Diskutujte: Kolik čísel vydrží váš partner za sebou? Máte tipy, jak jej přimět k vyššímu výkonu?

Nejvíce sexuální energie máme v devětadvaceti a největší experimenty v posteli provozujeme ve dvaatřiceti letech. Po pětačtyřicítce pak chuť na sex klesá, především u mužů. Více než 38 % je jich tak vyčerpaných, že sex raději vzdá dřív, než k němu vůbec dojde. To jsou výsledky nedávného německého průzkumu.

Každý třetí muž po sexu usne!

Nedávný německý průzkum prozradil:

  • 36 % lidí přiznává, že po sexu hned usne (číslo je však mnohem vyšší).
  • 15 % lidí (především žen) si po milování povídá s partnerem.
  • 9 % lidí si zapálí cigaretu.
  • 4 % lidí má chuť na další sex.
  • 3 % lidí si zapne televizi.
  • 2 % lidí se vydá k lednici a jí.

A co dělá zbytek? Sedne k počítači, jde se vysprchovat, čte si anebo jde na záchod.

Může jen jednou, pak usne

„Mám sex hodně ráda a milovala bych se pořád. Jenže můj partner je pořád unavený. Udělá maximálně jedno číslo, a pak usne. Ale já bych si chtěla užívat dál, přitulit se a dát si to ještě jednou. Takto mi to nestačí,“ stěžuje si Kamila (26). Podobný problém má se svým přítelem i Sandra (28). „Po sexu se chci přitulit, povídat si, usínat v objetí. Partner ale po sexu vždycky usne. Hned se obrátí na bok a spí ještě dřív, než stačím říct, že se mi to líbilo. Pěkně mě to štve, ale asi s tím nic nenadělám,“ říká.

KAFE.cz zjistilo:

Sex po pětačtyřicítce: I když na věku až tak nezáleží, dokazují průzkumy, že muži nad 45 let jsou na tom ještě hůř:

  • 60 % jich po sexu hned usne.
  • Každý třetí má tak málo energie, že sex raději vzdá.
  • 26 % mužů v tomto věku se po sexu cítí zcela vyčerpaných, až zničených.

Milujeme se osmkrát měsíčně

Podle statistik se Češi milují průměrně osmkrát měsíčně, z toho dvakrát, aniž by se jednomu z partnerů moc chtělo. Průměrná délka styku je 16 minut a neoblíbenější poloha je misionářská. A počet čísel za večer? Jedno. Jen minimum párů si dopřeje pokračování. Je to dáno tím, že většina je po sexu unavená a na další hrátky nemá náladu.

Nenechte ho usnout

Máte chuť na další číslo a partner hned spí? Nenechejte ho usnout! Připravte si pro něj erotické překvapení, které na něj po milování vytáhnete. Připoutejte ho k posteli a zavažte oči šátkem, rychle si oblečte nějaký sexy kostým, který by ho navnadil na pokračování, fantazii se zkrátka meze nekladou. Vše je jen ve vašich rukou.

Zajímavost KAFE.cz:

Vědci zjistili, že za tím, že jsou muži po sexu unavení a usnou, mohou hormony, konkrétně prolaktin. Po orgasmu se ho do těla vyplaví větší množství a má za následek, že se člověk cítí unavený. Hladina prolaktinu se ale do těla vyplavuje i ženám, a tak je otázkou, proč ony takový problém s usínáním po sexu nemají.

((bean:1:90))