Pondělí

Dva kamarádi se vydají na cestu kolem světa, kterou musí zvládnout za 80 dní, aby získali dědictví anglického milionáře. Animovaný film na motiv knihy J. Verna Velké putování Bolka a Lolka sledujte patnáct minut po sedmé hodině ranní.

Rin Tin Tin je německý ovčák, není to ale jen obyčejný domácí mazlíček, nýbrž i odvážný záchranář a později se stane dokonce filmovým hrdinou! Jeho dobrodružství si nenechte ujít ve filmu Rin Tin Tin deset minut po deváté hodině.

Mladá žena se chce zbavit strachu ze žraloků, a proto podstoupí „terapii“, která spočívá v potápění se s nimi v Indickém oceánu. Podaří se jí strachu zbavit? Britský dokument Žraločí terapie: Děsiví žraloci začíná deset minut před jedenáctou hodinou dopoledne.

Gérard Depardieu má dva dny a tajné komando na to, aby našel prezidenta, který záhadně zmizel. Podaří se mu to? Sledujte ve filmu San Antonio od čtrnácti hodin.

Moderní způsoby vyšetřování se snaží odhalit důvod smrti Kleopatry. Opravdu se egyptská královna dobrovolně nechala uštknout hadem? Její smrt objasní britský dokumentární film Tajemná smrt Kleopatry patnáct minut před čtvrtou hodinou odpoledne.

Dvě povahově protikladné dívky se seznámily na chmelové brigádě. I když jsou každá jiná, spřátelí se a jejich kamarádství pokračuje i po prázdninách. Český film My ztracený holky sledujte patnáct minut před sedmnáctou hodinou.

Příběh dvou rodin, u kterých se objevila dědičná nemoc projevující se neschopností spát. Oběti takové nemoci ale mohou umřít vyčerpáním… Britský dokument Šokující příběhy si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Novomanželé, kteří jsou jen 4 stopy vysocí, začínají nový život – kupují dům, stěhují se, plánují rodinu,… Jak budou vše zvládat? Sledujte v americkém dokumentárním seriálu Trpasličí manželství – Speciál v jednadvacet hodin.

Každá vězeňkyně v cele odsouzených má své tajnosti a lži. Ale někdy se tajemství prozradí a lež nevyplatí… Pokračování česko-slovenského seriálu Odsouzené II sledujte pět minut po půl desáté večer.

Úterý

Dva nerozluční kamarádi se vypraví na Divoký západ, aby zažili pořádné dobrodružství a poznali ty nejlepší pistolníky. Animovaný film se známou dvojicí hlavních hrdinů Bolek a Lolek na Divokém západě sledujte deset minut po sedmé hodině ranní.

Abe se kdysi ujal malé gorily, zasvětil ji celý svůj život a ilegálně se o ni staral. Ale přijde den, kdy mu gorila Bruno všechnu péči vrátí… Dobrodružný film o věrném přátelství člověka a zvířete Abe a Bruno sledujte od 8:35 na Barrandově.

Dokumentární pořad o princezně Dianě, jejím životě, ale hlavně o situaci, která nastala po její smrti. Jaká tajemství královská rodina tajila? Britský dokument Dianino dědictví si nenechte ujít pět minut před půl jedenáctou dopoledne.

Český hudební film Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil vznikl k padesátému jubileu barrandovských filmových ateliérů. Této okázalé oslavy se zúčastnila řada známých osobností jako M. Horníček, M. Kopecký, J. Bohdalová a další. Sledujte pět minut před půl dvanáctou dopoledne.

Aby se zbavila strachu ze žraloků, potápí se v Indickém oceánu v místech, kde se to žraloky jen hemží. Britský dokument Žraločí terapie: Velcí žraloci začíná pět minut před půl čtvrtou odpoledne.

Mladý učitel, který je striktně protinapoleonský, se stane knihovníkem u Napoleona. Brzy začne psát jeho paměti a poznávat skutečného člověka a ne jen jeho mýtus. Film s Danielem Auteuilem Napoleon a já si nenechte ujít deset minut po šestnácté hodině.

Pirát Terence Hill koupil v dražbě manželku místokrále. S tím se ale nehodlá smířit další pirát Bud Spencer, který o ni má také zájem! Komedii se slavnou dvojicí herců Pomsta Černého korzára sledujte pět minut po osmé hodiny večerní.

Druhou část zámku si pronajala Policie České republiky. A rodina Cyranyů přemýšlí, jak využít nové sousedy ke svému prospěchu. Pokračování konverzační komedie Cyranův poloostrov začíná pět minut před dvaadvacátou hodinou.

Středa

Jak blízké může být naše soužití s aligátory? Kde je hranice, kterou už není radno překročit? Britský dokument Lovec a oběť sledujte pět minut po dvacáté hodině.

Akční herec Steven Seagal hledá se svým policejním sborem skutečné kriminálníky a dostává se i do reálného boje. Seriál Steven Seagal – Muž zákona nahlíží i do hercova soukromí. Závěrečný díl si nenechte ujít pět minut po deváté hodině večerní.

Jednoho dne vstoupí do města muž, který stojí na straně zákona a má kolty rychlejší než svůj vlastní stín. První díl seriálu s Terencem Hillem Lucky Luke začíná dvacet minut před dvaadvacátou hodinou.

Čtvrtek

Bílí plantážníci chtějí půdu indiánského kmene, a proto podnikají všemožné kroky, aby Indiány přiměli k přestěhování do rezervace… Německou indiánku s G. Miticem Statečný Osceola si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Groteskní seriál o policejní služebně, mužích zákona a hodně zapeklitých zločinech. Další díl slovenského seriálu Profesionálové sledujte od dvaadvaceti hodin.

Velký blondýn je vynikající houslista a zároveň nejlepší agent francouzské výzvědné služby. A ačkoliv na to nevypadá, může být dost nebezpečný… Slavnou francouzskou komedii s P. Richardem Velký blondýn s černou botou sledujte od jedenácti hodin večer.

Pátek

Absolventka vysoké školy se chce za každou cenu provdat a nejlépe hned po tom rozvést, a to vše pro to, aby získala trvalé bydliště v Praze. Podaří se jí to? Český film Svatba s podmínkou sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Svérázné povídky Bohumila Hrabala v českém filmu! Rozličné příběhy, pábitelské postavičky i poezie všedního dne potěší ve filmových povídkách Perličky na dně. Nenechte si je ujít pět minut před desátou hodinou večerní.

Sobota

Policisté z Pátracího oddělení řeší zločiny pomocí moderních technologií i zvláštní intuice svého majora. Vždy jsou to ale případy, které plní novinové titulky. Krimi seriál Pátrací oddělení začíná deset minut před jedenáctou hodinou dopoledne.

Kdo vyhraje velkou peněžní výhru? Každý týden 24 soutěžících překonává extrémní překážky a přijímá náročné úkoly. Ale vyhrát může jen jeden… Pokračování americké game show Drtivá porážka sledujte pět minut před polednem.

Mladá doktorka se vrátila domů, aby převzala praxi za svého bývalého přítele. Ten ale zůstal a tak se oba musejí dohodnout na spolupráci… Romantický film Lékař z Wörthersee začíná v půl druhé odpoledne.

Jak žije divoký šimpanzí klan v džungli? Kdo se stane vůdcem tlupy? Závěr britského dokumentu Šimpanzí rodinka sledujte deset minut po patnácté hodině.

Pracuje jako policistka se svým mužem, který je jejím šéfem. On obstarává administrativu, ale nikdy nejde do přímého boje. To je doména jeho ženy… První díl krimi seriálu Komisařka Diana Carrová si nenechte ujít patnáct minut po šesté hodině odpoledne.

Manželský pár vyrazil do Austrálie, aby tam upevnili svůj vztah. Dvojice se dopustí mnoha přečinů vůči přírodě a jejich neohleduplnost se jim začíná nebezpečně vracet. Napínavý thriller Nekonečný víkend sledujte pět minut po dvacáté hodině.

Zpěvačka Tonya Graves nám odhalila místa, kde se cítí nejlépe a která pokládá za svůj domov. Oblíbený life-stylový magazín Pelíšky slavných si nenechte ujít dvacet minut před dvaadvacátou hodinou.

Galakoncert neslavnějších hvězd českého popu na hradě Karlštejn. Poprvé společně na jednom jevišti! Živě spolu také zazpívali duet legendární Eva Pilarová a vycházející hvězda Vojta Dyk. Jedinečný hudební zážitek Královny popu si nenechte ujít pět minut před desátou hodinou večerní.

Akcionáři významné firmy jsou vydíráni teroristy. Musí lacino prodat svoje podíly, aby jejich blízcí zůstali naživu. Podaří se speciální jednotce vyřešit tento případ? Sledujte závěr krimi seriálu Kód 202 o půl dvanácté večer.

Neděle

Podaří se policistům z Pátracího oddělení najít malého chlapce? Byl chlapec unesen z dětského tábora nebo sám utekl? Vyšetřování dalšího případu sledujte v seriálu Pátrací oddělení od jedenácti hodin dopoledne.

Vyhraje ten, kdo je nejlepší. Každý musí zvládnout sérii extrémních překážek a nástrah. Akční game show Drtivá porážka sledujte pět minut po poledni.

Doktoři Max a Susanne spolupracují nejen v profesním životě, ale i v soukromí tvoří hezký pár. Problémy nastanou, když se novým kolegou Susanne stane její bývalý přítel… Romantický film Lékař z Wörthersee 2 sledujte patnáct minut před čtrnáctou hodinou.

Pokračování dokumentárního cyklu o nejtemnější době 20. století. Dokument Hitler a holocaust je svědectvím, vzpomínkou i varováním. Další díl vypráví o lidech, kteří v ghettu spravovali uniformy. Sledujte dvacet minut po třetí hodině odpoledne.

Pohled na studijní obor Obraz a zvuk Filmové školy ve Zlíně. Budou odvysílány i některé absolventské filmy a divák může nahlédnout do zákulisí kameramanského umění. Dokument o současné studentské a amatérské tvorbě Profil(m) sledujte od 16:20.

Pracuje společně s manželem, používá racionální vědecké analýzy, hledá důkazy a fakta. Pokračování krimi seriálu Komisařka Diana Carrová sledujte patnáct minut po páté hodině odpoledne.

Emilie musí využít svých schopností, díky kterým dokáže vytušit, co druzí skrývají, aby se dopátrala, kdo stojí za únosem její dcery. Napínavý film podle skutečnosti Portrét pohřešované si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

Co způsobí alkohol a tajemné měsíční záření poznají na vlastní kůži Petr Nárožný a Oldřich Kaiser. Situační komedii Václava Vorlíčka Já nejsem já sledujte patnáct minut před desátou hodinou večerní.

V jednom z australských nočních podniků pracují každou noc nájemné prostitutky pro „lepší" zákazníky. Jaký je jejich osobní život? Pokračování erotického seriálu Satisfakce III sledujte od 23:35.

Více informací na www.barrandov.tv