Stihla řadu akcí, nenechala si ujít Dreft Fashion Week, nafotila několik kampaní v ČR a v Evropě, převzala šek pro svou nadaci Krása pomoci od firmy S‘Oliver a zúčastnila se i křtu kalendáře Aleše Cibulky, kde se objevila v originálních šatech z roku 1938 legendární prvorepublikové herečky Adiny Mandlové.

Léto máme za sebou, jaké bylo a jak jste ho strávila?

Bylo to úžasné, prokládala jsem práci a odpočinek a moc jsem si ho užila.

Kde všude jste byla?

Byli jsme v Toskánsku, v Římě, v Chorvatsku na jachtě a druhou polovinu léta jsme strávili v Americe a cestovali jsme.

Cestovali jste sami s přítelem nebo s přáteli, s rodinou?

I s rodinou i s přáteli, stihli jsme to vlastně úplně všechno – jak moji rodinu, tak přítelovu. Bylo to opravdu krásné léto!

Nabídka k sňatku nepadla?

Vy novináři pořád tlačíte na pilu! (směje se) Jednou se asi vdám, ale teď to ještě není na pořadu dne. Na to se v současné době nezaměřuju. Až to nastane, asi se o tom dozvíte, tak trpělivost!

Jak vycházíte s rodinou svého přítele Lana Carlsona?

Skvěle! Je to pro mě nesmírně důležité! Jeho rodina je úžasná, jsou to skromné a láskyplné osoby, mám je moc ráda. A myslím, že i oni mě.

Neměli třeba ze začátku problém, že si jejich syn našel dívku z východní Evropy?

Tak Česká republika není úplně východní Evropa, spíš střední Evropa, chceme-li být přesní...

No, ale vyprávějte to Američanům...

Přítel prochází z poměrně vzdělané rodiny, kde se neškatulkuje. Řekla bych, že si mě docela váží a já si vážím jich, a tak to má být. (smích)

Co si Taťána Kuchařová myslí o stylu oblékání českých žen a také jak to má s herectvím si přečtete v novém čísle společenského týdeníku STORY, které je právě na trhu.