Lucie (30) - "Chtěla jsem zkusit změnu!"

Lucie je nesmírmě sympatická žena, která překvapila svojí nesmělostí a neoprávněně nízkým sebevědomím. "Nejsem fotogenická a mám malé oči," řekla nám hned v úvodu. Věděli jsme tak, že její pohled na sebe sama musíme změnit. Což se nám nakonec podařilo, protože hezčí úsměv jsme dlouho neviděli. Co si o výsledku myslíte vy?

Monika (35) - "Už dlouho o mě nikdo nepečoval!"

Monika je maminka na mateřské dovolené, ale málokdo by tipoval, že už má doma dva syny. Ten mladší, půlroční, byl přítomen celé Proměně. A stejně jako se to líbilo mamince, i malý prcek si prostředí ve studiu ProBeauty užíval. Zpočátku se energická Monika ostýchala, ale nakonec nám ukázala, co se v ní skrývá. Líbí se i vám?

Veronika (30) - "Už byl čas na změnu!"

Maminka na mateřské Veronika má doma trochu divočinu - čtyřletá dvojčátka a k tomu devítiměsíční batole. Není tak divu, že času pro sebe má opravdu minimum. Veronice jsme se tak celý den věnovali na maximum, aby si zasloužený relax užila do sytosti a měla možnost načerpat síly. Vzhledem k její zaneprázdněnosti jsme celou Proměnu pojali tak, aby byla schopna s našimi radami výsledný efekt vykouzlit i doma se třemi dětmi. Vypadá dobře, že?

1. díl další série proměn najdete na www.kafe.cz příští pátek.

Za spolupráci děkujeme Studiu ProBeauty - Specialisté na změnu image!