Diskutujte: V jakém stylu je zařízená vaše chata nebo chalupa

Tip Kafe.cz:

Zapojte se do soutěře NEJ chata a chalupa 2012 a získejte bazén od Marimexu, pákový robot Moulinex nebo roční předplatné časopisu Dům a zahrada.

Ušák v novém kabátku

Pořádně se podívejte na své oblíbené křeslo a zjistěte si číslo na šikovného čalouníka. Za přečalounění sice dáte poměrně vysokou částku – podle velikosti křesla se bude pohybovat nejspíš od 5 000,- korun výše, výsledný efekt je však úžasný.
Jestliže jste romantického založení, zvolte květinový potah a rázem to u vás bude vypadat jako v Provance. Sázka na spolehlivé kostky se ovšem také vyplatí.

Cihlový obklad zútulní prostor

Kde můžete odkrýt původní cihly, neváhejte ani minutu. Zejména v kuchyni nebo okolí krbu jde o senzační tah, kterým zvednete interiér o třídu. Jestliže nic takového není možné, obstarejte si cihlový obklad. Lepí se na čistou stěnu speciálním lepidlem a následně spáruje, od starých cihel jsou kvalitní výrobky prakticky k nerozeznání. Ceny začínají přibližně na čtyřech stech za metr čtvereční.

Romantika pod moskytiérou

Konec honičky za komáry a mouchami, kteří vám večer vlétli do místnosti. Díky bílé moskytiéře, kterou si zavěsíte nad postel, se ocitnete v pohádce Tisíce a jedné noci. Ložnice bude vypadat úplně jinak.

Máte ve svém okolí stavbu, která doslova bere dech, ale spíše v tom negativním smyslu slova?
Vyfoťte ji a přihlaste do soutěže
Pecka roku 2012