Pondělí

Letecká doprava je obecně považována za nejbezpečnější druh přepravy na světě. Přesto se jí lidé obávají. Ve druhé epizodě nazvané Osudová závada se přesvědčíte o tom, že i malá konstrukční chyba může způsobit obrovské neštěstí. Britsko- kanadský dokument Letecké katastrofy sledujte od sedmé hodiny večerní.

Osmiletá Dana trpí závažnou stravovací poruchou, která se nazývá anorexie. Tato nemoc stále častěji trápí i velmi mladé dívky. Dana absolvuje dvanáctitýdenní pobyt na léčebné klinice. I po skončení léčení nemá dívka vyhráno. Britský dokument Osmiletá anorektička sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Eva se ocitá ve vězení za dopravní nehodu, kterou způsobila v opilosti. Musí se naučit žit v dosud neznámém světě, kde platí úplně jiná pravidla. Vyrovnat se s nimi není pro nikoho snadné. Přátelství neexistuje a o respekt ostatních se musí tvrdě bojovat. Koprodukční česko-slovenský seriál Odsouzené je plný známých herců. Sedmnáctá epizoda „Spiknutí“ začíná pět minut po deváté hodině večerní. Sledujte neobyčejné životní příběhy a osudy vězenkyň. Eva konečně uvěří tomu, že jí někdo usiluje o život. Nebezpečí ovšem může přijít odevšad.

Nicolas Cage v roli detektiva, kterého hledání ztracené holčičky zavede na malý ostrov v Pacifiku. Tam žije nepočetná komunita, která se řídí pohanskými zvyky a vyznává podivný rituál. Od první chvíle je mu jasné, že starousedlíci něco skrývají. Zjistit, co se stalo s malou dívenkou, nebude jednoduché. Americko- německý thriller Rituál sledujte dnes od 22:20 na Barrandově.

Úterý

Kodiak je největším žijícím medvědem světa. Jeho váha často přesahuje 700 kg a jeho útok je nebezpečný i pro zkušeného lovce. Britský dokument z dílny National Geographic Lovec a oběť sledujte v sedm hodin večer na Barrandově.

Charlie (Michael Douglas) je posedlý představou o nalezení obrovského pokladu. Po propuštění z blázince se ho rozhodne objevit. Do svého plánu zasvětí pubertální dceru. Ta mu postupem času uvěří, ale problém spočívá v tom, že poklad by měl být zakopán přímo pod obchodním domem. Americkou komedii Král Kalifornie sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Jan Saudek je úspěšný, osobitý a kontroverzní muž. Ve 21:55 přivítá ve svém Talkshow Sabinu Laurinovou, Kamila Střihavku a Jiřího Davida

Středa – Státní svátek

Róza Riedlová je strašidlem se záhrobí. Ovšem tím nejlaskavějším a ochotným vždy pomoci. Přesvědčí se o tom bázlivá Jana, která pochybuje o sobě samé. Český pohádkový příběh Róza, strážné strašidlo je plný známých herců (I. Janžurová, M. Donutil, S. Zázvorková). Sledujte jej pět minut po deváté ranní.

Doktor Tesař je pracovníkem pražské ZOO. Ze služební cesty přiveze mládě šimpanze Terezu. Ta se stane ihned velmi populární. Nový přírůstek v zahradě dlouho nevydrží a teď se musí co nejdříve najít. Českou komedii Terezu bych kvůli žádné holce neopustil sledujte od 10:25.

Rozvedený tatínek se chystá, zdánlivě náhodně, seznámit novou životní partnerku se svou jedenáctiletou dcerou. Ne všechno se vždy vydaří podle zamýšlených představ a pak nastávají problémy. Český film Tatínek na neděli sledujte pět minut po poledni.

Pětatřicetiletý sochař Jiří Málek se ve svém ateliéru rozhodne spáchat sebevraždu. Pouze šťastná náhoda mu v tom zabrání. Jeho starší bratr teď řeší otázku, jakým způsobem vrátit otci pětiletého syna chuť do života. Jako nejlepší variantu shledá seznamování se zajímavými ženami. Český film Žena pro tři muže sledujte od 13:25.

Dívenka Bertille se rozhodne spřátelit s liškou. Postupně si na sebe zvykají a získávají vzájemnou důvěru. Dívenka si ovšem neuvědomuje, že liška není žádný domácí mazlíček. Francouzský dobrodružný film Léto s liškou sledujte pět minut po třetí hodině odpolední.

Filmová adaptace dvou kriminálních povídek z pera Karla Čapka. Sběratel Vitásek touží po historickém koberečku tak moc, že se pokusí o krádež. Pan Plichta je naopak zkušeným sňatkovým podvodníkem, který má velmi vypracované svůdnické grify. Český film Čintamani a podvodník sledujte v pět hodin odpoledne.

Kočkovité šelmy jsou jedněmi z nejznámějších živočichů. Jak probíhá jejich cesta na svět od prvního dne až po narození? Druhý díl unikátního britského dokument Než se narodí sledujte od sedmé hodiny večerní.

Strategická zásahová jednotka je elitou policejní sboru. Za jakýchkoliv okolností je připravena zakročit a zjednat pořádek. Její členové jsou hrdinové, ale také lidé s běžnými starostmi. Devátý díl kanadského krimi seriálu Flashpoint sledujte pět minut po osmé hodině večerní. Gerald Duglin po několik let vězní mladou dívku. Nyní unese další, ale nedbalost zavede policii před dveře jeho bytu.

Eva se ocitá ve vězení za dopravní nehodu, kterou způsobila v opilosti. Musí se naučit žit v dosud neznámém světě, kde platí úplně jiná pravidla. Vyrovnat se s nimi není pro nikoho snadné. Přátelství neexistuje a o respekt ostatních se musí tvrdě bojovat. Koprodukční česko-slovenský seriál Odsouzené je plný známých herců. Osmnáctá epizoda „Pravda“ začíná o deváté hodině večerní. Sledujte neobyčejné životní příběhy a osudy vězenkyň. Eva zůstává po vražedném pokusu na marodce. Ředitel se snaží celý incident zatajit před médii.

Unikátní dokumentární cyklus o různých podobách lásky a vášně pokračuje na Barrandově. České milování vám bez předsudků a zábran nabídne tentokrát vyprávění O lásce k idolům. Když poznáváme svět, potřebujeme nalézt své vzory i mimo okruh svých nejbližších, abychom se mohli srovnávat také s autoritami těšícími se zájmu veřejnosti. Na většině z nás však o tom, kdo byl nebo je naším velkým idolem, po čase už žádné stopy vidět nejsou. Pomohl nám nalézt sebe sama a tím to skončilo. Jsou ale tací, kteří by si připadali jako pohřbení v šedi života, kdyby se lásky ke svému idolu měli někdy vzdát. Kdyby nemohli nosit šaty a líčit se jako on, kdyby nemohli zpívat jeho písně nebo hájit jeho nevinu a právo na obnovení soudního procesu... Skutečné příběhy ze života lidí sledujte ve 22:00.

Poznejte proces vyšetřování zločinu od samého začátku po jeho konec. Různé případy mají vždy stejné hlavní aktéry, kterými jsou vrah a jeho oběť. Australský dokumentární seriál Soudní vyšetřovatelé byl natočen na základě skutečných příběhů. Ve 22:50 budou policejní experti řešit smrt dvou mladíků, kteří obchodovali s drogami.

Čtvrtek

Světoznámý přírodovědec Nigel Marven opět na televizních obrazovkách. Jeho prostřednictvím poznáte zblízka život tučňáků v jejich přirozeném prostředí. Třetí epizodu britského dokumentu Nigel Marven a tučňáci sledujte od sedmé hodiny večerní.

Děti, kam se podíváš! Pomáhejte těm, kteří pomoc potřebují! Pět minut po osmé hodině večerní sledujte přímý přenos z charitativního koncertu Bona Mente - Dobrý úmysl. Dobré věci také pomohou Helena Vondráčková, Monika Absolonová, Petr Benda, Vlasta Horváth, Petr Janda a další. Moderují Jitka Schneiderová a Saša Rašilov.

Úspěšná dětská lékařka byla unesena mladým mužem a ženou. Ze zajetí se jí podaří uprchnout, ale je stále psychicky poznamenaná. Je přesvědčená, že nového přítele své dcery již někde potkala a že právě on byl jejím únoscem. Kanadský thriller Smrtící zásnuby sledujte ve 21:30.

Laura de Lestradová střeží tragické tajemství. Před patnácti lety ji beze stopy zmizela matka. Je přesvědčena, že fenomén kruhů v obilí má spojitost s jejím zmizením. Rozhodne se najít pravdu a objasnit nevysvětlený fenomén. Devátou epizodu francouzského krimi seriál Kruhy v obilí sledujte ve 23:30.

Pátek

Sto dětí mělo v boji nahradit sedmdesát vojáku. Tak zvrácená byla Hitlerova logika. Vůdce nacistického režimu dokázal mladou generaci zfanatizovat takovým způsobem, jako nikdo před ním. Jak se mu to mohlo podařit? V sedm hodin večer se v německém dokumentu Hitlerovy děti dozvíte krutou pravdu o Třetí říši.

Páteční večer bude tentokrát patřit klasické české komedii. Bavit nás bude Stella Zázvorková a její neposlušný syn Pavel Landovský. Život starého mládence se podle maminky musí změnit... je čas na svatbu. Vtipná veselohra Utrpení mladého Boháčka začíná na Barrandově od 20:05.

Politická satira na televizních obrazovkách je skutečný unikát. Existuje jen jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpátky v plné formě a má nabito ostrými. Sledujte Politickou střelnici ve 21:45.

Páteční večer pokračuje českým milostným příběhem. Stárnoucí dívka a všemi obdivovaný architekt se natolik sblíží, až jsou z toho oba překvapeni. Sledujte romantický snímek Nevěsta k zulíbaní s D. Syslovu a M. Kňažkem od 22:45.

Sobota

Lidská dobrodružství, krásy přírody a umění žít. To na vás čeká každé sobotní ráno v pořadu Svět křížem krážem. Pohled na svět očima světově proslulých novinářů nás tentokrát zavede na slunné Bahamy a Barbados.

Rychlost, sílu, hbitost. To vše potřebujete pro Drtivou porážku soupeřů na TV Barrandov. Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, ale vyhraje jen ten nejrychlejší. Začátek soutěže je v 15:40.

Policisté Rose a Val jsou si podobní jako pes a kočka. Nemají nic společného až na povinnost chránit veřejnost. Každý má své osvědčené vyšetřovací metody a svůj pohled na spravedlnost. Když se ovšem dají dohromady, vznikne pak nebezpečné duo, které řeší ty nejtěžší případy. Sledujte nový kriminální seriál na TV Barrandov od 16:40.

Pět minut po osmé přijměte pozvání do soukromí známých osobností a celebrit. Pelíšky slavných navštíví místa, kde byste přítomnost slavných osobností mnohdy nehledali. Kde tráví svůj volný čas? Kde pracují a kde naopak relaxují? To vše zjistíme dnes na půdě starého mlýna s kapelou Toxique.

Stárnoucí pracovník společnosti obchodující s diamanty se rozhodne přivydělat si na lepší důchod. Sám plán nezvládne a tak požádá o pomoc kolegyni z práce. Ta je na vyšším postu a tak ďábelská lest může začít. Nenechte si ujít film Brilantní plán v hlavních rolích filmu Michaelem Cainem a Demi Moore od 20:20 na TV Barrandov.

Závěr sobotního večera bude ve znamení napětí. Film inspirovaný skutečnou událostí nás zavede do duše sérového vraha. Zvládne odhalit policejní sbor další oběť, než bude pozdě? To se dozvíte ve 22:35 ve filmu Vraždy podle abecedy.

Neděle

Neohrožený dobrodruh Austin Stevens - Pán hadů se dnes v 8:20 vydá do kostarických pralesů. Cílem bude nalezení jednoho z nejnebezpečnějších hadů naši planety křovináře aksamitového. Při expedici narazíme i na otrávené šípy uprostřed pralesa. Jedovaté šípové žáby. Výlet do říše plazů a extrémních míst naší planety startuje každé nedělní ráno na TV Barrandov.

Rychlost, sílu, hbitost. To vše potřebujete pro Drtivou porážku soupeřů na TV Barrandov. Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, ale vyhraje jen nejrychlejší. Začátek soutěže je v 15:50.

Víkendový podvečer bude následující týdny patřit vynikající matce dvojčat, bývalé šampionce v judu a hlavně nekompromisní detektivní inspektorce Irene Huss. Zločin se před ní bude mít na pozoru od 16:55.

Nedělní pravdivé příběhy dnes pokračují snímkem Nebezpečné lži. Spokojený pár vychovává syna a vede bezproblémový život, až do chvíle, kdy se v jejich životech objeví krásná bývalá přítelkyně otce rodiny. Věci se začnou měnit a snaha znát pravdu přinutí manželku najmout si soukromého detektiva. Ten má ale jiný plán než zjistit pravdu. Napínavý příběh inspirovaný skutečnou událostí začíná od 20:05

Nedělní noc bude následující týdny patřit kontroverznímu seriálu Třicet případů majora Zemana. Dnešní epizoda nese název „Hon na lišku“ a mladý čekatel SNB Jan Zeman bude mít dost práce zabránit útěku zahraničního pilota na Západ. Začátek dnešní epizody je ve 21:50.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Dnes šlechtický rod začne hájit lidská práva. Vyřeší problémy naší moderní společnosti? Další epizodu úspěšné konverzační komedie Cyranův ostrov sledujte ve 23:05.

Tip na každý všední den

Chcete zůstat „in“ v dění kolem Vás? Vše ukážeme, vyzkoušíme a pobavíme. Hodina plná podvečerní zábavy a odpočinku. To je netradiční life-stylový koktejl 60 minut na TV Barrandov každý všední podvečer od 17:45.