Pondělí

Newyorský policista Dempsey má posílit britskou elitní jednotku. Za parťačku dostane Makepeacovou. Jejich vyšetřovací metody jsou sice odlišné, přesto spolu tvoří skvělý tým. První díl slavného britského krimi seriálu Dempsey a Makepeacová si nenechte ujít pět minut před osmnáctou hodinou.

Jeho mozek nemůže růst, proto musí podstoupit řadu operací, aby se mohl zařadit do běžného života. Britský dokument o malém chlapci se vzácnou nemocí Keeganova proměna sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Po krásné evropské metropoli – Benátkách vás provedou T. Černochová, J. Schneiderová a M. Donutil. K tomuto místu mají všichni osobní vztah a město vám představí svým specifickým a zábavným způsobem. Oblíbený life-stylový magazín Hvězdy na cestách si nenechte ujít od jednadvaceti hodin.

Jitka Asterová opět zjišťovala, co skrývají naše celebrity. Jejich odpovědi vás možná překvapí! Naše hvězdy, jak je neznáte, můžete vidět dnes deset minut po půl desáté večer v life-stylovém magazínu Prominenti.

Jak se vyvíjí osudy současných i nově příchozích vězeňkyň v cele odsouzených, sledujte v pokračování česko-slovenského seriálu Odsouzené II. dvacet minut po dvaadvacáté hodině.

Úterý

Dva smolaři nevědomky pašují diamanty a to se nelíbí pravým pašerákům, kteří je chtějí získat pro sebe. Šimon a Matouš se ale jen tak nedají… Italskou komedii plnou bitek a situací postavených na hlavu Šimon a Matouš: Obchodníci s diamanty si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Do kabaretní show M. Dejdara a K. Hrachovcové přijali tentokrát pozvání známý herec P. Forman, socioložka J. Šiklová a F. Santini, kterého možná neznáte, ale stojí zato ho poznat. Zábavnou talkshow Mazec sledujte pět minut před desátou hodinou večerní.

Středa

Na všech kontinentech žijí zvířata, která jsou pro člověka smrtelně nebezpečná. Britský dokument Svět nebezpečných zvířat nás seznámí s jedovatými a dalšími nebezpečnými zvířaty, která žijí v Africe. Nenechte si ho ujít pět minut po dvacáté hodině.

Akční herec Steven Seagal a jeho policejní sbor denně vyjíždí do ulic New Orleansu, aby dopadli nebezpečné zločince a zajistili tak pořádek ve městě. Další napínavý díl americké reality-show Steven Seagal – Muž zákona sledujte pět minut po deváté hodině večerní.

Podaří se bývalému policistovi skoncovat s mafiánským klanem a najít vraha policejního komisaře? Jak zvládne tyto úkoly a jak si uspořádá svůj soukromý život, sledujte v závěrečném dílu francouzské mini-série Frank Riva dvacet minut před dvaadvacátou hodinou.

Psycholog Tony Hill vyšetřuje sérii únosů a vražd. Mezi zavražděnými jsou rovněž jiní vrahové a Tony vytváří neobvyklý profil jejich vraha. Krimi seriál Profil vraha VI. sledujte pět minut po půl dvanácté večer.

Čtvrtek

Úspěšný mladý muž najde své biologické rodiče. Oni ale nesplňují jeho představy a dokonce ohrožují jeho kariéru i zasnoubení… Bláznivou komedii s hvězdným obsazením Našli mě naši si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

V prostorách druhé poloviny zámku točí malá filmová společnost. Do několika rolí jsou obsazeni i někteří členové rodiny Cyranyů. Pokračování konverzační komedie Cyranův poloostrov sledujte deset minut před desátou hodinou večerní.

Psychiatr Sam Rice se musí na vlastní pěst pustit do vyšetřování vraždy svého klienta. Všechny důkazy ukazují na klientovu milenku. S tou se ale Sam začíná čím dál víc sbližovat. Je ona skutečným vrahem, nebo může Sam v klidu podlehnout svým citům k ní? Americký thriller s Meryl Streep Klid noci si nenechte ujít dvacet minut před jedenáctou hodinou večerní.

Pátek

Jan Novák slaví padesáté narozeniny. Na oslavě se sejde celá železničářská rodina, přátelé i spolupracovníci. Jejich osudy vypráví i další díl českého seriálu Dynastie Nováků. Sledujte pět minut po dvacáté hodině.

Pod satirickou palbu Zuzany Bubílkové se dostanou zásadní události uplynulého týdne. Zábavnou politickou satiru Politická střelnice sledujte pět minut po deváté hodině večerní.

Po třiceti letech se setkávají dva muži, které před léty spojovala láska k dívce od kolotočů. Bývalí sokové se ve vzpomínkách vrací do minulosti. Čas už ale vrátit nejde…Český film Romance pro křídlovku vznikl převodem stejnojmenné básně. Získal kromě řady domácích ocenění i Zvláštní cenu poroty a Stříbrnou medaili na MFF v Moskvě 1967 a Stříbrnou sirénu na Přehlídce čs. filmů v Sorrentu 1969. Nenechte si ho ujít patnáct minut před desátou hodinou večerní.

Sobota

Jak žijí tučňáci ve svém přirozeném prostředí na ostrově Jižní Georgie, nám ukáže Nigel Marven v dalším díle britského dokumentu Nigel Marven a tučňáci. Sledujte deset minut po osmé hodině ranní.

Před dvaceti lety přišla majitelka hotelu na Kostarice o své dítě. Teď se u ní objevuje novinářka, která tvrdí, že její dcera byla prodána adoptivním rodičům. Je její dítě skutečně naživu? Sledujte romantický film Karibské tajemství dvacet minut po třinácté hodině.

Speciální policejní jednotka má za úkol pátrat po zmizelých osobách nebo identifikovat neznámé oběti zločinu. Jejich nové případy sledujte v dalších dílech krimi seriálu Pohřešovaní patnáct minut před sedmnáctou hodinou.

Mladá žena adoptuje chlapce z Mongolska. Kolem něj se ale začnou dít podivné věci a oba se dostávají do nebezpečí. Později nová matka zjistí, že chlapec patřil ve svém kmeni k vyvoleným jedincům a snaží se synovi pomoc. Dobrodružný film Bratrstvo kamenů sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Válečný veterán (Sylvester Stallone) chce vést samotářský život a vyhýbat se problémům. Problémy si ale najdou jeho a on musí odjet do Barmy, aby tam zachránil misionáře. Akční film Rambo: Do pekla a zpět si nenechte ujít pět minut po dvaadvacáté hodině.

Útvar boje proti organizovanému zločinu řeší sérii podivných případů. Situace týkající se teroristických zločinů jsou označovány kódem 202. První díl napínavého krimi seriálu Kód 202 sledujte o půlnoci.

Neděle

Zajímavý historický dokument ukazuje dramatické události druhé světové války. V závěrečném díle se dozvíme o zoufalých bojích německých vojáků proti přesile Rudé armády. Zároveň je zde nastíněn poválečný vývoj a jeho hlavní důvody. Britský dokument Den D – cesta k Berlínu sledujte deset minut po osmé hodině ranní.

Paula zdědí rodinnou kavárnu a s velkým úspěchem ji znovu otevře. I v lásce se na ni usměje štěstí a najde si nového přítele. Ale nic netrvá věčně, zvlášť když jsou tu lidé, kteří vám úspěch chtějí překazit... Romantický film s E. Herzig Paulin sen si nenechte ujít patnáct minut po třinácté hodině.

Karel dostal nabídku vrátit se ke své původní profesi. Z uhlíře se tak stal opět matematik. A jeho uhlířský přítel Ondřej se musí zamyslet, jaký to vlastně žijí život… Český film s J. Vinklářem a J. Adamírem Poločas štěstí sledujte pět minut po patnácté hodině.

Podaří se speciální policejní jednotce identifikovat neznámé oběti zločinu a najít pohřešované osoby? Sledujte v dalších dílech napínavého krimi seriálu Pohřešovaní deset minut před sedmnáctou hodinou.

Manažerka Katherine se zoufale snaží zachránit krachující rodinný podnik. Její snažení ale komplikuje ředitelova asistentka, které nejde jen o podnik, ale hlavně o pomstu za minulost… Americko – kanadský thriller Sestřino tajemství si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Kriminalista (M. Horníček) vyšetřuje záhadnou smrt primabaleríny (K. Fialová). Zda se mu podaří případ objasnit, sledujte v české detektivce s hvězdným obsazením Smrt za oponou od desáté hodiny večerní.

Jaký je osobní život prominentních prostitutek? Skutečné osudy těchto žen odhaluje australský seriál Satisfakce II. Nenechte si ho ujít deset minut před půlnocí.

Více informací na www.barrandov.tv