PONDĚLÍ

Speciální jednotka zajme bývalého teroristu RAF, který se už od 80. let skrývá. Ten však stačí ještě krátce před svým zatčením varovat jiného teroristu… Další díl krimi seriálu GSG 9: Speciální jednotka sledujte pět minut po sedmnácté hodině.

Nikdo nevěřil, že by mohli přežít byť jen jednu noc. Nyní jim je 57 let. Příběh nejstarších žijících siamských dvojčat na světě si nenechte ujít v britském dokumentu Nejstarší siamská dvojčata pět minut po osmé hodině večerní.

Kupují dům, stěhují se, plánují rodinu jako každý jiní novomanželé, až na to, že jsou jen
4 stopy vysocí. Jak zvládají změny ve svém životě? Pokračování dokumentárního seriálu Trpasličí manželství sledujte od jednadvacáté hodiny.

Iva Janžurová nenávidí německé vojáky i celou válku. A když má konečně šanci nenáviděného Němce zabít, nenachází dostatek sil… České válečné drama v režii K. Kachyni Kočár do Vídně začíná ve 21:45.

ÚTERÝ

Zvláštní jednotka GSG 9 je nasazena na akci na nákladní lodi teroristů. Jenže dojde zde k incidentu s vážnými následky… Další díl krimi seriálu GSG 9: Speciální jednotka začíná deset minut po páté hodině odpoledne.

Bud Spencer má sice prvotřídní banány, ale licenci k prodeji ne. A když narazí na šéfa místní mafie, který chce převzít všechen obchod s banány, rozhodne se dokumenty za každou cenu získat. Bláznivou komedii Banánový Joe si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

Druhou polovinu zámku pronajímá stát podnikatelům, kteří provozují autovrakoviště. A co na to budou říkat členové rodiny Cyranyů? Pokračování konverzační komedie pět minut Cyranův poloostrov sledujte před desátou hodinou večerní.

STŘEDA

Šest mužů, adeptů GSG, podstupuje tvrdý výcvik - mají vydržet týden za extrémně nepříznivých podmínek daleko od civilizace. Jeden je ale během akce zastřelen a ostatní se dostávají do skutečného nebezpeční. Pokračování napínavého krimi seriálu GSG 9: Speciální jednotka sledujte deset minut po sedmnácté hodině.

V severokanadské provincii za záhadných okolností zemřel člověk. Stal se mladý muž obětí vlků? Byl útočník jeden, nebo se jednalo o koordinovaný útok celé smečky? Britský dokument Lovec a oběť II začíná pět minut po osmé hodině večerní.

Vražda viděná očima tří postav - dcery oběti, detektiva a oběti vraždy. Podaří se mladé dívce najít a usvědčit vraha její matky? Další díl krimisérie Pohled na smrt sledujte deset minut po jednadvacáté hodině.

Terence Hill se toulá se svým mluvícím koněm krajinou Divokého západu a zažívá různá dobrodružství. Co ho potká tentokrát? Závěr italského seriálu Lucky Luke začíná deset minut po desáté hodině večerní.

ČTVRTEK

Speciální jednotka překazí útěk nebezpečného zločince z vězení. Nikdo však netuší, že vězeň počítal s možným neúspěchem a vypracoval si i plán B. Sledujte pokračování krimi seriálu GSG 9: Speciální jednotka pět minut po páté hodině odpoledne.

Chevy Chase nalezl kufřík s pěti miliony dolarů a rázem se z předvídatelného chlapíka se stereotypním životem stal spontánní dobrodruh! Nenechte si ujít komedii Veselé prachy pět minut po osmé hodině večerní.

Na svérázné policejní služebně řeší banální i neuvěřitelné případy. Co čeká kapitána Petrželku a jeho mladé policisty tentokrát? Pokračování slovenského seriálu Profesionálové začíná ve dvaadvacet hodin.

Bývalý špičkový boxer Bud Spencer se ujímá tréninku začátečníka Jerryho Cala, aby z něj udělal nejlepšího boxera a mohl si vyřídit účty z minulosti. Italskou komedii Bomber sledujte deset minut před jedenáctou hodinou večerní.

PÁTEK

Bývalý elitní policista přišel o své výsadní postavení a teď se rozhodl pomstít. Začne tím, že do propisek, která se zdarma rozdávají, dá výbušninu. Jak si s tím poradí speciální jednotka? Další díl krimi seriálu GSG 9: Speciální jednotka sledujte deset minut po sedmnácté hodině.

Mladý muž s neznámou minulostí, ale s ideálním morálním kodexem, přichází uprostřed žní do vesnice. S venkovany se moc nesblížil a tak odchází zase jinam… Český film s
O. Havelkou Řeknem si to příští léto sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Hradní kastelán Bolek Polívka se ve svých divokých snech proměňuje v opovrhovaného a ponižovaného šaška panovačné královny Chantal Poullain. Námět k filmu poskytla stejnojmenná divadelní hra Bolka Polívky, jejíž podobu však režisérka Věra Chytilová často přesahuje a zdůrazňuje trapné poklonkování před mocnými a bohatými tohoto světa. Český film Šašek a královna si nenechte ujít deset minut před dvaadvacátou hodinou.

Když policisté dostanou hlášku, že má být do Austrálie přivezeno větší množství drog v hodnotě několika milionů dolarů, rozjíždějí velkou akci, aby předávce zabránili. Krimi seriál podle skutečnosti Soudní vyšetřovatelé III sledujte o půlnoci.

SOBOTA

V zámecké zahradě je nalezena mrtvá nevěsta majitele panství s kradenou pistolí pod svatebními šaty. A policisté z Pátracího oddělení dostanou tento případ na starost. Vyřeší ho? Další díl francouzského krimi seriálu Pátrací oddělení sledujte od 10:45.

Vyhraje ten, kdo je nejlepší! Jak se daří odvážným soutěžícím akční rodinné show Drtivá porážka II plnit vyčerpávající a psychicky náročné úkoly? Sledujte dvacet minut před polednem.

Přestože má krátce před svatbou, váhá, jestli si vybrala toho správného. A seznámení s charismatickým mladíkem, který pečuje o její nemocnou tetu, jí otvírá docela nový pohled na život. Romantický film Nebe ve tvých očích si nenechte ujít patnáct minut po třinácté hodině.

Jak žijí zvířecí miminka Africké savany? Dokument Miminka přírody se zábavnou formou zabývá jejich životem od narození až po dospělost. Sledujte pět minut před třetí hodinou odpoledne.

Pracuje společně s manželem, používá racionální vědecké analýzy, hledá důkazy a fakta. A musí vyřešit případ zavražděného muže a zmizelého dítěte. Podaří se jí to? Další díl krimi seriálu Komisařka Diana Carrová začíná v sedmnáct hodin.

Scarlett Johansson vzala práci chůvy v bohaté rodině a pouští se do studia nepochopitelných zvyků rodiny z lepších kruhů. Jediný sympaťák, který ji drží nad vodou, je jejich soused… Romantickou komedii Holka na hlídání si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Kterému místu v metropoli říká Lucie Vondráčková čtvrť Harryho Pottera? A v jaké pražské magické ulici se cítí jako doma? To a mnohem víc vám známá zpěvačka odhalí v dalším díle life-stylového magazínu Pelíšky slavných ve dvaadvacet hodin.

Jaké jsou největší úspěchy ale i průšvihy českých celebrit? Je jejich krása přirozená nebo si pomáhají plastickými operacemi? Prozradí life-stylový magazín Tajemství celebrit patnáct minut po desáté hodině večerní.

Kariéra Hugha Dillona po dopadení sériového vraha stoupá, jeho osobní život je na tom ale zcela opačně… Pokračování kanadského seriálu Durham County II sledujte deset minut po třiadvacáté hodině.

NEDĚLE

Policisté z Pátracího oddělení řeší další případ. Podaří se jim vraždu mladého muže vyřešit, když jejich major jde před kárnou komisi a na oddělení je napětí? Sledujte další díl krimi seriálu Pátrací oddělení od 11:15.

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah. Vyhraje ten, kdo je nejlepší! Pokračování americké game show Drtivá porážka II sledujte pět minut po poledni.

Nová etapa v jejím životě začala: milenec jí dal košem, po letech se ukázala její matka a do života jí vstoupila nová láska… Romantický film z kolekce Utty Danelly Pod hvězdným nebem si nenechte ujít dvacet minut před druhou hodinou odpoledne.

O Marlene Ditrich - jejím životě zejména z hlediska vztahu k Hitlerovi a nacismu. O snaze Hitlera a Goebbelse dostat ji do Německa, a využít ji tak pro svou propagandu. Německý dokument Hitlerovy ženy sledujte dvacet minut po třetí hodině odpoledne.

Především pro amatérská filmová uskupení představují Hvězdné války fenomén a věčnou studnici inspirace… A jak se tímto slavným filmem nechávají inspirovat čeští nezávislí tvůrci? Sledujte v pořadu Profil(m) deset minut po šestnácté hodině.

Komisařka Diana vyšetřuje vraždu manželky známého advokáta zabývajícího se exekucemi. Všechno je podivně zamotané, a ke všemu zmizí další advokátova klientka. Pokračování krimi seriálu Komisařka Diana Carrová začíná v sedmnáct hodin.

Bývalí milenci se opět po letech setkali, aby zachránili život jejich malé holčičky. Německý film podle skutečné události Okamžik rozhodnutí si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Osamělá Jiřina Bohdalová touží po vdavkách. Jenže bude Vladimír Menšík ten pravý muž? Morbidní a pekelnickou tragikomedie z dílny výtvarnice Ester Krumbachové Vražda Ing. Čerta sledujte pět minut před dvaadvacátou hodinou.

Jaký je osobní život nájemných prostitutek z jednoho australského nočního podniku? Jak se vyvíjí jejich osudy a vztahy? Sledujte v dalším díle erotického seriálu Satisfakce III patnáct minut po třiadvacáté hodině.

Více informací na www.barrandov.tv