Pondělí

Motýlí děti – tak se říká dětem, které trpí zvláštní nemocí, při níž jim sebemenší dotyk způsobuje bolestné poranění kůže. Jedinou pomocí je složitá operace… Britský dokument Šokující příběhy si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Pravdivý příběh novomanželů, kteří jsou jen 4 stopy vysocí. Začínají nový život a poznávají všechny plusy a minusy jejich manželství. A jak budou slavit narozeniny? Sledujte pokračování dokumentárního seriálu Trpasličí manželství pět minut po jednadvacáté hodině.

V cele odsouzených se vyostřují vztahy a vyšetřují se místní konflikty. Jak se vyvíjí osudy vězeňkyň? Sledujte v dalších dílech česko-slovenského seriálu Odsouzené II patnáct minut před desátou hodinou večerní.

Úterý

Šerif Bud Spencer se ujme chlapce z vesmíru. Zažívá s ním různá dobrodružství i trable, a to hlavně ve chvíli, kdy ho unesou jiní mimozemští vetřelci, kteří chtějí ovládnout lidstvo. Italskou komedii Šerif a mimozemšťan 2 si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

V druhé polovině zámku je tentokrát soukromá plastická chirurgie. Využije jejich služeb některý z členů rodiny Cyranyů? Další díl konverzační komedie s I. Mládkem Cyranův poloostrov začíná deset minut před dvaadvacátou hodinou.

Středa

Svět žraloků je pro nás stále velkou záhadou. Jsou jejich časté útoky náhodné, nebo jim příliš vstupujeme do jejich vodního světa? Dokument z dílny National Geographic Lovec a oběť sledujte pět minut po osmé hodině večerní.
Moderátoři M. Dejdar a K. Hrachovcová zpívají Ivanu Mládkovi, hledají brouka v hlavě s
Dr. Vladimírem Benešem a lámou si tělo s hadí ženou Tamarou. Jejich kabaretní show Mazec si nenechte ujít pět minut po jednadvacáté hodině.

Pistolník Terence Hill a jeho mluvící kůň se toulají krajinou a zažívají různá dobrodružství. Tentokrát budou mít co dočinění s vlakem duchů. Pokračování westernového seriálu Lucky Luke začíná pět minut po desáté hodině večerní.

Kdo zabíjí ženy, které spolu zdánlivě nemají nic společného? A kdo je tajemná čtvrtá žena ze seznamu? Pokračování krimi seriálu Podezření sledujte deset minut po jedenácté hodině večer.

Čtvrtek

Po masakru, při kterém se zachránila jen hrstka indiánů, se jejich náčelník rozhodl pro pomstu. Gojko Mitic vykopává válečnou sekeru… Slavný westernový film Apači si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Na policejní služebnu přijde hlášení, že se v okolí vyskytují podvodníci přestrojeni za policisty. A opravdoví muži zákona mají o zábavu postaráno… Sitcom Profesionálové sledujte deset minut před dvaadvacátou hodinou večerní.

Dva drobní zlodějíčci se rozhodnou přepadnout vlak plný peněz. Stejný záměr ale má i mafián s geniálním mozkem – Velký šéf. Komu se podaří peníze získat? Komedii s J. P. Belmondem Velký šéf sledujte deset minut před třiadvacátou hodinou.

Pátek

Kdo je tajuplný pan Jones, který se zajímá o neobvyklé a záhadné jevy v Praze? Český sci-fi film Kam zmizel kurýr si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Příběh o černých baronech, touze po svobodě a vůni slivovice. Český film s R. Hrušínským Tichá bolest sledujte deset minut před dvaadvacátou hodinou.

Vyšetřování se tentokrát zaměřuje na silný výbuch s následným požárem. Šlo o teroristický útok? Kdo za ním stojí a může se to opakovat? Krimi seriál podle skutečnosti Soudní vyšetřovatelé sledujte o půl dvanácté.

Sobota

Policisté z Pátracího oddělení hledají vraha utopeného mladíka, kterého našli v bazénu v kempu. Byl velmi žádaný u dívek a žen. Je to důvod jeho smrti? Další díl krimi seriálu Pátrací oddělení začíná pět minut po půl jedenácté dopoledne.

Americká game show, ve které uvidíte soutěžící překonávat extremní překážky. Vyhrát ale může jen jeden! Pokračování soutěžního pořadu Drtivá porážka sledujte pět minut po půl dvanácté dopoledne.

Ani po osmi letech není jednoduché vyrovnat se s rozchodem. Zvlášť když vás bývalý přítel pozve na svou svatbu. Romantickou komedii Stará láska nerezaví si nenechte ujít patnáct minut po třinácté hodině.

Země je plná barev a pohybu, udivuje růzností svých tvarů a textur. Jaké byly ale její počátky a prehistorické proměny? Odpovědi najdete v britském dokumentu Úžasná planeta v patnáct hodin.

V zábavné kulinářské soutěži budou tentokrát dva týmy vařit jídla z kuřete. Soutěžit budou i ve znalostech o jídle a v kulinářském umění vůbec. Nenechte si ujít v pořadu Prostři pro tři pět minut po šestnácté hodině.

Policistka, jejíž manžel je také jejím šéfem, vyšetřuje vraždu známého recidivisty. Další díl napínavého krimi seriálu Komisařka Diana Carrová sledujte deset minut po sedmnácté hodině.

Vztah matky a dcery je velmi silný a někdy dost komplikovaný. Zvlášť když se matka nemůže vyrovnat s úlohou babičky a dcera těžce onemocní. Romantický film s
J. Nicholsonem Cena za něžnost si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Jaký je pelíšek talentovaného Vojty Dyka? Kde je jeho doma? Svoje soukromí vám odhalí dnes v life-stylovém magazínu Pelíšky slavných od 22:25.

Rozhovory a vtipné i úsměvné okamžiky, které se do pořadu extravagantního fotografa nevešly. Zábavnou Talkshow Jana Saudka si nenechte ujít patnáct minut před třiadvacátou hodinou.

Vysloužilý detektiv chce začít nový život. Řádění sériového vraha ho ale donutí opět se pustit do vyšetřování a také podezírat přítele z mládí. Krimi seriál Durham County sledujte dvacet minut před půlnocí.

Neděle

Na moři volně pluje loď bez posádky plná stop od krve. A policisté z Pátracího oddělení mají nový případ… Další díl krimi seriálu Pátrací oddělení začíná pět minut před jedenáctou hodinou dopoledne.

Speciální střihová edice z devíti předchozích dílů americké game show Drtivá porážka, ve které soutěžící překonávají extrémní překážky. Sledujte v poledne.

Když se objeví potíže v rodinném klenotnictví, milostné i rodinné vztahy se začínají komplikovat. Romantický film Dámy z Parkalle sledujte od 13:40.

Analýza úlohy žen, které byly nejblíže A. Hitlerovi. Jaký byl jejich vztah k diktátorovi a jaký byl jeho vztah k ženám? Zajímavý pohled na historické okolnosti sledujte v dokumentárním seriálu Hitlerovy ženy dvacet minut po třetí hodině odpoledne.

Profil současné studentské, amatérské a nezávislé tvorby, tentokrát zaměřený na téma Maturitní film. Pokračování dokumentárního pořadu Profil(m) začíná pět minut před půl pátou odpoledne.

Pracuje společně s manželem, používá racionální vědecké analýzy, hledá důkazy a fakta. A čeká ji nový zapeklitý případ… Další díl krimi seriálu Komisařka Diana Carrová začíná deset minut po sedmnácté hodině.

Nemocné srdce malého chlapce a osamělé srdce rozvedené matky se společným soužitím navzájem vyléčila. Francouzský film podle skutečnosti Náhradní máma si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Mladý student bouřlivě prožívá svůj vysokoškolský život, do kterého se promítne i podzim roku 1989. Český film s A. Strejčkem Zkouškové období sledujte deset minut před dvaadvacátou hodinou.

Jací jsou klienti nájemných prostitutek z jednoho nočního podniku? Je jejich vztah k zákazníkům skutečně jen pracovní? Pokračování australského seriálu Satisfakce III sledujte od 23:40.

Více informací na www.barrandov.tv