Pondělí

Příběhy tří dětí, které se narodily s oběma pohlavními orgány. Je jen na rodičích, aby se rozhodli, jaké pohlaví pro svého potomka vyberou. Britský dokument Šokující příběhy si nenechte ujít dnes pět minut po osmé hodině večerní.

Pravdivý příběh novomanželů, kteří jsou jen 4 stopy vysocí. Po svatbě kupují dům, stěhují se, přemýšlí o rodině. Sledujte jejich nový život v dokumentárním seriálu Trpasličí manželství
pět minut po jednadvacáté hodině.

Které z vězenkyň se podařilo utéct při vycházce? A jak se vyřeší konflikty, kterých ve věznici přibývá? Sledujte pokračování česko-slovenského seriálu Odsouzené II patnáct minut před desátou hodinou večerní.

Úterý

Bud Spencer se stane přítelem a ochráncem malého posla z jiné planety. Dozvídá se o něm také armáda, která s ním ale má své plány… Italskou komedii Šerif a mimozemšťan sledujte pět minut po dvacáté hodině.

Rodina Cyranyů přemýšlí nad svým prázdným životem a nad členstvím v některé dosud nezprofanované politické straně. Pokračování konverzační komedie s I. Mládkem Cyranův poloostrov si nenechte ujít deset minut před dvaadvacátou hodinou.

Středa

Zasahuje člověk příliš do teritoria volně žijícího tygra bengálského? Proč dochází ke stále častějším útokům tohoto tygra na člověka? Odpovědi hledá další díl britského dokumentu Lovec a oběť. Sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Dva známí moderátoři se ve své kabaretní show Mazec tentokrát zaměří na sport, a to na hokej s hostem D. Haškem, na poker s J. Škampou a na jógu. A nebude chybět ani jogínská rozcvička! Nenechte si ujít pět minut po jednadvacáté hodině.

Terence Hill se spolu se svým mluvícím koněm toulá krajinou divokého západu a zažívá mnohá dobrodružství. Pokračování westernového seriálu Lucky Luke sledujte pět minut po desáté hodině večerní.

Na párty je objevena mrtvá žena, která má u sebe revolver a seznam se jmény čtyř žen. Co mají tyto ženy společného a jsou také v nebezpečí? Vyšetřování začíná v prvním díle krimi seriálu Podezření patnáct minut po třiadvacáté hodině.

Čtvrtek

Byl vychován v rodině bílých, pak odešel ke svým lidem a snažil se o spojenectví mezi indiánskými kmeny…Slavný western s G. Mitičem Tekumseh si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Na svérázné policejní služebně řeší banální i neuvěřitelné případy… Další díl slovenského seriálu s A. Pyškem Profesionálové začíná pět minut po dvaadvacáté hodině.

Na Pierra Richarda jsou opět nastraženy ty nejdůmyslnější léčky včetně svůdné agentky. Obstojí i tentokrát? Francouzskou komedii Návrat velkého blondýna sledujte od třiadvaceti hodin.

Pátek

Řidička tramvaje zahlédla na ulici manžela v objetí neznámé ženy. Zhroutí se jí svět, ale v hlavě už má plán na pomstu… Českou komedii s J. Bohdalovou Dáma na kolejích si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Portrét mladého drsňáka, který se věčně dostává do konfliktu se svým okolím. V novém vztahu s rozvedenou ženou chce ale fungovat a být dobrým otcem její dcery. Režisér Juraj Herz, inspirován předlohou Václava Duška, vložil do vyprávění notnou dávku exprese. Jeho film psychologického žánru Křehké vztahy sledujte deset minut před dvaadvacátou hodinou.

Materiály, které nemůžete vidět mimo soudní síň, nám dávají možnost poznat případ z první ruky. Podaří se díky nim vyřešit i případ valentýnských vražd? První díl krimi seriálu Soudní vyšetřovatelé III sledujte pět minut po půl dvanácté večer.

Sobota

Policisté z Pátracího oddělení řeší zločiny pomocí moderních technologií i zvláštní intuice svého majora. Podaří se jim vyřešit i sérii loupežných přepadení? Pokračování krimi seriálu Pátrací oddělení začíná pět minut po půl jedenácté dopoledne.

Akční rodinná show Drtivá porážka je game show, ve které uvidíte soutěžící překonávat extrémní překážky. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína. Sledujte od 11:40.

Náhoda chtěla, že si vyměňovali nejen pohledy, ale i kufry! Osud a jeden hladový pes jim pak připraví zajímavá překvapení. Romantickou komedii Jeden pes, dva kufry a velká láska
si nenechte ujít čtvrt hodiny po třinácté.

Britský dokument Úžasná planeta odhaluje počátky Země a její prehistorické proměny. Vysvětluje jev zvaný desková tektonika, zabývá se sopkami i obřími zemětřeseními. První díl sledujte pět minut po třetí hodině odpoledne.

Halina Pawlowská uvádí soutěžní pořad Prostři pro tři, který je pro všechny, kteří rádi jedí a o jídle také něco vědí. Dva týmy budou vařit z mletého masa a jejich výtvory hodnotí i
N. Konvalinková a I. Šmoldas. Nenechte si ujít v šestnáct hodin.

Komisařka Diana vyšetřuje vraždu mladé zubařky, která byla uškrcena ve své ordinaci. Pracuje společně s manželem, používá racionální vědecké analýzy, hledá důkazy a fakta.
Pokračování krimi seriálu Komisařka Diana Carrová sledujte deset minut po sedmnácté hodině.

Je od narození slepý. U kluků je populární, ale pokud jde o holky, je strašně stydlivý. A to se musí změnit! Americkou romantickou komedii Rande naslepo si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Herečka Sandra Nováková si ráda zve do svého pelíšku kamarády a kolegy. Dnes jste pozváni i vy a budete překvapeni, koho uvidíte. Life-stylový magazín Pelíšky slavných sledujte pět minut před dvaadvacátou hodinou.

Dvacet let, které uběhly od cinkání klíčů na Václavském náměstí očima Z. Bubílkové,
M. Knora a jejich hostů. Zábavný pořad plný politické satiry, úsměvných scének, zajímavých rozhovorů a písniček Sametové hašteření začíná deset minut po desáté hodině večerní.

Bývalý detektiv chce začít nový život tam, kde vyrůstal. Řádění sériového vraha mu ale moc nadějí na nový začátek nedává. Krimi seriál Durham County sledujte deset minut po třiadvacáté hodině.

Neděle

Kdo zabil muže na invalidním vozíku? Pomohou policistům z Pátracího oddělení moderní technologie a intuice jejich majora? Pokračování krimi seriálu Pátrací oddělení začíná pět minut po jedenácté hodině dopoledne.

Vyhraje ten, kdo je nejlepší. Každý týden soutěžící přijímají náročné, ale často pro diváky dost zábavné úkoly, aby vyhráli velkou peněžní výhru. Pokračování americké game show Drtivá porážka sledujte pět minut po poledni.

Píše milostné dopisy za svoji kamarádku, ale sama touží po opravdové a skutečné lásce. Podaří se jí získat toho pravého? Romantický film Láska s nápovědou sledujte patnáct minut před druhou hodinou odpoledne.

Cílem spojeneckých bombardérů byla průmyslová oblast – Osvětim. Co věděli piloti o továrně smrti? Závěr dokumentárního cyklu Hitler a holokaust si nenechte ujít v 15:25.

Profil současné studentské, amatérské a nezávislé tvorby. Tentokrát se podíváme na profil věčného experimentátora Petra Marka, zakladatele uskupení UNARFILM. Sledujte v dokumentu Profil(m) pět minut před půl pátou odpoledne.

Komisařka Diana a její manžel vyšetřují vraždu muže, který byl zabit těsně poté, co se v porodnici domáhal uznání syna, kterého právě porodila jeho bývalá žena. Kdo ho zabil a byl skutečně otcem dítěte? Sledujte pokračování krimi seriálu Komisařka Diana Carrová patnáct minut po páté hodině odpoledne.

Vězeň na útěku vnikl do domku slepé ženy. Podaří se jí přežít noc, když ještě k tomu venku řádí nebezpečná bouře? Kanadský thriller podle skutečné události Ztracena ve tmě si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

V Praze byl zahájen provoz netradiční cestovní kanceláře, která pořádá zájezdy do minulosti.
Toho chce zneužít skupinka nacistů. Podaří se jim zvrátit průběh druhé světové války? Slavnou českou komedii Zítra vstanu a opařím se čajem sledujte deset minut před desátou hodinou večerní.

Jaký je osobní život prostitutek z jednoho nočního klubu? Do podniku přichází dvě nové, ale zcela odlišně ženy. Jak si povedou a jak budou vycházet s ostatními? Další díl seriálu Satisfakce III sledujte dvacet minut před půlnocí.

Více informací na www.barrandov.tv