Pondělí

Chip, Dale, Monty, Gadgetka a Zip jsou hlavní hrdinové animovaného seriálu Rychlá rota. Jsou odvážní, vytrvalí a poradí si v každé situaci, ať už jde o nákup buráků nebo o záchranu světa. Díky sehranosti jejich týmu se dobrodružná akce vždy povede. První díl amerického animovaného seriálu Rychlá rota sledujte od sedmé hodiny večer.

Někdo by si mohl myslet, že Marc Thomas je těhotný, ale není tomu tak, pouze jí za dva. Hmotnost byla pro Marca vždy velký problém, ale teď se rozhodl zásadně snížit svoji váhu. Britský dokument sleduje rok Marcova života, ve kterém se snaží bojovat s nadváhou. Je to ale nesmírně složitá cesta… Dokument Jím za dva si nenechte ujít pět minut do osmé hodině večerní.

Chcete vyrazit do evropské metropole, ale nevíte kam? Oblíbený life-stylový magazín vám představí další zajímavé město a vše, co v něm stojí za to vidět a navštívit. Průvodcem vám bude populární osoba, která má k danému místu vztah a která ví, do které uličky, restaurace, kavárny zajít. Český life-style magazín Hvězdy na cestách sledujte po deváté hodině večerní.

Co na sebe prozradí české celebrity? Co skrývají a proč? Čím se chlubí a v čem jsou dobří? Naše hvězdy se vám ukážou tak, jak je možná neznáte. Life-stylovým magazínem provází zvídavá Jitka Asterová. Co všechno zjistila, se dozvíte v magazínu Prominenti patnáct minut před desátou hodinou večerní.

Další díl seriálu z vězeňského prostředí přinese nové zápletky a změny v osudech hrdinů. Jitka se těžko vyrovnává se životem ve vězení, Brenda a Gigi chystají pomstu a Tomeková se ocitá mezi dvěma muži. Pokračování česko-slovenského seriálu Odsouzené II. sledujte dvacet minut po dvaadvacáté hodině.

Úterý

Zkušený pistolník Jack chce pomstít smrt svého bratra a pak odcestovat do vysněné Evropy. Do cesty se mu ale postaví vynikající pistolník, který si říká Nikdo… Terence Hill a Henry Fonda se představí v roli pistolníků na Divokém západě. Westernovou komedii Mé jméno je Nikdo sledujte pět minut po dvacáté hodině.

Martin Dejdar a Kateřina Hrachovcová si do své talkshow pozvali další tři hosty – herce M. Vašuta, spisovatele J. Hausmana a gogo tanečnici B. Mňukovou. Kromě zajímavých rozhovorů uvidíte v pořadu i dosud neznámá videa ze života slavných. Kabaretní talkshow Mazec si nenechte ujít deset minut po desáté hodině večerní.

Středa

Do divoké Aljašky se vydal dobrodruh Chris Douglas, aby zde zkoumal chování medvědů grizzly a našel odpověď na otázku, proč tito medvědi napadají lidi. Na pomoc si přizval odborníka na medvědy Toma Smitha. Sledujte, zda se jim podaří odpověď najít, v dokumentu Hladoví medvědi pět minut po osmé hodině večerní.

Slavný herec akčních filmů v roli ochránce zákona vyjíždí denně se svým policejním týmem do ulic města New Orleans. Stíhají podezřelé osoby a neustále se s nimi dostávají do konfliktů, ve kterých nechybí bojové scény a napětí. Ve volném čase pak Steven Seagal vyučuje své kolegy a studenty zásadám sebeobrany podle bojových umění. Americkou reality-show Steven Seagal – Muž zákona si nenechte ujít v jednadvacet hodin.

Tajný agent Frank Riva se už se chystal do důchodu, ale musí se vrátit do Paříže, aby skoncoval s mafiánským klanem. Bývalý policista, Alain Delon, chce nejenom zlikvidovat nebezpečné zločince, ale i ochránit své blízké, s kterými navazuje nový vztah. Další díl z francouzské mini-série Frank Riva sledujte o půl desáté večer.

Inteligentní psycholog Tony Hill pátrá po sadistickém vrahovi mladé dívky. Počet obětí ale narůstá a zužit kruh obviněných je v tomto případě pro Tonyho velmi složité. Zda se mu podaří dopadnout skutečného vraha, sledujte v nové sérii krimi seriálu Profil vraha VI. dvacet minut před půlnocí.

Čtvrtek

Bezdětný pár, George a Giselle, adoptuje alžírského chlapce. Gisele ale manželovi, bývalému vojákovi z Indočíny, zatají, že chlapec je Arab, protože se bojí, že by ho nepřijal a vydává ho za Francouze. Chlapec si ale získá Georgovu přízeň a ještě zachrání jejich rozpadající se manželství. Francouzský film Blonďáček s Gérardem Depardieua v hlavní roli si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

V druhé polovině zámku Cyranyů je zřízen tajný byt Bezpečnostní informační služby. Netrvá dlouho a tajná služba zapojuje rodinu do své dezinformační akce. Jakou roli bude mít rodina Cyranyů a jejich zámek, sledujte dnes v dalším dílu konverzační komedie Cyranův poloostrov pět minut před půl jedenáctou večer.

Malá Janie se dostane do adoptivní rodiny, protože její rodiče jsou podezřelí z vraždy a utíkají před policií. Manželský pár zločinců ale adoptivní rodiče a dceru vypátrají, chtějí ji zpět a nebojí se použít násilí. Netuší však, že adoptivní rodiče budou za Janie bojovat všemi způsoby… Americký film Pouta sledujte patnáct minut po jedenácté hodině večerní.

Pátek

Jan Novák slaví padesáté narozeniny. Oslavovat s ním budou všichni členové železničářské dynastie, jejich životní partneři i spolupracovníci. V hlavních rolích se představí R. Brzobohatý, J. Kemr, H. Maciuchová a další. Český televizní seriál Dynastie Nováků sledujte pět minut po dvacáté hodině.

Moderátorka Zuzana Bubílková rozebere zásadní události minulého týdne. Budou ji zajímat hlavně výroky a činy našich politiků, na které se opět podívá se svým satirickým nadhledem. Politickou satiru Politická střelnice si nenechte ujít pět minut po deváté hodině večerní.

Několik mužů, kteří za druhé světové války uprchli z cizinecké legie, aby se připojili ke spojeneckým armádám a bojovali proti fašismu, se ocitne v poušti. U opuštěné oázy se střetnou s posádkou havarovaného německého letadla a bojují o studnu, která se zde nachází. Český film Oáza s R. Brzobohatým a R. Hrušínským si nenechte ujít ve dvaadvacet hodin.

Sobota

Biolog Nigel Marven opět putuje po Arktidě, tentokrát v období podzimu, když oceán znovu zamrzá a zvířata přichází zpět na led. Vrací se také k zážitkům, které s arktickými zvířaty prožil během předchozích čtyř návštěv. Závěrečný díl britského dokumentu Nigel Marven a neznámá Arktida sledujte deset minut po osmé hodině ranní.

Další osudy přátel z dětství, kteří chtějí dobýt Paříž. Eugene se vrací zpátky do rozhlasu a pokračuje v extravagantním vysílání i životě. Naopak Lucienovi se přestává dařit – nad jeho slibně započatou kariérou se stahují mraky. Další díl z francouzské mini-série Rastignac
sledujte dvacet minut před sedmnáctou hodinou.

Tříčlenná družstva představí své recepty tentokrát s těstovinami. Jeden člen týmu vaří, zatímco ostatní soutěží ve znalostech o jídle a kulinářském umění vůbec. Soutěží provádí moderátorka a gurmánka Halina Pawlowská. Zábavnou kulinářskou soutěž Prostři pro tři
si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

Do bojové letky československých pilotů přichází jako nováček podporučík Jandák. Ale všichni piloti letky mají stejné cíle a plány a stejně mizivé vyhlídky na přežití při každodenních soubojích na život a na smrt. Koprodukční československo-ruský film je zapomenutým raritním kouskem a důkazem vyvracející názor, že o československých pilotech za druhé světové války byly natočeny v česku pouze dva filmy. Začátek filmu Piloti je dvacet minut po deváté hodině večerní.

V malé vesnici se jednoho dne objeví krásná a mladá Malena (Monika Belucci), která se ihned stane středem zájmu všech místních mužů a středem nenávisti všech žen. Ona se ale nejvíce sblíží s mladíkem Renatem. Díky ní, začne Renato nabírat životní zkušenosti a dostane se do míst, která by si nedokázal ani představit. Režisérem filmu je G. Tornatore, který získal Oskara za film Bio Ráj. Romantické drama Malena si nenechte ujít deset minut po jedenácté hodině večerní.

Neděle

Cesta, kterou spojenci urazili z pláží Normandie až ke konečné porážce Třetí říše, byla plná dramatických událostí. První díl britského dokumentu Den D – cesta k Berlínu se věnuje vylodění v Normandii a následným bojům. Sledujte je deset minut po osmé hodině ranní.

Boj o kariéru se odehrává i v dostihovém prostředí a nevyhne se ani přátelství dvou žokejů. Zranění jednoho z nich na vrcholu kariéry je šancí pro druhého. Jejich kamarádství tím ale končí. Český film Dostih s P. Zedníčkem a L. Mrkvičkou sledujte v půl čtvrté odpoledne.

Jak dopadne příběh přátel z dětství, kteří chtěli dobýt Paříž? Splní se jejich sny, aniž by porušili přátelství? Závěrečný díl francouzské mini-série Rastignac sledujte deset minut po sedmnácté hodině.

Agent CIA Thomas (David Rasche) musel po jedné nevyjasněné akci odejít z aktivní služby do předčasného důchodu. Po skoro třiceti letech se ale případ znovu otevírá a Thomasovi hrozí, že ztratí vztah s dcerou, který se mu podařilo teprve nedávno navázat. Americké film Promlčené zločiny si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Melouchaření ve stavebnictví sice kdysi bývalo trestné, ale šikovní lidé dokázali ledacos zařídit… Českou krimi komedii Podfuk sledujte deset minut před dvaadvacátou hodinou.

Skutečné osudy žen pracujících v nevěstincích ukáží rozpolcenost mezi jejich osobním životem a tajnou profesí. Prostřednictvím jejich životních příběhů seriál zkoumá tajemství lidské sexuality. Sledujte další díl australského seriálu Satisfakce II. od půl dvanácté večer.

Více informací na www.barrandov.tv