc pokračuje dalším českým snímkem. Starý muž pozoruje z okna svého pokoje mladou dívku. Časem začne mít podezření, že se chystá spáchat sebevraždu, ale nikdo mu nevěří. Tak se z nemocničního lůžka vydá sám zachránit její život. Snímek Karla Kachyni Směšný plán začíná od 21:45.

Sobota

Sobotní ráno bude v následujících týdnech patřit cestě do mrazivých končin našeho světa. Zamrzlou, zdánlivě postou zem severní Kanady poznáme očima divoké přírody. Nigel Marvin a Arktida neznámá začíná od 08:05.

Sobotní večer bude patřit Halině Pawlovské a vašemu kulinářskému umění. Dvě mužstva a tři mlsné jazyky porotců sledujte na Barrandově. V porotě usednou N. Konvalinková, I. Šmoldas a šéfkuchař Milan Hořejš. Obstojí před nimi Vaše sýrové recepty? Uvidíte v Prostři pro tři od 20:05 na TV Barrandov.

Sobotní noc bude patřit komiksovému filmu z režie Q. Tarantina a R. Rodrigueze. Navštívíme město hříchů, kde bez zbraně a kuráže nepřežijete ani minutu. Hvězdně obsazený snímek Sin City: Město hříchů začíná od 21:25 na Barrandově.

Neděle

Nedělní ráno nás zavede na mezi šimpanze. V americkém dokumentu se po boku Jane Goodallové, světové odbornice na šimpanzi, vydáme do Tanzanie. Podívejte se, jak jsou tito tvorové blízcí lidem. Jane Goodallová a její šimpanzi se objeví na obrazovkách od 08:00.

Nedělní odpoledne bude patřit i tento týden českému filmu. Dnes se vydáme po stopách sebevraždy, která ovšem byla promyšlenou vraždou. Rozuzlení se dočkáte ve filmu Padělek od 15:35.

Nedělní večer bude patřit dalšímu příběhu inspirovanému skutečnou životní událostí. Policista a výborný detektiv se rozhodne vyřešit svůj dávný problém. Po letech se vydává najít vrahy svých rodičů. Po stopách záhadného e-mailu se vydáme od 20:05 ve filmu Minulost se vrací.

Nedělní noc bude dnes naposledy patřit kontroverznímu seriálu Třicet případů majora Zemana. Dnes nás čeká epizoda „Růže pro Zemana“. Major Zeman bude muset řešit vraždu známého žižkovského zloděje od 22:05.

Více informací na www.barrandov.tv