Pondělí

Kdo skutečně stojí za útokem na Nevadu? Ředitel vyhlašuje ve věznici zákaz vycházek, návštěv i balíků. Co ho k tomu donutilo? Pokračování česko-slovenského seriálu Odsouzené sledujte patnáct minut před šestou hodinou večerní.

Jaký je život trpaslíků, tedy lidí, kteří v dospělosti měří méně než sto padesát centimetrů? Další díl amerického dokumentu Extrémní postavy si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Společná dovolená Jen a Billa na Havaji pokračuje. Snaží se stihnout během krátké doby spoustu věcí… Další díl dokumentárního seriálu Trpasličí manželství začíná pět minut po jednadvacáté hodině.

Kam nás vzaly naše celebrity, koho nám představily a co pikantního na sebe prozradily? To vám odhalí Jitka Asterová v life–stylovém magazínu Prominenti dvacet minut před dvaadvacátou hodinou.

Život Evy Longorii Parker se obrátí naruby po té, co se připlete do drogové aféry. Je nevinná, ale důkazy chybí… Americký akční film Carlitino tajemství sledujte deset minut před jedenáctou hodinou večerní.

Úterý

Magorka se stává obětním beránkem za útok na Nevadu. Kdo je však skutečným útočníkem? Pokračování česko-slovenského seriálu Odsouzené začíná patnáct minut před šestou hodinou večerní.

Terrence Hill se toulá po amerických silnicích. Ve starém džípu s přívěsem sebou vozí svého milovaného koně. Italskou dobrodružnou komedii Dobrodruh si nenechte ujít dnes ve 20:05 na Barrandově.

Radikálně orientovaný student - Sylvester Stallone - připravuje bombový atentát na firmu, která se sice tváři seriózně, ale ve skutečnosti dodává zvířecí klece na týrání lidí do Jižní Ameriky. S minimálními náklady natočený film Rebel ukazuje revoluční náladu začátkem 70. let. Sledujte deset minut po dvaadvacáté hodině.

Středa

Drogy – to je to, kolem čeho se točí život ve vězení. Splní Eva přání Grófky? Jak se vyvíjí osudy vězeňkyň? Sledujte pokračování česko-slovenského seriálu Odsouzené deset minut před osmnáctou hodinou.

Neuvěřitelný příběh vojáka, kterého nasál motor tryskového letedla, hrozivý výbuch nádrže s ropou, přistání Boeingu na mořské hladině a další kritické chvíle, při kterých šlo o nejeden lidský život. Nenechte si ujít další díl dokumentárního seriálu Mezi životem a smrtí pět minut po dvacáté hodině.

Seriál o policejní služebně, mužích zákona a hodně zapeklitých zločinech. Co budou P. Čtvrtníček, M. Hádek a P. Liška řešit tentokrát? Komediální seriál Profesionálové si nenechte ujít pět minut po deváté hodině večerní.

Leo Shepherd (G. Depardieu) je slavný spisovatel, který si jede do Švédska pro Nobelovu cenu, ale cestou ho unese tajemný motocyklista. Kdo ho unesl a co s ním zamýšlí? Napínavé drama Únosce sledujte dvacet minut po desáté hodině večerní.

Čtvrtek

Ředitel se snaží zmírnit napětí ve věznici a vyhlásí turnaj v basketbalu, který se nakonec stane soubojem znepřátelených stran. Pokračování česko-slovenského seriálu Odsouzené začíná deset minut před osmnáctou hodinou.

Jak přežít v extrémních podmínkách v aljašské divočině? Dobrodruh Bear Grylls slézá vodopád, pojídá syrového lososa a poradí, jak se chovat při setkání s medvědem. Pokračování reality show Šance na přežití si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Nerovné manželství a složitý vztah rodičů Stephena Dillana a Julianne Moore se podepsal na psychice jejich syna. Film o hledání pochopení a o životních zklamáních Divoká krása si nenechte ujít dvacet minut po desáté hodině večerní.

Podivné přátelství několikanásobného vraha odsouzeného na smrt a jeho vězeňského dozorce. Americký film podle skutečnosti Deník vraha sledujte dvacet minut po třiadvacáté hodině.

Pátek

Respekt je třeba si tu tvrdě vydobýt, přátelství se nenosí, každá si zde žije na vlastní pěst… Co prožívají obyvatelky ženské věznice? Česko-slovenský seriál Odsouzené sledujte od 17:50.

V dalším případě se musí major Zeman vydávat za jiného člověka, aby zjistil, jaký zločin se chystá a jakou souvislost s tím mají rubínové kříže. Sledujte další díl televizního seriálu Třicet případů majora Zemana pět minut po dvacáté hodině.

Geniální detektiv Michal Dočolomanský a geniální padouch Miloš Kopecký svádějí nevinnou Naďu Konvalinkovou. Českou filmovou parodii Adéla ještě nevečeřela sledujte pět minut po půl desáté hodině večerní.

Někdy je odlišnost partnerů větší, až výstřední. To ale neznamená, že by museli v životě zůstat sami. Vadí jim jejich rozdílnosti ve vztahu? Dokumentární pořad České milování si nenechte ujít pět minut po třiadvacáté hodině.

Sobota

Kdo z Melrose Place má velké finanční problémy? A kdo se stane novou tváří reklamní kampaně na džínsy? Pokračování amerického seriálu Melrose Place sledujte patnáct minut před desátou hodinou dopoledne.

Odpověděla na sňatkový inzerát a teď přijíždí do údolí Divokých růží, aby se vdala. Netuší ale, že její snoubenec zemřel. Další díl romantického seriálu z kanadské divočiny Údolí Divokých růží začíná ve čtrnáct hodin.

V bazénu luxusního hotelu je nalezen zavražděný slavný fotbalista. Souvisí jeho smrt s fotbalem nebo s jeho sexuální orientací? Krimi seriál Kriminálka z pobřeží sledujte pět minut před čtvrtou hodinou odpoledne.

Když je v řece nalezena další oběť takzvaného make-upového vraha, je Jane Halifaxová přizvána, aby vypracovala profil pachatele… Další díl krimi seriálu Halifaxová, soudní psychiatr si nenechte ujít pět minut před sedmnáctou hodinou.

Jak žijí děti slavných rodičů? Co jim slavné jméno dalo a co vzalo? O svém soukromí promluví A. Hanychová, T. Černochová, K. Davidová s otcem M. Davidem a řada dalších. Jejich zpovědi si nenechte ujít v life-stylovém magazínu Tajemství dětí slavných rodičů pět minut po osmé hodině večerní.

Po přísaze nastaly našim hrdinům všední vojenské dny. Rozruch způsobí až nově příchozí poručík, který má hned od začátku rozpory s nadporučíkem Rážem. Pokračování českého seriálu Chlapci a chlapi sledujte patnáct minut po jednadvacáté hodině.

Znepřátelené špionážní agentury ze všech koutů Evropy vysílají své nejlepší muže do Prahy, aby získali hotelovou slánku s vojenskými plány… Situaci ovšem komplikuje zmatený pan účetní Foustka (Jiří Sovák). Nenechte si ujít českou komedii v režii V. Vorlíčka Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky od půl jedenácté večer.

Detektiv Durham County se po rozvodu seznámil s okouzlující psychiatričkou. Brzy ale začne mít podezření, že jeho milenka je vrah. Pokračování kanadského krimi seriálu Durham County II začíná od půl jedné ráno.

Neděle

Nová generace mladých profesionálů, kteří žijí v nechvalně známém bytovém komplexu v Melrose Place, řeší své každodenní starosti i radosti. Jak se vyvíjí jejich osudy? Sledujte pokračování amerického seriálu Melrose Place pět minut před desátou hodinou dopoledne.

Jaký sen o proměně může mít atraktivní přirozená blondýna, která před Salonem snů prudce přibrzdí ve svém kabrioletu? Budete se divit! Life-stylový magazín Salon snů si nenechte ujít patnáct minut před jednou hodinou odpoledne.

Každá žena si zde hledá svoji cestu ke štěstí a životní lásku. Najde ji i Cassie, která je spíš kovboj než mladá dáma? Pokračování romantického seriálu Údolí Divokých růží začíná o půl druhé odpoledne.

V hotelu na pláži se najde mrtvola bývalé modelky, zjevně byla pod vlivem drog a uškrcena při milostných hrátkách. A případ dostávají na starost detektivové ze Zlatého pobřeží… Krimi seriál Kriminálka z pobřeží sledujte od 15:25.

Meredith Monroe se začíná po automobilové nehodě vracet paměť. Jenže vzpomínky se liší od toho, co jí říká její manžel. A tak si najme soukromého detektiva, aby zjistila pravdu. Napínavý kanadsko-americký film To není můj život si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

Zuzana Bubílková zhodnotí zásadní události uplynulého týdne. Vše podstatné, co se stalo v politice, se dostane pod její satirickou palbu. Sledujte zábavný pořad Politická střelnice pět minut před desátou hodinou večerní.

Osamělá vesnická učitelka zpříjemnila Petru Čepkovi pětidenní přerušení vězeňského trestu. Český film Nahota nemohl být do kin uveden kvůli účasti Kristýny Hanzalové, československé Miss 1969, která před premiérou filmu emigrovala. Sledujte dvacet minut před jedenáctou hodinou večerní.

Více informací na www.barrandov.tv